- 3 Nisan 2023
- 1.262
- 1.082
- 63
- 38
Teyzesi aynen bu şekilde oluyor başı belli oluyor benceYaaaaa çok şükür sağlıklıymış ya önemli olan o9 haftalık hali nasıl ultrasondaaa büyümüş mü baş popo belli mi çok merak ediyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyzesi aynen bu şekilde oluyor başı belli oluyor benceYaaaaa çok şükür sağlıklıymış ya önemli olan o9 haftalık hali nasıl ultrasondaaa büyümüş mü baş popo belli mi çok merak ediyorummm
Oyyy masallah hareket etmeye başlamış mı peki canımTeyzesi aynen bu şekilde oluyor başı belli oluyor bence![]()
o kadar panikle gittim ki o kadar detay sormadım canım ama gelişimi gayet iyi dedi haftaya daha çok hareketlenir sanıyorum şuan için erken olabilirOyyy masallah hareket etmeye başlamış mı peki canım![]()
Şunun şurasında cumartesine ne kaldı canimBen ilk kese görmeye 22 martta gitmistim. 5 nisanda da kalp atışı için randevu almıştım ama geçen hafta lekelenmeler olunca dayanamadım perşembe günü gittim doktora çok şükür her şey yolundaydı. Bakıyorum şimdi gideli daha 6 gün olmuş ama bana 6 ay gibi geliyorCumartesi günü gitcem şimdi bekliyorum ama geçmiyo zaman. Bebeğim nasıl iyi mi 6 günde nasil oldu yolunda mı her şey düşünüp duruyorum
![]()
Çok şükürgözün aydın canım çok sevindim
Gerçekten oyleo kadar panikle gittim ki o kadar detay sormadım canım ama gelişimi gayet iyi dedi haftaya daha çok hareketlenir sanıyorum şuan için erken olabiliryine benim sata göre 1 gün önde çıkıyor tüp bebek doktorum yanlış ölçmüş boyunu geçen hafta 3 cm demişti şimdi doktorumun ultrason kağıdında 2.74 yazıyor :) anlamıştım zaten yanlış ölçtüğünü ultrason ekranı çok kötüydü
![]()
gozun aydin tebriklerKızlar ben bugün kontrole gittim. 7+1 haftalık oldu. Ve sonunda kalp atışını duydum.çok mutluyum![]()
evet yaa tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor sanırım onun için cihazı biraz değişik burdaki cihaz çok iyi. neyseki artık tüp bebek doktoru ile işimiz kalmadı burdan devamGerçekten oyle
Ama ultrason cihazına göre değişiklik gösteriyor bu gittiğin hastanedeki cihazlar güzeldir diye dusunuyorumdoktorumun en sevdigim
Yani kendi güler yüzlü olduğu gibi cihazı da mükemmel yüz hatları belli olmaya başladığı an renkli çıktı veriyor![]()
Darısı başımıza inşallah cuma günü ben de gideceğim umarım güzel haberler alırım bana da dua edin lütfen her şey yolunda olsunKızlar ben bugün kontrole gittim. 7+1 haftalık oldu. Ve sonunda kalp atışını duydum.çok mutluyum![]()
tabii canım bilgilendiririm. 18-22 hafta arasında gidiliyormuş sanırım detaylıya ona da ayrıca giderim sanırım bakalımAnladim canim ben de sanki daha 20 li haftalarin baslangicinda gidiliyor diye biliyordum da emin olamadigim icin sordum. Sen onden gidip bizi bilgilendirirsin iyi olur![]()
İnşallah içini ferahlatacak şeyler duyarsın sevinçle dönersin benim de cuma randevum kanama alanına bakılacak inşallah küçülmüştürDarısı başımıza inşallah cuma günü ben de gideceğim umarım güzel haberler alırım bana da dua edin lütfen her şey yolunda olsun![]()
Ahhh yavrumm yaradana kurban olsunlar seniTeyzesi aynen bu şekilde oluyor başı belli oluyor bence![]()
Yaaa onun elini kolunu yesinlerKızlar kızlar doktordan çıktım benin minik 10 haftalık olmuş 3 cm 9+2 magnezyum verdi doktorum. Düşük riskin çok çok azaldı artık dedi ultrasonda el kol sallıyordu2 hafta sonra cinsiyet için bekliyorum ikili tarama yapıcaz dedi. Allahım çok şüküür
gözünüz aydın, ne güzel haberKızlar kızlar doktordan çıktım benin minik 10 haftalık olmuş 3 cm 9+2 magnezyum verdi doktorum. Düşük riskin çok çok azaldı artık dedi ultrasonda el kol sallıyordu2 hafta sonra cinsiyet için bekliyorum ikili tarama yapıcaz dedi. Allahım çok şüküür
Çok şükür kuzum ya darısı sizlere olsun inşallah sağ salim atlatalım kucağımıza alalımYaaa onun elini kolunu yesinleray kocaman olmus masallah riskin de azalmis bak rahatla artik ohh
![]()
Sağol balım darısı sana olsun inşallah güzel haberleri verelimgözünüz aydın, ne güzel haber![]()