Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Ayy vallahi içime su serpiyorsunuz siz benim Allah razı olsun 3 tane oluştu 5.gün iki tane çok iyi kalite bir tanesi orta kalite inşallah tutar ya 🥹😇
Valla herkes transfer anında saate bakmış tam saat kaçta transfer edildi diye ben öyle heyecanlanmıştım ki panikten full o sedyede yatarken ayetel kürsi okudum rahatlatıyor tavsiye ederim 🙏

O sıralar sabah bi yoklar bırakırdı da şimdi hem açken hem tokken sıkıştırıyo 😂 prilam başlıyorum bugün
Aynen aynen sabah açlığı zorluyordu, yemek yiyince geçiyordu acıkınca bulanıyordu. Ama şimdi açken de tokken de hep bi faaliyette😂 kusmadan bırakmıyor yakamı djdhdj

Korkma canım bu haftalardan sonra öyle ufak kasık ağrıları sıkıntı yaratmaz Allah korusun olumsuz bir durumda daha çok ağrı ve sancı oluyor artık bebişler biyüdü rahim büyüdü kese büyüdü kolay değil o işler 😀 içini ferah tut yani tatlım 🙏
Ayy amin poncik ya, ister istemez tadim kaciyor artik sukur korkup paniklemiyorum iki aydir alistim gibi. Gel gor hani canim yaniyor huzurum kaciyor ajdjdjd. Bir de bazen bana aksamlari bir huzun cokuyor ya mahzunlasiyorum boyle ajsjsjsjs of kirdik kafayi dumduz aciklamasi o

Valla herkes transfer anında saate bakmış tam saat kaçta transfer edildi diye ben öyle heyecanlanmıştım ki panikten full o sedyede yatarken ayetel kürsi okudum rahatlatıyor tavsiye ederim 🙏
Allah Allah ben hiç duymadım da saatin ne önemi var ki anlamadım bende ayetel kürsi okumayı planlıyorum sizin neydi sorun eğer özel değilse 😇

Ayy amin poncik ya, ister istemez tadim kaciyor artik sukur korkup paniklemiyorum iki aydir alistim gibi. Gel gor hani canim yaniyor huzurum kaciyor ajdjdjd. Bir de bazen bana aksamlari bir huzun cokuyor ya mahzunlasiyorum boyle ajsjsjsjs of kirdik kafayi dumduz aciklamasi o
Ben de aynı durumdayım bazen haber izlerken bile duygulanabiliyorum gerisini var sen düşün 🤣🤣

Ay yok gozum mutluluktan heyecandan saat filan gormedi aglamamak icin zor tuttum kendimi🩷 hala daha o ani unutamiyorum bir dogdugunu bir o ani unutmam olene dek sanirim ya ❣️

Hani kotunun iyisi cikarmiyorum bi hafta on gundur diye avunuyorum hale gel 🤣🤣 ama belki cikarsam rahatlarim bak zorlayamiyorum kendimi 🙈 ay bacim bazen imdat diye bagirasim geliyor
Benimki oturduğum yerde öğğk diye saniyeler içinde kendiliğinden cıkıyor😂
Başlarda Bulantı olsun diye dua ediyordum kendimi hamile hissetmek için, daha iyi olur sanıyordum ama pişman oldum. 😁😁Bulantı yaşamadan gebelik geçirenler gerçekten çok şanslıymış yeni anlıyorum dkdjdj
İmdat diye bağır bacım bende burdan bi çığlık yollarım dkdjjdjd

Ben de aynı durumdayım bazen haber izlerken bile duygulanabiliyorum gerisini var sen düşün 🤣🤣
Bugun youtubeda pozitif dogum hikayem adi altinda bi video izledik esimle, cok da guzeldi gercekten hani. Ama sen dogumhane sahnelerinde ben bir agla 🤣🤣 kocama bakiyorum gozleri kizarmis, bir daha izlemicem sozu verdim kendime ahsjdjdjd

Allah Allah ben hiç duymadım da saatin ne önemi var ki anlamadım bende ayetel kürsi okumayı planlıyorum sizin neydi sorun eğer özel değilse 😇
Saatin hiçbir önemi yok canım not almak isteyenler oluyormuş 😀😀 benim tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı canım hepsi doğal yoldan oldu hamile kalmakta hiç sorun yaşamamıştım ama hep düşükle sonuçlandı çok yıprandık bu sebeple de genetikli tüp bebek yapmaya karar verdik 😊😊 çok şükür şimdi büyüyor 🙏

