Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ben günlük pedden çekiniyorum ya mantar olurum falan diye. Bugün bir çamaşır yıkadım, 1 haftada 1 makineyi dolduracak kadar alt çamaşır değiştirmişim😂😂
Don yikamaya yetisilmiyor🤣🤣 ben evdeyken gunluk ped koymuyorum doktorum onermedigi icin, disari cikarken sadece. Evdeyken gunde uc ogun degismece😩😩

Hmm Allah size bağışlasın inşallah sağ Salim alırsınız kucağınıza oda kötü bişey bir tanıdığım var oda öyle doktor tüp yaptırmasınj istemiyor garip bir şekilde ona da söyliyim ben oda belki ilgşkenir 😇
Yani bazı insanlar garip karşılıyor tüp bebek olayını ama teknoloji tıp ile birleşmiş neden değerlendirmeyelim dimi ama birine birşey ispatlamaya çalışmak gereksiz , İnsan çok yıpranıyor. Ben iyiki de yapmışım çünkü 3 defa opu oldum ama sadece 1 tane genetikten sağlıklı embriyomuz geldi o yüzden iyiki yapmışım diyorum

Yaa kıyamam sana 🥹🥹 ben de çık duygulanıyorum 🥹 biz de muhtemelen haziran da oda değiştirme işini yapacağız giyinme odasını misafir odasıyla birleştireceğiz mecbur çocuğa oda lazım 😀😀
Haziran çok ideal ya biz de ufak ufak odayı boşaltmaya başlarız o zamanlarda . İnanamıyorum ya orda çocuğum uyuyacak🥹
Hamileliğin en keyifli günleri oda düzenleme işleri olacak bence

Selam kızlar nabersiniz

Valla çantada hep yedek çamaşır bulunduruyorum artık. Akıntı miktarı arttı sanki ilk zamanlara göre
Gecen annemlere gidince bile tiklendim, kendi odamda biraz sabit esyalarim vardir dolapta. Gittim orda bile degistim eve donmeyi bekleyemeden🤣🤣 cok var benimde basindan beri

Gecen annemlere gidince bile tiklendim, kendi odamda biraz sabit esyalarim vardir dolapta. Gittim orda bile degistim eve donmeyi bekleyemeden🤣🤣 cok var benimde basindan beri
O şekilde durulmuyor ki rahatsız ediyor insanı o ıslaklık hissi. Yazın napcaz bakalım böyle devam ederse😂

Yani bazı insanlar garip karşılıyor tüp bebek olayını ama teknoloji tıp ile birleşmiş neden değerlendirmeyelim dimi ama birine birşey ispatlamaya çalışmak gereksiz , İnsan çok yıpranıyor. Ben iyiki de yapmışım çünkü 3 defa opu oldum ama sadece 1 tane genetikten sağlıklı embriyomuz geldi o yüzden iyiki yapmışım diyorum
Çok haklısınız onunda pıhtılaşma nedeniyle düşük oluyor gitmiş tüp bebeğe gerek yok demiş doktor sonuçta gebe kalabiliyorsun demiş halbuki DNA’sına bakarak yapılar bilir sizin gibi 5 yıl oluyor neredeyse 6 defa falan düşük yaptı iki tane de doğurdu ama bebekler öldü yaşamadı yani gerçekten tüp bebek daha mantıklı olur ona da en azından sağlıklı bir bebeği olur

Kizlar bugun gap e girdik, ya kizlar icin oyle guzel yazlik baharlik elbiseler ve takimlar gelmis ki 🌸🥹 oglan olursa tek uzuldugum nokta bu olacak sanirim ya, erkek kiyafetlerini sevemiyorum 🙈🙈

Çok haklısınız onunda pıhtılaşma nedeniyle düşük oluyor gitmiş tüp bebeğe gerek yok demiş doktor sonuçta gebe kalabiliyorsun demiş halbuki DNA’sına bakarak yapılar bilir sizin gibi 5 yıl oluyor neredeyse 6 defa falan düşük yaptı iki tane de doğurdu ama bebekler öldü yaşamadı yani gerçekten tüp bebek daha mantıklı olur ona da en azından sağlıklı bir bebeği olur
Bende de pıhtılaşma var canım ben 1.5 sene içinde 4düşük yaşadım ve mahvoldum umarım arkadaşında dener ne diyeyim zor 🙏

Back
X