- 25 Şubat 2025
- 134
- 97
- 13
henüz almadım hatta 2.5 kg kadar vermişim bulantı ve kusmalardanKızlarrr ilk üç ayda kaç kg aldınız ya merak ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz almadım hatta 2.5 kg kadar vermişim bulantı ve kusmalardanKızlarrr ilk üç ayda kaç kg aldınız ya merak ediyorum![]()
ben de bugün kustum çok kötüyümBacim bugun hepimiz ayri ayilip bayiliyoruzdun sendeydi sira bugun ben bulantidan geberigim
cubuk kraker yemeye calisiyorum su an… wjdjdjdjd
Kontrolune bir sey kalmamisvalla kimi doktor erkenden soyluyor belli mi olur seninki de belki yapar yorumunu
ben ayılıp bayılıyorumKızzçeler napıyorsunuz? Çok aktif olamıyorm vok şey kaçırıyomusum gibi geliyo sinirleniyorm sjdkfjflfbi kaç gündür midemde pikleri yaaşadım, bugun biraz daha iyiyim sankm
bu cts kontrolm var uaa kendi doktorumda, cinsiyet azck bahsedermi acaba shdkdjd
Allahim sen gebelikte kusanlarin da rabbisinben de bugün kustum çok kötüyümgece 8 prilam içebilirim
![]()
Neyin bitti ya mesajı bulamadım ajajaSagol poncigim darisi tez vakitte senin basina olsunnbir iki haftaya seninki de biter bence ilk trimesterla birlikte
![]()
ahahaha allah seni progestan dex ignem bitti bacim gobeklere ozgurlukNeyin bitti ya mesajı bulamadım ajaja
Hee gözün aydın balım kız iğne dedin iğnemi unuttum ya ahaja gidem de vuramahahaha allah seni progestan dex ignem bitti bacim gobeklere ozgurluk![]()
Ben de 24 ünde gideceğim 15 gün sonra gel dediği için mecburBirebir aynı günlerimiz baya ilerledik bence yabitmek üzereeee az daha sabırrr
benim 21 inde kontrolüm var o güne odaklandım geri sayıyorum bir aydır meraktan çatladım cidden
![]()
Yok kuşum akıntı yeni başladı yaHarikasın valla ne kadar gec o kadar iyiben ilk kese randevusuna gittigimde doktora ilac dedim haftaya sabret soz yazicam daha erken demisti. Sonra yedinci haftada yazdi, dedim toparliyor gibiyim icmiyim…. Bayramda kapi kapi gezilecek cok yiyemem baklava borek korkusuyla bir basladim prilama su an elim ayagim ahdjdjfjd
Bende pcos var o yüzden almaya çok yatkınım zaten. O yüzden yaklaşık 1.5-1.7 gibi bir şey aldım şimdidenKızlarrr ilk üç ayda kaç kg aldınız ya merak ediyorum![]()
Sagol canikomHee gözün aydın balım kız iğne dedin iğnemi unuttum ya ahaja gidem de vuram
Ahhh o mide bulantıları iştahsızlıklar yüzünden 4 kilo verdim benKızlarrr ilk üç ayda kaç kg aldınız ya merak ediyorum![]()
Hee ay ben ters anlamisimYok kuşum akıntı yeni başladı yabulantı maşallah 5.haftadan beri benimle namussuz djdjdj
Çok şükür ben 2kilo verdim transferden sonra şuan vermem biraz zayıfladı hareketim kısıtlandığı için ama almıyorum en azındanKızlarrr ilk üç ayda kaç kg aldınız ya merak ediyorum![]()
Evet ya galiba baya şaşıracağız görünce inşallah sağlıklıdır evham yapıp duruyor insanBen de 24 ünde gideceğim 15 gün sonra gel dediği için mecburHaber ver gittiğinde büyümüş olacak bebitolar
![]()
Darısı bize ya, şu ilaçların maddi yükünden de bıktımahahaha allah seni progestan dex ignem bitti bacim gobeklere ozgurluk![]()
8 haftadir kuruttu vallahiDarısı bize ya, şu ilaçların maddi yükünden de bıktım![]()