Başlarda Bulantı olsun diye dua ediyordum kendimi hamile hissetmek için, daha iyi olur sanıyordum ama pişman oldum. 😁😁Bulantı yaşamadan gebelik geçirenler gerçekten çok şanslıymış yeni anlıyorum dkdjdj
Yok ya ozenilecek son sey bulanti bence birakkk allasen ajdjdjdj benim akintim da cok lavobada kulot kontrolu yapmaktan basim dondu bugun. DERTLER DERYA OLMUS BIZDE BIR SANDAAAAGL

Arkadaşlar dua ederken birşey isterken dikkat ediniz bakınız isteklerimiz kabul oluyor 😀😀

10 haftada kasık ağrısı en beklenen durummuş çiçeğim doktorum da söyledi kasıkların ağrımaya başlayacak korkma diye.
Duygu durumu bende de fena..
Bizim oturma odası bebek odası olacak. Eşim salonu süpürürken gittim orda uzandım. Bi anda odada göz gezdirdim, bebek eşyalarıyla dolu olduğunu düşündüm. Bir ağlamışımm 1 saat kesintisiz dkdjdjdjdjjdjdjd

Aynen aynen sabah açlığı zorluyordu, yemek yiyince geçiyordu acıkınca bulanıyordu. Ama şimdi açken de tokken de hep bi faaliyette😂 kusmadan bırakmıyor yakamı djdhdj
İçime yuta yuta bir hal oluyorum ya😂 kusabilmek yetenek yemin ederim benim elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum kusunca ondan hep tutuyorum djdjd

Yok ya ozenilecek son sey bulanti bence birakkk allasen ajdjdjdj benim akintim da cok lavobada kulot kontrolu yapmaktan basim dondu bugun. DERTLER DERYA OLMUS BIZDE BIR SANDAAAAGL
Ben de sürekli günlük ped kullanıyorum beije markanınkini alıyorum o doğal bambu içerikli diğerleri gibi alerji yapmıyor denemek isteyene tavsiye ederim file marketlerde de satılıyor e-ticaret sitelerinde de var

10 haftada kasık ağrısı en beklenen durummuş çiçeğim doktorum da söyledi kasıkların ağrımaya başlayacak korkma diye.
Bizim oturma odası bebek odası olacak. Eşim salonu süpürürken gittim orda uzandım. Bi anda odada göz gezdirdim, bebek eşyalarıyla dolu olduğunu düşündüm. Bir ağlamışımm 1 saat kesintisiz dkdjdjdjdjjdjdjd
Al iste hepimizin ayni lacivertteyiz 🤣🤣 ben de artik dilimi camasir odasindan bebek odasina alistirmaya calisiyorum, cocuk guceniyodur falan mazallah sjdjfjf anne karninda travmatize olsun istemem

Saatin hiçbir önemi yok canım not almak isteyenler oluyormuş 😀😀 benim tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı canım hepsi doğal yoldan oldu hamile kalmakta hiç sorun yaşamamıştım ama hep düşükle sonuçlandı çok yıprandık bu sebeple de genetikli tüp bebek yapmaya karar verdik 😊😊 çok şükür şimdi büyüyor 🙏
Hmm Allah size bağışlasın inşallah sağ Salim alırsınız kucağınıza oda kötü bişey bir tanıdığım var oda öyle doktor tüp yaptırmasınj istemiyor garip bir şekilde ona da söyliyim ben oda belki ilgşkenir 😇

Ben de sürekli günlük ped kullanıyorum beije markanınkini alıyorum o doğal bambu içerikli diğerleri gibi alerji yapmıyor denemek isteyene tavsiye ederim file marketlerde de satılıyor e-ticaret sitelerinde de var
Ben de online aliyorum bir senedir cok harika her urunu. Ameliyat sonrasi kanamadan dolayi pisik olmaya baslayinca kesfetmistim gecen kis 🌸🥹

Yaa kıyamam sana 🥹🥹 ben de çık duygulanıyorum 🥹 biz de muhtemelen haziran da oda değiştirme işini yapacağız giyinme odasını misafir odasıyla birleştireceğiz mecbur çocuğa oda lazım 😀😀

Ben günlük pedden çekiniyorum ya mantar olurum falan diye. Bugün bir çamaşır yıkadım, 1 haftada 1 makineyi dolduracak kadar alt çamaşır değiştirmişim😂😂

Back
X