- 7 Nisan 2016
- 699
- 1.097
- 113
- 42
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Sizde benim gibi hem hamile hemde aksiina bıraktınız sanırım ben cidden yoruldum teelfonu aldık elinden tuşlu verdikama telefonunu bulmuş bir kaç gündür gizli kullanirmis yasak etsek cazip geliyor etmesek Instagram'da kimleri kimleri eklememis ki of of inanilmaz zor bir dönem dört yildr Özel okulda matematikten bu dönem ful özel hoca tuttuk hoş özel hocada bir ay soru çözmüş sorasinda hic bakmamış ne bilim eğitim verenlerde bosvermis durumda alandaBen artık zaten ülke içinde okuyanların durumunu görünce çok da kızamıyorum belki biz gençken de bu kadar sosyal medya telefon bilgisayar olsa aynı olurduk herkes bir şekilde üniversite bitiriyor bir iş sahibi oluyor o yüzden çalışmasını söylüyorum destekliyorum ama kazanamazsa ki öyle görünüyor herhalde bundan dolayı yıpranmam yazılıma dile yönlendirir özel kurslara gönderirim diye düşünüyorum artık tek derdim tiktoktan sosyal medyadan çevreden başına bişi gelmeden bir 4-5 seneyi daha atlatsın sonra hersey yerini bulur
Sizde benim gibi hem hamile hemde aksiina bıraktınız sanırım ben cidden yoruldum teelfonu aldık elinden tuşlu verdikama telefonunu bulmuş bir kaç gündür gizli kullanirmis yasak etsek cazip geliyor etmesek Instagram'da kimleri kimleri eklememis ki of of inanilmaz zor bir dönem dört yildr Özel okulda matematikten bu dönem ful özel hoca tuttuk hoş özel hocada bir ay soru çözmüş sorasinda hic bakmamış ne bilim eğitim verenlerde bosvermis durumda alanda
Sanki varya yaşadıklarımi anlattınız iki üniversite mezunuyum diyorum beraber çalışalım istemiyor yeni bir özel hoca tuttuk bakalım nolacaz tirnk uzatmak saç duzelstirmek makyaja hevesi var ama izin vermiyorum benim kıyafetleri deniyor sık sık yani kız cocugu cidden çok karmaşık daha da bazen kız arkadaslri ile tribe giriyor sınavı unutuyor resmenbosvermekten değil de istemeyene faydası olmuyor herkes bana da özel ders diyor zaten özel okulda ve ben fizik öğretmeni matematik yandal eğitimi alan biriyim istese sosyal hariç her dersi anlatırım yalvar yakar haftada bir gün mat çalıştırıyorum çalışınca yapıyor ama yapmak istemiyorum herkes okumak zorunda değil diyor haklı da ne diyeyim valla benim de öyle İnstagram tiktok yasakladıkça takip geliyor herkesin annesi izin veriyor sen kısıtlıyorsun diyor bu sabah yine kavga ettik makyaj malzemeleri yüzünden aldım odama götürdüm orada bir iki bir iki götürmüş her gün daha zorlaşıyor özellikle kız çocuklar Allah kolaylık versin
Sordum dershane henüz verilmedi diye mesaj atmışCevap anahtarına ulaşabildiniz mi acaba
Bende bıktım artık. Çocuk tam bir ivme yakaladı olacak bu iş diyorum hoop tekrar düşüş. Bu sefer kazanamazsam boşa çalışmış olurum demeye başladı. Bende calismazsan zaten kazanamazsin çalışırsan kazanma ihtimalin var diyorum. Ama yoruldum. Bir tık sonuçlar yukselse çocuğu daha iyi motive edeceğim ama yok. Belki de kapasite bu ne diyeyim. Özdebir sınavına girdi pazar günü Türkçeyi bağırmış. Puan gene kötü gelecek. Her seferinde bir dersten göçüyor. Bu kadar kötü Turkce neti görmemiştik.Erkek de çok zor .Ama kızın ergenliği daha zor sanki .Telefonu kullanmıyor benim oğlum onu aştık ama ders de çalışmak istemiyor .
Dun derbi var bugün az çalışacağım diyor sanki inceyi günlerde hakkını vermiş gibi .
Ozdebir olacaklardı bugun ,sabah bana güven dedi cikti bakalim nasil gelecek .Evet güveniyorum sadece odaklan yeter ,yaparsın dedim ama umudum da yok.
Sözel zormuş sanırımBende bıktım artık. Çocuk tam bir ivme yakaladı olacak bu iş diyorum hoop tekrar düşüş. Bu sefer kazanamazsam boşa çalışmış olurum demeye başladı. Bende calismazsan zaten kazanamazsin çalışırsan kazanma ihtimalin var diyorum. Ama yoruldum. Bir tık sonuçlar yukselse çocuğu daha iyi motive edeceğim ama yok. Belki de kapasite bu ne diyeyim. Özdebir sınavına girdi pazar günü Türkçeyi bağırmış. Puan gene kötü gelecek. Her seferinde bir dersten göçüyor. Bu kadar kötü Turkce neti görmemiştik.
