Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ay bu arada haftasonu cinsiyet partisi kutlamalari kapsaminda bir takim aktiviteler bizde de gerceklesiverdi aniden sukur bir sey de olmadi korkulacak, doktor zaten haftalar once ok demisti. Sali gittigimizde yine altini cizdi HERSEY SERBEST HER MANADA cumlesini kurarak ajdjfjfjfj
Suyunu cikarmadan bir rutin olustururuz gibi dusunduk biz de eandjdjd

Basiniz sagolsun allahim sabirlar versin sizlere geride kalanlara

Bizde herkes erkek olduğuna ikna olmuş durumda, annem bugün erkek bebek kıyafetleri almış. Aldığı oyuncak da eril enerjili kaynana kişisi de lacivertli ipler almış hırka örmek için. Bir sonraki randevuda çocuk bize pipi göstermek yerine el hareketi çekerse büyük sürpriz olacak ahhsshhddhhddh. Sırf cinsiyet öğrenmek için fetal yaptırmayı bile düşündüm bir sonraki randevum 13+0’da net belli olur mu acaba ?

13 de olur bence artik ya, zaten erkekse cok daha net anladigim kadariyla ya bana da son gune kadar herkes kiz dedi, son gun patir patir tum aile uyeleri erkege dondu biz sok. O sok bitmeden pastadan masmavi krema cikmasi soku yasadik zaten biliyorsusn jsjdjfnfnf
Gonlunden gecen olsun canim

Erkekse olur findukk

Seni gidiii ay hiçbişi olmaz ya nolcak. No problem

Seni gidiii ay hiçbişi olmaz ya nolcak. No problem
Ahahahahaha susss kiz cok ayip ajdjdjdjd
Evet korkmamak lazim sanirim artik cocuklar kocaman oldu eheheheh ama eski rutine de donmeyi totom yemeyebilir bak simdi djdjjdfjfj

Sağlıklı olsun hiiç önemli değil, başta kız olsun istiyordum ama o kadar sıkıntılı şeylerden sonra sadece sağlıklı bir şekilde kucağına almak istiyorsun senin de dediğin gibi. Bebeğe hasretiz yaa. Bebemin ultrasondaki kıpırdamalarını gif yaptım kocama günde 5 kez atıyorum, o kadar görmemişiz

Ahahahahaha susss kiz cok ayip ajdjdjdjd
Evet korkmamak lazim sanirim artik cocuklar kocaman oldu eheheheh ama eski rutine de donmeyi totom yemeyebilir bak simdi djdjjdfjfj
Bsjdndjdjdd ya tabi eskisi gibi olmaz askitom ama yani komple olmamasınada gerek yok, psikolojik olarak iki tarafıda kötü hissettirebilir zaten lohusalıkta bi hayatkm nolcak ne yapıcaz gibi oluyosun smdiden öle olmayalım

Evet yaaaa binlerce şükür, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahh

Erkekse zaten kesin olarak belli olur canım sağlıkla gelsin

Kızlarrr çok güldüm mesajlarınıza ya komedisiniz
Ben bütün gün uyudum yine sarhoş gibiyim ya Amann yetoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…