Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Bacim bugun hepimiz ayri ayilip bayiliyoruz 🤣 dun sendeydi sira bugun ben bulantidan geberigim😔 cubuk kraker yemeye calisiyorum su an… wjdjdjdjd
Kontrolune bir sey kalmamis🥰🥰 valla kimi doktor erkenden soyluyor belli mi olur seninki de belki yapar yorumunu
ben de bugün kustum çok kötüyüm 😭😭 gece 8 prilam içebilirim😁

Kızzçeler napıyorsunuz? Çok aktif olamıyorm vok şey kaçırıyomusum gibi geliyo sinirleniyorm sjdkfjflf 🤣 bi kaç gündür midemde pikleri yaaşadım, bugun biraz daha iyiyim sankm🥲🥲🥲 bu cts kontrolm var uaa kendi doktorumda, cinsiyet azck bahsedermi acaba shdkdjd
ben ayılıp bayılıyorum😁 cumartesi kaç oluyo canım haftası günü

ben de bugün kustum çok kötüyüm 😭😭 gece 8 prilam içebilirim😁
Allahim sen gebelikte kusanlarin da rabbisin 🙏🏼🙏🏼😆😆 gor de aci ya rabbim
Hemsireme yazdim yiyip icemiyorum diye, cok susuz veya ac kalirsaniz lutfen acilden giris yapip serum taktirin diyor🙈 of

Birebir aynı günlerimiz baya ilerledik bence ya 😂 bitmek üzereeee az daha sabırrr 😂 benim 21 inde kontrolüm var o güne odaklandım geri sayıyorum bir aydır meraktan çatladım cidden 🤦🏻‍♀️😂
Ben de 24 ünde gideceğim 15 gün sonra gel dediği için mecbur 😂 Haber ver gittiğinde büyümüş olacak bebitolar 🧿

Harikasın valla ne kadar gec o kadar iyi🌸 ben ilk kese randevusuna gittigimde doktora ilac dedim haftaya sabret soz yazicam daha erken demisti. Sonra yedinci haftada yazdi, dedim toparliyor gibiyim icmiyim…. Bayramda kapi kapi gezilecek cok yiyemem baklava borek korkusuyla bir basladim prilama su an elim ayagim ahdjdjfjd
Yok kuşum akıntı yeni başladı ya 😅 bulantı maşallah 5.haftadan beri benimle namussuz djdjdj

Yok kuşum akıntı yeni başladı ya 😅 bulantı maşallah 5.haftadan beri benimle namussuz djdjdj
Hee ay ben ters anlamisim☺️ benim transferin altinci gunu akintim basladi kasik agrisiyla, hatta tutmadi regl olcam sanmistim djfjfj
Bulanti icin umudum artik igneyi olmayacak olmam😬obur doktorum gunluk progesteron hormonu aldigin icin carpi iki gebesin semptomatik olarak demisti

Kızlar ben de hiç kusma olmadı ama mide bulantım hâlâ devam ediyor. Mesela çikolataya ölen ben çikolatadan sigara kokusu geliyor gibi hissediyorum. Yiyemiyorum. Bu iyiye işarettir değil mi? Düşük tehdidim olduğu için kendime her yerden bir umut çıkarmaya çalışıyorum 😅

Hanımlar onceki konularda leke konusmussunuz benim oğluma hamileligimde ışıldıyirdum resmen saçlarım falan çok gürlesmisti, dogumdan sonra yuzumde yanaktan ceneme dogru leke olmustu fakat sonra gecti hic birsey yapmadim ben gecsin diye
Ama bu hamileligimde saclarim cansiz, kuru resmen yuzum cirkinlesti sivilce izlerim bile belirginlesti
Kilo konusunda asiri kabizlik var imom folikasit kullaniyor bence ondan dolayi oluyor resmen karnim doluyken 2 kg wc sonrasi -2kg farkediyor o kadar siskinlik ve kabizlik anlayin onun disinda bence kilo almadim cunku bu kabizlikla ilgili kilo farkediyor,
Bakalim 17 nisan da iki gun sonra yani doktora gidecegim 2li test icin cinsiyet belli olur mu bilemiyorum
SOnuc kucagimizda saglikli bebislerimiz olsunda gerisi gecici kilolarda, lekelerde...
(çatlak hic olmadi bende özel birsey yapmadim sadece gobis sismeye basladginda 20 hafta sonrasinda dustan sonra aklima geldikce bebeyagi surmustum
hic oyle kremlere para vermedim acikcasi
Ama bol su icmistim ve hep yurumustum bu senede nasipse bol bol oglusumla yuzerim bebiste icerde yuzuyor zaten 🤣)
Ben 20 kg almistim tam
dogum sonrasi 1 haftada 10 kg gitmisti,
sonra 3 ayda diger 10kg da gitti emzirdim saglikli beslendim yaza denk gelmisti zaten sicaktan yenmiyordu,
Sanirim yaz geliyor yine yiyemem su ve meyveye dadanirim dikkatli tabi şekeri tavan yaptirmayim🤣
cok dert etmeyin saglik olsun hayirlisiyla
bu arada folik asiti ben 3 aylik sonrasi birakmistim siz ne zaman birakacaksiniz doktorunuzla gorustunuz mu

Ben de 24 ünde gideceğim 15 gün sonra gel dediği için mecbur 😂 Haber ver gittiğinde büyümüş olacak bebitolar 🧿
Evet ya galiba baya şaşıracağız görünce inşallah sağlıklıdır evham yapıp duruyor insan 😂🤦🏻‍♀️ 10+6 olacağım ben gittiğimde bakalım bide fetal dna testi için görüşeceğim doktorda bahseder heralde arttık vakti geldi

Selam kızlar bugün doktor randevum vardı. Bebiş gayet iyi çok şükür 🙏 8+6 haftalık hamişim, geç döllenmeydi benim zaten tahminimle uyumlu çıktı 19 Kasım doğum tarihi dedi doktor. 🫠
Kusma için 2 haftaya geçer ama bi guatrına baktır normal değil böyle kusman dedi.
Cinsiyet ben sormadım ama erkek Galiba biraz yorucak annesini dedi biz şok tabi😂
Gerçekten mi hocam dedim Galiba öyle gözüküyor kesin demiyorum dedi. 🙈
6 mayısa randevu verdi 🥰

Back
X