Pazar bizde açı dershanesinin sınavına girdik te yayin nedir tam bilmiyorum yukselme yok hep düşüş var bakalım okul pohpoluyor iyi çalışıyor derse katılıyor diye sorun evde demekkiBende bıktım artık. Çocuk tam bir ivme yakaladı olacak bu iş diyorum hoop tekrar düşüş. Bu sefer kazanamazsam boşa çalışmış olurum demeye başladı. Bende calismazsan zaten kazanamazsin çalışırsan kazanma ihtimalin var diyorum. Ama yoruldum. Bir tık sonuçlar yukselse çocuğu daha iyi motive edeceğim ama yok. Belki de kapasite bu ne diyeyim. Özdebir sınavına girdi pazar günü Türkçeyi bağırmış. Puan gene kötü gelecek. Her seferinde bir dersten göçüyor. Bu kadar kötü Turkce neti görmemiştik.
Bizde böyleyizOğluma kapasite bu galiba diyorum ama konfor alanından çıkmadığı için yine başa dönüyoruz bizde denemediğim şey kalmadı ama Eylül ayına dönebilseydim ben dershaneye vermezdim en azından fen mat dersi aldırır geçer olduğu kadar derdim bizim oğlan da sınıf öğretmeniyle koyduğumuz teşhis öğretmen ödevlendirmesi bana da o öğretmenine de nazı geçiyor artık başka bir hocadan destek istedik bir program çıkarıldı günlük hedefini çözüyor İngilizce dışında (o iyi)günlük en az 150 soru ödevlendirmesi var diğer derslerde ama yeni konular iyi olsa da soruya gelip yine takılıyor ilk dönem konularında daha ne kadar tekrar yapacak bilmiyorum çarpanlar katlar Karakök kazanım da sıkıntı yok ama yine denemeler de 5 soruysa 2 si hatalı bazı konularda ve denemeler aynı aralıkta artık delirecek gibi oluyorum niye artmıyor diye birinde mat iyi fen dökülür diğerinde fen iyi Türkçe de dökülür aynı puan aralığı geliyor
Dershane den alayım dedim memnunum kafes programına alırlar sanırım diyor 60/70 net üzerine ekstra soru çözümü olacak son iki ay ama denemeler yüzünden benim çok umudum kalmadı çocuğa demiyorum bumerang branş denemeleri istendi şimdi onu da aldık eylülde başladığı denemeler daha yüksekti hedef de yüksekti şimdi ki hedef eylülde başladığı yere kadar düştüRabbim kolay kılsın inş çocukların yolunu
Aslında Türkçe soruları zor degildi. Ancak gerçek sınav dağılımı yoktu. Sorulara baktım ve hiç dilbilgisi sorusu görmedim. Noktalama işaretleri yazım kurallari fiilimsi fiilde çatı cümlenin öğeleri anlatim bozuklukları konularında tek bir soru yoktu. Gerçek sınavda dilbilgisi den 3_4 soru gelir. Böylelikle de neyler yukselir.Sözel zormuş sanırım
460 ile başladı okulun sınavında 1. Olmuştu 445 aldı sonra şuan 400/420 arasına oturdu kaldı olmuyor hadi Sinan kuzucu herkes döküldü ki o zaten facia en son olan da 385 aldı gerçekten çaresizim biz mi yönlendiremedik acaba diyorum okul rehberliği zaten fiyasko ben geçen hafta konuşana kadar bir kez konuşmamış oğlumla birde bana diyor çok arkadaşı onu geçti ondandır dedim öyle olsa çocuk hırs yapar başka bir öğretmen aradı ruhu çekilmiş gibi çocuğun çok mu üzerine gidiyorsunuz gittiği okulun lisesine devam edecek misin diye biz sorduk ona hayır dedi bize zaten o zaman tüm olanakları yapalım nitelikli kazan dedik ama bu puana istanbulda ne yapacakBizde böyleyiz
Bir deneme Türkçe berbat diğerinde matematik .Son okul denemesinde din 5/5 yaptı. Bu ne ya dedim..ara derslere en fazla 1 yanlış hakkı var. Dün ozdebirde de din full..Valla bıktım artık. Bu çocugun ne çalışması konusunda fikir sahibi olamıyorum. Her denemede bir ders çok kötü geliyor. Dün ozdebirde de Türkçe çok kötü geldi. Fen her zamanki gibi matematik idare eder modundaydi. Puan tabi yerle bir oldu Türkçe'den dolayı. Sizin sene basi nasıldı puan. Şu an nasıl? Bizim sene başından beri aynı. Boşa kürek sallıyor gibiyiz.
