Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kızlar merhaba dün yazmıştım kalp atışı için. Burada bazı arkadaşlar farklı bir doktora da görünmemi önermişti. Bugün farklı bir doktordan yarın sabah için randevu aldım. Yarın sabah 6+3 oluyorum bakalım bu doktor ne diyecek sizinle paylaşırım
Kuzu benim de 6+1 de vajinalde yeni oluşuyor dediler. Dinleyecek kadar yoktu. zaten bebiş de küçüktü. Bebiş varsa endişelenme oluşur inşallah daha yenidir 🙏🏻

Kızlar gebe okuluna giden ya da gitme planı olan var mı
Ben hamile kalmadan once oyle seylere inanilmaz hevesliydim, su an genel halsizlik bitkinlikten mi yoksa her an kotu bir sey olur korkusundan mi bilmiyorum artik hic hevesim kalmadi 🥲🥹 mesela cok kitap okuyan biriyimdir, bir tane bile gebelik annelik vs uzerine kitap almadim hala🙈 bende geri tepti simdilik bu tarz seyler. Halbuki cok istiyordum ya

Leyla dizisini izleyen var mi bilmiyorum, orada nur diye bir karakter var hamile, hamileligine dair tek belirti karnini eline koyup oglum diye konusmasi. Onun haricinde dunku bolumde merdivenlerden bavul indiriyordu🤣 hoplama onda ziplama onda. Uyku yok bulanti yok halsizlik yok
Leylayı izlemiyorum ama diğer izlediklerimde hep senin dediğin gibi ayaklarında 10cm platform ayakkabıyla entrika peşinde koşuyolar 😂 biz daha 8 hafta civarlarında taşa yapıştık resmen 😂

Leylayı izlemiyorum ama diğer izlediklerimde hep senin dediğin gibi ayaklarında 10cm platform ayakkabıyla entrika peşinde koşuyolar 😂 biz daha 8 hafta civarlarında taşa yapıştık resmen 😂
Kiz dun 4-5 cm topukluyla 20 dk yurudum diye geldim bel fitikli gibi yattim ah uhlayarak 🤣🤣 bizi gebelik duvardan duvara vuruyor niye ya ahahahahaha

Kiz dun 4-5 cm topukluyla 20 dk yurudum diye geldim bel fitikli gibi yattim ah uhlayarak 🤣🤣 bizi gebelik duvardan duvara vuruyor niye ya ahahahahaha
Uzak şehiri izliyor musun bilmiyorum da orda bi Nare karakteri var başlarda hamileydi. Bi gün yatmadı bin kişiden dayak yedi on tane silahlı çatışmanın ortasına daldı 2 tane koca değiştirdi ve topuklularını hiç çıkarmadı djdjdjdjdjd
Bizi harbiden duvardan duvara vuruyo bu gebelik ya😂😂😂

Özge senem yücel çiçek

Yani tamamen size kalmış. Tedavi süreci biraz zor tabi. Kalabalık ve yoğunluktan bazen bıkmışlık oluyor hemşirelerde, ultrason kısmı keza. Bana sadece aşılama süreci bile psikolojik olarak yorucu gelmişti orada. Hatta bahçeci ile de görüştüm doktoru falan bulmuştum. Ama doktor biraz daha beklememi söylemişti birşekilde oldu şimdilik. Maddi durumunuz varsa bir kez özelde deneyebilirsiniz

Kızlar benim tüm vücudum kaşınıyor ve sivilce gibi kabarcıklar çıktı heryerim de normal mi dr gebelikten değildir dedi cildiyle görün dedi kötü durumdayım sizce ne dir bu durum ?

Yani gerçekten hiç dizilerde filmlerde göründüğü gibi bisey değil hamilelik gerçekten zor bir süreç. Bütün vücut sistemi değişiyor insan sıkıntıya giriyor. Sıkıntıya girdikçe de korku endişe oluyor. Sağlıkla doğsunlar da herşey normale dönsün ya
Gerçekten öyle asla asla öyle göründüğü gibi değil.. hamileliğimi çok rahat geçirdim diyenlere imrenerek bakıyorum. Çok büyük şans çünkü.
Allahım su gibi geçirsin bize bu zamanları da alalım kucağımıza sağlıklı şekilde. Yoksa bilmiyorum benim psikoloji yerlerde..

