- 14 Aralık 2024
- 1.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.607
- 48
- 31
Kalbimizi bozma kiz surda ahdjdjjddKuzular yediklerimizin biz yerine bebiskoları semirteceğine olan inancınız beni çok etkiledi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalbimizi bozma kiz surda ahdjdjjddKuzular yediklerimizin biz yerine bebiskoları semirteceğine olan inancınız beni çok etkiledi![]()
biraz erken sanırım, sabırsızlıkAy erken değil mi başlıyor muyuz![]()
ana yüreğiKuzular yediklerimizin biz yerine bebiskoları semirteceğine olan inancınız beni çok etkiledi![]()
Yaaa göbeklendin sennn
Ahahah evet ve sey hani mememin altindan firtliyor direkt artik. Sabahlari daha masum ajdjdjdjdYaaa göbeklendin sennn![]()
Ayy göbekin çıkmıışAhahah evet ve sey hani mememin altindan firtliyor direkt artik. Sabahlari daha masum ajdjdjdjd
IviiitttAyy göbekin çıkmıış![]()
Benim de çok var göbeğim arkadaş 23 haftalık onunki benimki kadar yok ahajsIviiitttcikmasi mi iyi cikmamasi mi bilemedim ama ya
arkadasin alti aylik gobegi benim birazcik fazlam sadece ahsjsjs. Ve kusmaktan 5 kg vermis 62 yim demez mi
dedim eh seni simlumina sen ne camissin ajdjdjdjd
Kasim analarinin şanindan mi nedir ajajsjsj. Diyorum ya kendimden utandim kizin yaninda ya. Alti ay bitti diyince esim bile diyor ki bizim cocuk iri mi olcak nedir ajdjdjdjBenim de çok var göbeğim arkadaş 23 haftalık onunki benimki kadar yok ahajs
Elbisen çok güzel yaa, nerden acaba
Ayyy tesekkur ederim canimElbisen çok güzel yaa, nerden acaba![]()
İşte benim beş aylık göbeğim de böyleydi sabah
Ben de alayım, bu markanın tshirtleri de güzel ama elbiseleri hiç dikkatimi çekmemiştiAyyy tesekkur ederim canimbizim göbüsler icin cok rahat bir elbise, grimelange dan almistim trendyoldan cok da uygundu fiyati
![]()
Ben de hep basic tshirt ve atlet alirdim, kisin ilk kez kurcalarken bunu bulup aldim hala da cok rahat oluyor lastikli oldugu icinBen de alayım, bu markanın tshirtleri de güzel ama elbiseleri hiç dikkatimi çekmemişti![]()
Tamam canım deneyeceğim çok teşekkür ederim.dua ederim inşallah. Benim kullandığım multi vitamin ama herkes kullanmıyor mu acaba.Canım günde 6 tane küçük kuru kayısıyı akşamdan yıka yarım su bardağı suyla ıslat bir gece kalsın sabah 6 gibi ye suyunu iç kabızlık ortadan kalkıyo..benim küçüklüğümden beri kabızlık problemim var hamile kaldıktan sonra hep bunu yapıyorum çok şükür hiçbir sıkıntım yok banada dua et ilaç falan hem bebeğe hemde sana zarar
Alttaki bebek üstteki göbek
Teşekkür ederim canım. Yatış vermez sanırım. Ay şuan hiç yatamam da zaten 14 aylık bir kızım var.Cok gecmısolsun ınsallah geçer doktor yatış veriyorsa yatın ıyı gelır tedavı
Bizim bi arkadaşın da 9 haftada böyle cıktı karnı