Bizim vermediler kitapçığı ben göz atamadım dediğiniz gibiyse bunlar neden zorlandı odaklanamadım dedi geçti bizim kiAslında Türkçe soruları zor degildi. Ancak gerçek sınav dağılımı yoktu. Sorulara baktım ve hiç dilbilgisi sorusu görmedim. Noktalama işaretleri yazım kurallari fiilimsi fiilde çatı cümlenin öğeleri anlatim bozuklukları konularında tek bir soru yoktu. Gerçek sınavda dilbilgisi den 3_4 soru gelir. Böylelikle de neyler yukselir.
Özel okula mi gidiyor? Benim oğlum özel okula gidiyor ve maalesef sen sormazsan arayıp seni soran bilgilendiren yok. Durum nasıl diye sorunca sıkıntı yok düzelir cevabı da sıkıyor artık. Bizde seni başından beri 380-420 bandında geziyoruz. Bir sınav 400 üstü öbür hafta 400 altı şeklinde geçti. Benim üzüntüm gerçekten çocuk bir şeyler yapmak istiyor ama sonuç yok ortada. Okuldan 5 .5.30 gibi geliyor. 1 saat kadar dinleniyor460 ile başladı okulun sınavında 1. Olmuştu 445 aldı sonra şuan 400/420 arasına oturdu kaldı olmuyor hadi Sinan kuzucu herkes döküldü ki o zaten facia en son olan da 385 aldı gerçekten çaresizim biz mi yönlendiremedik acaba diyorum okul rehberliği zaten fiyasko ben geçen hafta konuşana kadar bir kez konuşmamış oğlumla birde bana diyor çok arkadaşı onu geçti ondandır dedim öyle olsa çocuk hırs yapar başka bir öğretmen aradı ruhu çekilmiş gibi çocuğun çok mu üzerine gidiyorsunuz gittiği okulun lisesine devam edecek misin diye biz sorduk ona hayır dedi bize zaten o zaman tüm olanakları yapalım nitelikli kazan dedik ama bu puana istanbulda ne yapacak
Bizde dörtyüz bandına bir geldik sora düştü kademeli gerçekten elinden geleni yapıyor okulda ara ara ariuor evde durum ne diye derse katılıp anliyormis ama sorularda ilerleme yokÖzel okula mi gidiyor? Benim oğlum özel okula gidiyor ve maalesef sen sormazsan arayıp seni soran bilgilendiren yok. Durum nasıl diye sorunca sıkıntı yok düzelir cevabı da sıkıyor artık. Bizde seni başından beri 380-420 bandında geziyoruz. Bir sınav 400 üstü öbür hafta 400 altı şeklinde geçti. Benim üzüntüm gerçekten çocuk bir şeyler yapmak istiyor ama sonuç yok ortada. Okuldan 5 .5.30 gibi geliyor. 1 saat kadar dinleniyor
6.30 dan 11 e kadar çalışıyor. Ve bunu her gün yapıyor. Hafta sonu ise deneme kulübü ve okul var. Birde özel ders. Geri kalan zamanda gene çalışıyor . Ama sonuç sıfır. Belki de kabul etmek lazım kapasite bu. Çocugum zaten sesiz bir çocuk. İyice özgüven problemi çıkacak. Bir an önce sınav bitse modundayim.
Lütfen öyle demeyin kapasite değildir bizimkiler bence kazanım da değil soru kalıpların da takılıyor gibi geliyor maalesef özel de biz üst okula kayıt yaptırmadık da zaten çocuklar girsin ama lgs okulu değiliz diyorlar orta zincir bir okul sadece matematikçi sınıf öğretmeni ben kadar o çırpınıyor oğlum için benim ki de sessiz aynılar demek ki üzerine gitmiyoruz da ama aranmayı ben çok taktım kafaya inş bizi şaşırtır çocuklarımız 400 olanın çok fazla kazanım sorusu eksiği yoktur diyordu bir uzman bunu samimiyete güvenerek söylüyorum belki de kaynaklarımız yanlışÖzel okula mi gidiyor? Benim oğlum özel okula gidiyor ve maalesef sen sormazsan arayıp seni soran bilgilendiren yok. Durum nasıl diye sorunca sıkıntı yok düzelir cevabı da sıkıyor artık. Bizde seni başından beri 380-420 bandında geziyoruz. Bir sınav 400 üstü öbür hafta 400 altı şeklinde geçti. Benim üzüntüm gerçekten çocuk bir şeyler yapmak istiyor ama sonuç yok ortada. Okuldan 5 .5.30 gibi geliyor. 1 saat kadar dinleniyor
6.30 dan 11 e kadar çalışıyor. Ve bunu her gün yapıyor. Hafta sonu ise deneme kulübü ve okul var. Birde özel ders. Geri kalan zamanda gene çalışıyor . Ama sonuç sıfır. Belki de kabul etmek lazım kapasite bu. Çocugum zaten sesiz bir çocuk. İyice özgüven problemi çıkacak. Bir an önce sınav bitse modundayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?