Leyla dizisini izleyen var mi bilmiyorum, orada nur diye bir karakter var hamile, hamileligine dair tek belirti karnini eline koyup oglum diye konusmasi. Onun haricinde dunku bolumde merdivenlerden bavul indiriyordu🤣 hoplama onda ziplama onda. Uyku yok bulanti yok halsizlik yok
Aynısını bugün eşime dedim tekrarını izledik. Dedim bu nasıl hamile bi bana bak bi şuna.🤣 eşim de diyor sen ona ne bakıyorsun onun hayatı yalan 😁

Uzak şehiri izliyor musun bilmiyorum da orda bi Nare karakteri var başlarda hamileydi. Bi gün yatmadı bin kişiden dayak yedi on tane silahlı çatışmanın ortasına daldı 2 tane koca değiştirdi ve topuklularını hiç çıkarmadı djdjdjdjdjd
Bizi harbiden duvardan duvara vuruyo bu gebelik ya😂😂😂
Buna çok güldüm ya hahahahshhahah

Gerçekten öyle asla asla öyle göründüğü gibi değil.. hamileliğimi çok rahat geçirdim diyenlere imrenerek bakıyorum. Çok büyük şans çünkü.
Allahım su gibi geçirsin bize bu zamanları da alalım kucağımıza sağlıklı şekilde. Yoksa bilmiyorum benim psikoloji yerlerde..
Yani bu şiddetle devam ederse çok zor. Sanırım ikinci trimesterde rahatlıcaz biraz. 9 ay bu şiddette devam etse valla kimse doğurmazdı dkdjdjjd
Yani minik üzüm tanem alınmasın ama bazen diyorum ne zor işmiş bu diye

Yani tamamen size kalmış. Tedavi süreci biraz zor tabi. Kalabalık ve yoğunluktan bazen bıkmışlık oluyor hemşirelerde, ultrason kısmı keza. Bana sadece aşılama süreci bile psikolojik olarak yorucu gelmişti orada. Hatta bahçeci ile de görüştüm doktoru falan bulmuştum. Ama doktor biraz daha beklememi söylemişti birşekilde oldu şimdilik. Maddi durumunuz varsa bir kez özelde deneyebilirsiniz
Evet öyle ama özeller de çok pahalı şuan beklemek falan sorun değil de olumsuz olunca sonuç insan üzülüyor o daha çok yıpratıyor

Yani bu şiddetle devam ederse çok zor. Sanırım ikinci trimesterde rahatlıcaz biraz. 9 ay bu şiddette devam etse valla kimse doğurmazdı dkdjdjjd
Yani minik üzüm tanem alınmasın ama bazen diyorum ne zor işmiş bu diye
Yani demiyim diyorum da, ikide ferahlayacagimizi varsayiyoruz ya, o gobek rahim buyudukce mideyi bagirsagi ittirip duracak, ic organlarin lokasyon savasi baslayacak🤣 muhtemelen uykusuzluklar bel agrilari ayagini gorememe egilip corabini giyememe gibi seyler ucuncude eklenecek🤣🤣 ayyyyy sistim bak yazarken🤪🤪
annem diyor ki yedinci aydan sonra geceleri sagimdan soluma donmek icin babani uyandirirdim, pilic cevirme misali o dondururdu beni 🤣🤣🤣

Kızlar 4 + 4 gösteriyorum takvimde ama bta degerim dusuk 2000 lerde üstelik Sat tarihim 21 şubat. Değerin bu kadar düşük olmasının sebebi ne olabilir. 4haftaliklar genelde 5000 bta değerinde oluyormuş.🤦🏻‍♀️🤔
Yoo normal bence, benim yarın tahmini 2000lerde olacak 5+4 gösteriyor takvimim ama geç döllenme oldu. 4.haftadayım yani. Sat 17 şubat üstelik. Endişelenmeyin kese için yarın gideceğim bakalım görebilir miyiz 🙏

Back
X