Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Yaaaaa çok şükür sağlıklıymış ya önemli olan o 😍🧿 9 haftalık hali nasıl ultrasondaaa büyümüş mü baş popo belli mi çok merak ediyorummm
Teyzesi aynen bu şekilde oluyor başı belli oluyor bence 😍😍🧿

Eklentiler

• IMG_5079.webp
    IMG_5079.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 63
Oyyy masallah hareket etmeye başlamış mı peki canım 🥰
o kadar panikle gittim ki o kadar detay sormadım canım ama gelişimi gayet iyi dedi haftaya daha çok hareketlenir sanıyorum şuan için erken olabilir 😊 yine benim sata göre 1 gün önde çıkıyor tüp bebek doktorum yanlış ölçmüş boyunu geçen hafta 3 cm demişti şimdi doktorumun ultrason kağıdında 2.74 yazıyor :) anlamıştım zaten yanlış ölçtüğünü ultrason ekranı çok kötüydü 😂

Ben ilk kese görmeye 22 martta gitmistim. 5 nisanda da kalp atışı için randevu almıştım ama geçen hafta lekelenmeler olunca dayanamadım perşembe günü gittim doktora çok şükür her şey yolundaydı. Bakıyorum şimdi gideli daha 6 gün olmuş ama bana 6 ay gibi geliyor😄 Cumartesi günü gitcem şimdi bekliyorum ama geçmiyo zaman. Bebeğim nasıl iyi mi 6 günde nasil oldu yolunda mı her şey düşünüp duruyorum 😅😅
Şunun şurasında cumartesine ne kaldı canim
😂 yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooop cumartesi 😍

o kadar panikle gittim ki o kadar detay sormadım canım ama gelişimi gayet iyi dedi haftaya daha çok hareketlenir sanıyorum şuan için erken olabilir 😊 yine benim sata göre 1 gün önde çıkıyor tüp bebek doktorum yanlış ölçmüş boyunu geçen hafta 3 cm demişti şimdi doktorumun ultrason kağıdında 2.74 yazıyor :) anlamıştım zaten yanlış ölçtüğünü ultrason ekranı çok kötüydü 😂
Gerçekten oyle
Ama ultrason cihazına göre değişiklik gösteriyor bu gittiğin hastanedeki cihazlar güzeldir diye dusunuyorum 🥹 doktorumun en sevdigim
Yani kendi güler yüzlü olduğu gibi cihazı da mükemmel yüz hatları belli olmaya başladığı an renkli çıktı veriyor 😍

Gerçekten oyle
Ama ultrason cihazına göre değişiklik gösteriyor bu gittiğin hastanedeki cihazlar güzeldir diye dusunuyorum 🥹 doktorumun en sevdigim
Yani kendi güler yüzlü olduğu gibi cihazı da mükemmel yüz hatları belli olmaya başladığı an renkli çıktı veriyor 😍
evet yaa tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor sanırım onun için cihazı biraz değişik burdaki cihaz çok iyi. neyseki artık tüp bebek doktoru ile işimiz kalmadı burdan devam 😊

Anladim canim ben de sanki daha 20 li haftalarin baslangicinda gidiliyor diye biliyordum da emin olamadigim icin sordum. Sen onden gidip bizi bilgilendirirsin iyi olur🥰
tabii canım bilgilendiririm. 18-22 hafta arasında gidiliyormuş sanırım detaylıya ona da ayrıca giderim sanırım bakalım 🤗

Bende 3 haftadir görmüyorum yarin kontrolüm var heyecanla bekliyorum. Bi endişe var içimde bi yandan da heyecan :) cuma günü de annemler gelecekler haftasonu icin festival var diye geliyorlar Asıl festival bende daha haberleri yok. Yarınki kontrol iyi geçerse geldiklerinde artık aile büyüklerimize söyleriz diye düşünüyoruz. Oğlumla sabah mini bi sohbet yaptık kardeş istiyorum diye ağlayan çocuk vazgeçtim kardeş falan istemiyorum ben dedi :) ona nasil söylemez bakalim

Darısı başımıza inşallah cuma günü ben de gideceğim umarım güzel haberler alırım bana da dua edin lütfen her şey yolunda olsun 🙏🏻💖
İnşallah içini ferahlatacak şeyler duyarsın sevinçle dönersin benim de cuma randevum kanama alanına bakılacak inşallah küçülmüştür 😒

kontrole giden herkesin gözü aydın bekleyenlere sabır diliyorum herkesin çok güzel sonuçları olur inşallah 🙏🏻 ve benim daha 12. haftada çağırdığı için 3 haftam var kontrole günler geçmiyorrr😅

Kızlar kızlar doktordan çıktım benin minik 10 haftalık olmuş 3 cm 9+2 magnezyum verdi doktorum. Düşük riskin çok çok azaldı artık dedi ultrasonda el kol sallıyordu 🥹 2 hafta sonra cinsiyet için bekliyorum ikili tarama yapıcaz dedi. Allahım çok şüküür

Kızlar kızlar doktordan çıktım benin minik 10 haftalık olmuş 3 cm 9+2 magnezyum verdi doktorum. Düşük riskin çok çok azaldı artık dedi ultrasonda el kol sallıyordu 🥹 2 hafta sonra cinsiyet için bekliyorum ikili tarama yapıcaz dedi. Allahım çok şüküür
Yaaa onun elini kolunu yesinler 👻🩷 ay kocaman olmus masallah riskin de azalmis bak rahatla artik ohh ❣️

gözünüz aydın, ne güzel haber 🥳

Back
X