• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Arkadaşlar ben meb sayfasından konu kazanım testlerini gittim çıktı aldım kaynak kitaptan çok tuttu ama 😂🤪 adamlar kendi kaynaklarımız dan soracağız diyip duruyor bu kadar yayın vs birde bakalım meb kaynaklarından nasıl yapıcaz onu gözlemleyeceğim şimdilik mat fen ilk kazanımları çıkarttım çözdükçe sömestr da ilk konulara karşılaştırma yapıcam denemeler ve meb kaynakları
Yıl 2022 yazan mı ben güncel bulamıyorum,lgs örnek sorular var o sadece 2024

Şimdi kardeşimle görüştüm yeni mezun iken dershane tecrübesi olmuştu artık dershane de değil ama arkadaşlar sizin çocuklar dershaneye gidenler de konu eksiklerine yönelik etüd yok değil mi? Biz diyor konu eksiğine göre çocuğa etüd yapıyorduk dedi tabi oda 10 sene öncesidir
sadece bana tüm denemelerden olan analizleri atıyorlar orada görüyorum eksikleri sadece bir kez soru çözümüne çağırıyorlar hafta içi 3 saat
Bizim dersane yapıyor bazen 1 bazen 2 etüt istediği dersten alıyor anlamadığı konu yada sorulara bakıyorlar

Back