2025 LGS Anneleri

Geç değil toparlarsınız inş zaten birinci dönem çok hızlı koşanlar da teselli olmaz sıkılma olamayacak diye yarıda bırakma yaşanıyor diyorlar şuan tam da asılacakları dönem konular bitince atak yapar çocuklarımız umarım
Artık matematik herkesin yapabileceği birkaç soru dışında asıl puan Türkçe fen diyorlar bizim onlar da oturmuş değil ama yorumlayan okuyan biriyse çocuğunuz yine önde rakiplerinden
Bizde okuma yok ama 30 paragraf hergün çözüyor şükür waatpad çukurunda değil kız çocuklarında o uygulama popülermiş İngilizce manga okuyor oğlum da farkı yok ondan ama oyun sosyal medya olmayınca mecburi göz yumuyorum

İnşallah canım inşallah bakalım şimdilik sıkı tutuyorum fende ve Türkçede iyi gibi 16 sar neti oluyor aynen sosyal medya çukurun dan çıkardım çok şükür

Ozdebir netlerini nasil öğrendiniz hanımlar, bana bi ativerin lütfen, birazdan gelir neler yapmış çok telastayim .

Benim oğlum çok iyi başladı 470 480 495 ler bile gördük. Hedefi de yükseltti ama bu ara bi durgun, düşüşte .Önceki Ozdebir iyiydi bunda dökülecek gibi hissediyorum .O meşhur iyi başlayıp da 2.donem yorulup bırakanlardan olacağız diye endişe ediyorum .

Sinan kuzucu 2.dozlari istedi sipariş ettim belki heveslenir diye evde duruyor kapağı bile açılmadı.
Zaman çabucak ve kolaylıkla geçsin, hayırlı sonuclansin insallah .

Ozdebir cevap anahtarı pazartesi günü yayınlanacakmış. Ama bulan varsa rica ediyorum bi bakalim da bu telaş da çıksın aradan

Şöyle bi okudum da hepimiz karamsarlığa kapılmısız. Ben regl yüzünden abartıyorum diye düşünüyordum
Hadi önce biz silkelenip kendimize gelelim ,sonra yavruları kaldıralım .
Netleri puani neyse suandakinden daha iyi olmaları için.
Telef olduk bu sene ,cocuklar gelince kocaman bi öpelim. Öncekileri unuttuk bugun yeniden çalışmaya başlıyoruz 1 ay sıkı çalışıp bi deniyoruz bak nasıl yükselecek tarzında bir motivasyon konuşması yapalım.
Faydası olur inşallah, güzel haberler ,sonuçlar yazarız buradan .

Gelirse atarım ben zar zor soruları alabildim ama paylaşmak yasak dediler özel derste matematik sorularını çözüyorlar denemelerin yapsa da yapamasa da en geç akşam paylaşılır cevaplar okul yada dershane grubunda
kardan dolayı okulların sınava sokmaları aksamış bugün akşam yayınlanır gündüz girenlerden birkaç saat sonra geçip

Açıklama yapmışlar pazartesi günü yayınlayacağız video çözümleri diye ,cevap anahtarı da o zamana kalır galiba

Bende üç gün rapor oldum hem gebe hem gribim hani kalkıp bisiler yapabilsem karamsarlıktan kurtulacam yinede kalkıp bir yemek yapam gelirler kuzularim

Planlar suya düştü, kitapçıkları vermemişler yasak diye
Sözel, özellikle Türkçe zordu ingilizce de bile emin olamadığım vardi dedi .
Sayısal da fena değildi sanki diyor ama umutsuz .
Kac gelir dedim ,bilemiyorum hic ,sorular hakkında bile konuşmadık hatırlamıyorum diyor .

Kalır diye düşünüyorum, kitapçıkları bile vermediklerine göre ,bizim okul video çözümü yayınlandığı gün veriyor kitapçıkları.

Vallahi ülkede ben artık sağ salim gelsinler toparlarlar diye düşünüyorum ben de Anadolu lisesi kazanamamıştım gerçi dersane imkan vs yoktu ama liseden sonra öğretmen oldum atandım yandal yaptım yüksek lisans yaptım iki üniversite daha okudum şimdi hukuk son sınıftayım yani elbet bir şekilde su akıp yatağını buluyor bu sınav baskısı ile psikolojileri alt üst olmasın bu ergenlik de bitecek elbet

Erkek çocuk da ayrı zorluk ama ülkede öyle bir cinsel açlık ve genç kızlarda da yalancı sözlere kanma olayı ve ilgi arsızlığı var ki biz iki kat korumaya yöneliyoruz maalesef ne kıyafet istekleri bitiyor ne alışverişleri erkek yeğenlere bakıyorum hep aynı giyimler 8 kapılı dolap var odasında 7 si dolu elbisesi klasiği eşofmanı pijaması eteği cropu kışlıkları yazlıkları sweat montları cidden 4 kardeş 6 kapılı dolaba sığıyorduk ana evinde bunlara yetişemiyoruz çalışıyoruz diye aman eksik kalmasın derken doyumsuz genç insanlar yarattık nesil bizi buna yönlendirdi bir de eskiden bize hayır denirdi biterdi şimdi lise öğrencilerimden bilmiyorum ana baba alıp yapmazsa bir yapan çıkıyor ona maruz kalmasın diye de mecburuz gibi vallahi aşırı bunalmışım döküldüm kusura bakmayın

