Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Arkadaşlar merhaba normalde çok su içen biri degilimdır günde bir bardak zor içerdim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri en az 2 litre içmeye çalışıyorum ama içtiğim her sudan sonra tuvalete gidiyorum vücudumda kalmıyo bence su filan sizce normal mi😂😂
Canim az az sık sık ic. Bir anda likir likir cok icince vucut atmaya calisiyor o suyu

Merhaba bende 11 martta 5aa ve 6ab iki transferim gerçekleştirildi. 13.günde 1650 betayı görünce bıraktım kan vermeyi. Yarın doktora gideceğim ama 5 haftalık görünüyor. Yarın gittiğimde Dr keseyi görür mü sizce erken mi?

Arkadaşlar merhaba normalde çok su içen biri degilimdır günde bir bardak zor içerdim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri en az 2 litre içmeye çalışıyorum ama içtiğim her sudan sonra tuvalete gidiyorum vücudumda kalmıyo bence su filan sizce normal mi😂😂
Canım normal değilmiş. Galiba bir anda çok içince oluyor. Ama bir Dr geçen vücut su tutamıyor olabilir bunun için iki litre suya bi şişe maden suyu katıp öyle için diyordu (ya da buna yakın bi oran)

Merhaba öncelikle tebrik ederim:)) düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldınız bende ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım 2. Adetimi yaşıyorum şuan:/
Merhaba teşekkür ederim ❤️ ilk 3 ay korunduk doktorun yönlendirmesiyle. 7-8 ay sonra tekrar hamile kaldım. İlkinde hemen olmuştu ama bu uzun sürdü ben de bunu strese bağlıyorum çünkü düşükten çok etkilenmiştim ve hemen olsun istiyorrdum. Diğeri de hemen olduğu için. Olmadıkça strese girdim. Ne zaman ki kendimi rahatlattım olmuyorsa olmasın dedim o ay oldu. Bu benim sürecimdi herkesinki farklı. Hemen hamile kalanlar da var. Seni çok iyi anlıyorum ne kadar rahtlatırsan odak noktandan çıkarırsan o kadar iyi olacak. Allah en güzel en hayırlı zamanda kucağını doldursun ❤️

Bizim pek de surpriz olmayacak sanirim tedaviyi bildikleri icin, ama hepsi bayram sonrasi transfer olucam saniyordu o kismi bi sok olucak🙈 daha fazla yalan soyleyemem sanirim o yuzden sakladikca icim huzursuzlaniyor yalanci gibi ajjdjdjd. Sizin ne guzel denk gelmis iki bebis de ya masallah 🌸 hayirla gelsin hepsi… 🙏🏼🙏🏼
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alın sizde 🙏🙏

Canım normal bu durum. Ben de az içip birden fazla içince tuvaletten çıkamıyorum. Ama vucüt alıştığında normale dönüyor. Bir de mineral eksikliğin varsa da vücut suyu tutamıyormuş. İçtiğin suya çok az kaya tuzu karıştırırsan da iyi gelebilir 🥰

Merhaba teşekkür ederim ❤️ ilk 3 ay korunduk doktorun yönlendirmesiyle. 7-8 ay sonra tekrar hamile kaldım. İlkinde hemen olmuştu ama bu uzun sürdü ben de bunu strese bağlıyorum çünkü düşükten çok etkilenmiştim ve hemen olsun istiyorrdum. Diğeri de hemen olduğu için. Olmadıkça strese girdim. Ne zaman ki kendimi rahatlattım olmuyorsa olmasın dedim o ay oldu. Bu benim sürecimdi herkesinki farklı. Hemen hamile kalanlar da var. Seni çok iyi anlıyorum ne kadar rahtlatırsan odak noktandan çıkarırsan o kadar iyi olacak. Allah en güzel en hayırlı zamanda kucağını doldursun ❤️
Etkilenmemek mümkün değil cidden ama dediğiniz gibi hemen tekrar aynı duyguları yaşamak istiyoruz. Amin ,İnşallah en yakın zamanda bende burdan güzel haberi paylaşırım🥹

