- 3 Nisan 2023
- 2.123
- 1.893
- 63
- 38
Seni öyle iyi anlıyorum ki ah ah insan tuvalete gitmek istemiyor düşünKanamam oldu saniyorum her seferinde veya lekeo korkuyla banyoya gidip don indiris anim cok komik ama trajikomik ajdjdjdj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni öyle iyi anlıyorum ki ah ah insan tuvalete gitmek istemiyor düşünKanamam oldu saniyorum her seferinde veya lekeo korkuyla banyoya gidip don indiris anim cok komik ama trajikomik ajdjdjdj
Ayy bugün pazar malum bizimkiler evde güya temizlik yapacaktık dün full gezince sonra eşim dedi ki canım bişey yapmak istemiyor amaan dedim benim deHoşgeldin balım nerelerdesin yahu![]()
Cidden zor söyleyecem sizin yazdıklarınızı ona da umut olur yapar belki olur bebişiBende de pıhtılaşma var canım ben 1.5 sene içinde 4düşük yaşadım ve mahvoldum umarım arkadaşında dener ne diyeyim zor![]()
Ay su cektiklerimizi hatirlayamayacak kadar cok mutlu olalim artik ya su gibi aksin hallolsun her isimizSeni öyle iyi anlıyorum ki ah ah insan tuvalete gitmek istemiyor düşün
Bebekleri neden yaşamadı ki yaÇok haklısınız onunda pıhtılaşma nedeniyle düşük oluyor gitmiş tüp bebeğe gerek yok demiş doktor sonuçta gebe kalabiliyorsun demiş halbuki DNA’sına bakarak yapılar bilir sizin gibi 5 yıl oluyor neredeyse 6 defa falan düşük yaptı iki tane de doğurdu ama bebekler öldü yaşamadı yani gerçekten tüp bebek daha mantıklı olur ona da en azından sağlıklı bir bebeği olur
Ohh sefan olsun ne güzel afiyet olsun canımAyy bugün pazar malum bizimkiler evde güya temizlik yapacaktık dün full gezince sonra eşim dedi ki canım bişey yapmak istemiyor amaan dedim benim debi ara uyudum sonra yemek yemek dediğim de makarna ahajs öyle yani canım tatlı çekti onu aldım geldim çay içiyorum şuan istanbullu gelin izliyorum
![]()
Esim de bugun eve gelince evi supurdu makine yerlestirdi sofra kur kaldir, kendini kanepeye atip bennden bugunluk bu kadar diyorAyy bugün pazar malum bizimkiler evde güya temizlik yapacaktık dün full gezince sonra eşim dedi ki canım bişey yapmak istemiyor amaan dedim benim debi ara uyudum sonra yemek yemek dediğim de makarna ahajs öyle yani canım tatlı çekti onu aldım geldim çay içiyorum şuan istanbullu gelin izliyorum
![]()
Çok çok aminAy su cektiklerimizi hatirlayamayacak kadar cok mutlu olalim artik ya su gibi aksin hallolsun her isimiz![]()
İlk başlarda oluyodu bende o. Az ıslaklık hissetsem hemen indiriveriyordum donuKanamam oldu saniyorum her seferinde veya lekeo korkuyla banyoya gidip don indiris anim cok komik ama trajikomik ajdjdjdj
Donlar asagi aksjdjdjdjİlk başlarda oluyodu bende o. Az ıslaklık hissetsem hemen indiriveriyordum donu![]()
Evet tek sorun o başka sorunları yok ama işte olmayınca olmuyor sanırım bebekleri prametüre dogdu ikizdi tek yumurta ikizi ana iğnelerle gebelik boyunca yaşadılar sonra daha 26 haftalık falanken sorun oluşmuş ani sezeryane alınmışlar ilk doğduğunda ikiside yaşıyormuş ama nefes almakta zorlanıyorlarmış ama işte birer gün yaşayıp öldülerBebekleri neden yaşamadı ki yatek sorunları pıhtılaşma mı
Ay bayılırım ama bizim evde sıra sıra önce eşimin eski dizisinden başladık sonra benim derken sıra bana geldi bundan önce de Ezel izledimOhh sefan olsun ne güzel afiyet olsun canımsen de benim gibi eski dizilere takılanlardansın
![]()
Ahaha kız ne güzel daha napsın adam benim ki o koltuktan hiç kalkmadı ahahs arada bi ders çalıştı arada oyun oynadıEsim de bugun eve gelince evi supurdu makine yerlestirdi sofra kur kaldir, kendini kanepeye atip bennden bugunluk bu kadar diyorsanirsin cam sildi hali sildi yarabbil alemin ya
Ben istiyorum ki bi lavabo tuvalet de ciflesin, mutfaklari domestoslasin, ufaktan da bir toz alsin filanAhaha kız ne güzel daha napsın adam benim ki o koltuktan hiç kalkmadı ahahs arada bi ders çalıştı arada oyun oynadı![]()
Aman allahım çok üzücü.. Rabbim kimseye yaşatmasınEvet tek sorun o başka sorunları yok ama işte olmayınca olmuyor sanırım bebekleri prametüre dogdu ikizdi tek yumurta ikizi ana iğnelerle gebelik boyunca yaşadılar sonra daha 26 haftalık falanken sorun oluşmuş ani sezeryane alınmışlar ilk doğduğunda ikiside yaşıyormuş ama nefes almakta zorlanıyorlarmış ama işte birer gün yaşayıp öldüler
Ayyy yalnız değilsin yaa toz almayalı kaç gün oldu acaba hiç halim yok benim ya hep uykum var enerjim yok bide havalar da kasvetli valla hiç bişey yapasım gelmiyorBen istiyorum ki bi lavabo tuvalet de ciflesin, mutfaklari domestoslasin, ufaktan da bir toz alsin filansu an orta sehpaya isik vurdukca tikim tutuyor tozlari goruyorum
alti gunde mahvolmus ya yaziklar olsun cok nankor bu ev isi. Tabi ben bunlari her gun is gucun arasinda molalarimda yapardim kocamin bunlardan haberi bile olmazdi sndjdndj. Simdi bazi seyleri kendi yapmak zorunda kalinca soyle diyor mesela ORASI DA SILINMESI GEREKEN HIR YER MI
Kız ahajajajs o ben de hala oluyor ya indiriveriyorum bide salonda olduysa akıntım geldi diyorum yazık eşim bile korkuyor ajjaajsİlk başlarda oluyodu bende o. Az ıslaklık hissetsem hemen indiriveriyordum donu![]()
Amin Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bişeu ama işte yaşanacaksa yaşanıyorAman allahım çok üzücü.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Enerjilerimizin acil geri gelmesi lazim boyle ekime kasima varamayiz gibiAyyy yalnız değilsin yaa toz almayalı kaç gün oldu acaba hiç halim yok benim ya hep uykum var enerjim yok bide havalar da kasvetli valla hiç bişey yapasım gelmiyor
Ben çaktırmadan battaniyenin altından bakıyodum skdjdkjddjdjdKız ahajajajs o ben de hala oluyor ya indiriveriyorum bide salonda olduysa akıntım geldi diyorum yazık eşim bile korkuyor ajjaajs