Valla insan bazen anasına babasına söyleyemedigini buraya söyleyip kurtuluveriyor evlatlar bizim evlatlarimiz yinede kimseye fırsatlarını aman vermeyelim diyoruz dönem zor dönem Allah yardımcımiz olsun

Sınav bahane sınavlı okullarda kendileri gibi çocuklarla okur sistemde yitip gitmezler diye insan istiyor özele bakıyorsunuz en saçma okulun fiyatına yurt dışında ünv okutuluyor ortam düzgün olsun en azından diyorsunuz bazen görgüsüz birinin çocuğuna denk geliyor akran zorbalığı ebeveyn olmak çok zor hadi eğitimi hallettik okul arkaları yasaklı madde ticareti dolu diyorlar okul puanı ile alan bir lise var bizim burada öğretmenle görüştüm göndermeyin diyor 90 küsür tabanı ben işin içinden çıkamıyorum eşime kaldıysa baskı yapma tek oğlumuz var kız küçük daha benim işimi devam ettirir kime bırakacağım diyor en sonda sağ Salim yaşadıklarına şükrederiz diyip sizin dediğinize geliyoruz şu pazarda saldırıya uğrayan pırıl pırıl çocuğu görünce. Kafes de büyütemeyiz ama böyle nasıl olacak kız annelerini okudukça ben daha da panikliyorum Allah kolaylık versin

hani söz var ya 80 90 gençliği ebeveynlerini mutlu etmek için çocukluklarını feda etti şimdide çocuklarımızı memnun etmek için yetişkinliğimizi feda ediyoruz… köy okulundan çıkıp maaster iki lisans okudum bu sene de sırf oğlanla gaza gelirse diye ders çalışıp yks başvurdum yine kimse bana da bir kez ders çalış demedi odamız bile yoktu benimkiler ayrı odalarda sığamıyorlar tüm evi zabdettiler

Cevap anahtari bu whatsap gruplarında dolaşıyor. Hocalar kendileri çıkardı galiba
Biz kontrol ettik Türkçe rezil. 12 doğru.17- 18 yapıyordu denemelerde.

Eklentiler

• IMG-20250225-WA0036.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 13
Tesekkur ederim ama hiçbir işe yaramıyor kitapçık olmayınca.
Deneme kulübünde sonuçları okumuşlar kendileri ,bizim okul hala kitapcik vermiyor .
Youtube da matematik çözümlerini yapmış bir hoca gel bak dedim ,hatırlamıyorum bakmayacağım dedi .

Türkçede en çok zorlandım, din inkılap da kolay değildi dedi oğlum .Sayısal fena değildi diyor ama bugün güzel ders çalıştı kesin kötü geçti.
Eskisi gibi iyi gelmez diyor .
Ben de bi motivasyon konuşması yaptım eski başarıları başarisizliklari unut.Sanki bugun yeniden başlıyormusuz gibi başla dedim .
Bugun Lgs hazırlığının ilk günü
Sinan kuzucu 2.dozlara başladı, meb sorularından çözdü. Günler sonra ilk defa güzel çalıştı, oyle aman aman hiç çalışmadı ama yine de bugünkü gibi hep çalışsa yeter .
Cuma dershane denemesi ,hafta sonu da Sinan Kuzucu var biz önümüzdeki maçlara bakıyoruz tavsiye ederim .

Ne kadar da biz yok desek de
Ben aslında kızım için iyi bir lise kazanmasından ziyade sil öğrensin istiyorum yazılım öğrensin istiyorum puanlı liselerde de bunlar yok o yüzden Lgs konusunda rahatım önceliğim hep sağ Salim bize emanet çocukları büyürwbilmek o yüzden çoğu zaman bana arkadaşlarım kızıyor ama napıyım ya ülkenin her mesleğe ihtiyacı var süper kilit kapı mı ne öyle bişi vsr arkadaşımda dün anahtarı unutmuş 5000 Ödemiş yarım saate yuvası falan değişince oğlan çilingir kız da kuaför olsa uyar bana

Klüp şeklinde var nitelikli bazı liselerde projelere katılıyorlar biz 1. Sınıftan beri kodlama dan başladık yazılım üzerine oğlum kendi oyunlarını falan yaziyor Python ve üzerinde çalıştığı birkaç program var bu sene bıraktırdık kurs olarak hep devam etti atlaya atlaya
yabancı dil ve matematik işlem de çok artısı var yine de lise de başlatırsanız önde olur ilgisi de oluşursa kimse tutamaz gelecek orada aslında diplomayı biz takıyoruz Türkler olarak arkadaşım radyo tv mezunu ama silikon vadisin de çalışıyor
Yazılımı es geçerseniz kuaför demeyin güzellik merkezi açın kızıma diyorum estetisyen olsun zayıflama ve güzelleşme isteği bitmez insanlar da

Vallahi zaten özel okula verdiğimiz vereceğimiz paralarla iş açılırdı yani zaten para ticarette beni bile cezbediyor e ticaret dünyası ama ben eğitimini alıp yapmak isterim diye şu an girmiyorum o da aklımda kimse aç ölmüyor elbet bir yol bulacak kendine yazılıma ilgisi çok yok aslında ama ben yurtdışına seni gönderirim diye diye kafasına sokuyorum yazın da Fransızca kursu istedi tamam dedim bakalım böl dil öğrensin yaparlar bişiler diploma cidden sadece bizde önemli özellikle bilişim sektöründe falan hükmü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…