Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Yarisi hamburger yarisi bebek ajdjdjd😍🤣🧿
image.webp

Iviiittt🙈cikmasi mi iyi cikmamasi mi bilemedim ama ya🤣 arkadasin alti aylik gobegi benim birazcik fazlam sadece ahsjsjs. Ve kusmaktan 5 kg vermis 62 yim demez mi 😂 dedim eh seni simlumina sen ne camissin ajdjdjdjd
Benim de çok var göbeğim arkadaş 23 haftalık onunki benimki kadar yok ahajs

Herkese merhaba bayram tatil girdi çok takip edemedim burayı. Yarın sabah kontrole gideceğim belki bu kez kalp atışı duyabilirim. Geçen gittiğimde doktor progestan fitil vermişti minik bir kanama alanı var dedi ama son 3 gündür kahve rengi lekelenmelerim oluyor. Yarın sabah soracağım ama kahverengi sorun değil diye okudum ama sizde olmuş muydu?

Canım günde 6 tane küçük kuru kayısıyı akşamdan yıka yarım su bardağı suyla ıslat bir gece kalsın sabah 6 gibi ye suyunu iç kabızlık ortadan kalkıyo..benim küçüklüğümden beri kabızlık problemim var hamile kaldıktan sonra hep bunu yapıyorum çok şükür hiçbir sıkıntım yok banada dua et ilaç falan hem bebeğe hemde sana zarar
Tamam canım deneyeceğim çok teşekkür ederim.dua ederim inşallah. Benim kullandığım multi vitamin ama herkes kullanmıyor mu acaba.

Back
X