Kızlar günaydın. Tüm gece sırt üstü yatmak zorunda kaldım, ne zaman sağ ya da sola dönsem kasıkta batma şeklinde ağrılar oldu. 8. Haftaya doğru büyüme atağı mı oluyor ne oluyor acaba sizde de var mı bu durum
Benim kasık batması şeklinde değildi ama dün çok rahatsız uyudum. Kalça ve bacaklarımda adet sancısına yakın ağrılar ve karnımda resmen sen hamilesin düzgün uyuyamazsın rahatsızlığı vardı. Ama nasıl bir şey desen anlatamam. Oyalanmak için karakter yedim gecenin bir yarısında.

Kızlar günaydın. Tüm gece sırt üstü yatmak zorunda kaldım, ne zaman sağ ya da sola dönsem kasıkta batma şeklinde ağrılar oldu. 8. Haftaya doğru büyüme atağı mı oluyor ne oluyor acaba sizde de var mı bu durum
Benim de oluyor ama batma mı kramp mi tam anlayamıyorum. Canımı yakıyor. Ve sağa sola donmemi zorlaştırıyor. Ani ya da ters bir harekette yapmıyorum aslında.

Günaydın bu arada. Bölük pörçük uykularla geceyi sabah ettik sanırım. Bugün benim saat 11'de kontrolüm var. Kontrol için gün,saat sayarken zaman asla geçmiyor.

Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Doktor bir broşür verdi henüz aramadım ama. Bir de dedi ki ben her türlü ense kalınlığına vs bakarım. İkili test de yaptırmış mı oluyoruz şimdi anlamadım. Yani kendisi hobi olarak mı yapacak yoksa ikili test ücreti de ödeyecek miyim. Soramadım utandım :D
Bana da bi kaç yerin broşürünü verdi.önümüzdeki hafta aramaya başlarım sanırım

Benim rahim onden gidiyo ajdjdjd bir de isin komigi benim rahmim ters, geride yani. Doktorum halk arasinda ic karni genis dedikleri grup sensin derdi 🤣 benim cok daha gec bekleniyordu bu gobus, ama iste foto ortada ogle vakti goruyorsunuz🤣🤣
:) benim de rahmim biraz gerideymiş yapısal olarak olabiliyor dedi doktorum ama bu şişkinlikler normal tabi hormonal olarak 😊

Benim de bacaklarım ağrıyor iki gecedir😒 Bir de canım hep bi şeyler çekiyor sürekli manavdan bir şeyler alıyorum halbuki kilo konusunda çok iddialı başlamıştım😂
Günaydın, dün akşam bacaklarımda bi uyuşma ve ağrı başladı ya özellikle altına yastık vs koyduğum zaman dayanılmaz bir ağrı oluyor. Bu ara hareketsiz kaldım, sporu bıraktım ondan mı acaba diye düşünüyorum ama baya rahatsız edici bir ağrı. Ahahah kilo konusunda iddiam midem bulanıp sürekli hamurlu şeyler yemeye başlayınca direkt son buldu maalesef.

suyu birden değil yavaş yavaş yudum yudum içmeniz lazım birden yüklenince vücut onu hemen atıyor

günaydın canım benim de bu hafta kasık batmalarım fazlalaştı normaldir diye düşünüyorum

Benim kasık batması şeklinde değildi ama dün çok rahatsız uyudum. Kalça ve bacaklarımda adet sancısına yakın ağrılar ve karnımda resmen sen hamilesin düzgün uyuyamazsın rahatsızlığı vardı. Ama nasıl bir şey desen anlatamam. Oyalanmak için karakter yedim gecenin bir yarısında.
Hay Allah ya baya da bi rahatsız ediyor insanı. Hani sürekli ve kramp şeklinde değil ama sağa ya da sola yattığım anda batma oluyor karnımın her iki tarafında. Böyle belirgin rahatsızlık olunca insan ister istemez korkuyor. Yarın kontrolüm var şükür

Back
X