Ay bu arada haftasonu cinsiyet partisi kutlamalari kapsaminda bir takim aktiviteler bizde de gerceklesiverdi anidenkız dün bi arkadaşla buluştuk o hamileydi ama biz daha söylememiştik dün söyleyelim dedik.
laf lafı açtı 14 haftalık hamile o da. diyor ki hamilelik bana çok yaradı kocam benden kaçıyor artık
neee kız hiç korkmuyor musun bebeğe bişey olur diye dedim. saçmalama salak mıyım ben doğumdan sonra zaten bebeğin derdine düşcez en güzel zamanlarım bunlar dedi anjnjnnjnjnjnhjhjh ben şokingen
Basiniz sagolsun allahim sabirlar versin sizlere geride kalanlaraBaşın sağ olsun ben de Maraş depreminde annemi babamı kardeşimi kaybettim çok zor hala acıları çok taze zaman geçiyor acısı geçmiyor benim de istediğim babama kardeşime benzeyen bir bebiş olsun sağlıklı olsun gerçekten bu hayatta her şey çok boş ve bi anlık dün birçok kişi yine depremi yaşadı biz ise uzaktan o anı yaşadık yeniden allahım bebişlerimizi sağlıklı bizleri de metanetli eylesin
Ahhaahhaahahahahhahaahha ölcembi kere yaptık da naptım ben diye kafamı ellerimin arasına alıp yere çömeldim ahahjhjhjhjhhjhjah korkayrummmmm
Ksjdjdk of annem gebertirAnnem üçüncüydü öğrendiğinde sürat ifadesini görmen lazımdı sjsjsjsjsj
Amin canım teşekkr ederiimKızlar başınız sağolsun canı ciğer olduğu için çok zor olmuştur kabullenmek Rabbim mekanlarını cennet eylesin çok üzgünümeceeaap kuzum yeni gördüm kusura bakma nolur
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMerhabalar sizinle tarihimiz çok yakınmış:) benim de sat 8 Şubat tahmini doğum 15 kasım gösteriyor
13 de olur bence artik ya, zaten erkekse cok daha net anladigim kadariylaBizde herkes erkek olduğuna ikna olmuş durumda, annem bugün erkek bebek kıyafetleri almış. Aldığı oyuncak da eril enerjilikaynana kişisi de lacivertli ipler almış hırka örmek için. Bir sonraki randevuda çocuk bize pipi göstermek yerine el hareketi çekerse büyük sürpriz olacak ahhsshhddhhddh. Sırf cinsiyet öğrenmek için fetal yaptırmayı bile düşündüm bir sonraki randevum 13+0’da net belli olur mu acaba ?
Erkekse olur findukkBizde herkes erkek olduğuna ikna olmuş durumda, annem bugün erkek bebek kıyafetleri almış. Aldığı oyuncak da eril enerjilikaynana kişisi de lacivertli ipler almış hırka örmek için. Bir sonraki randevuda çocuk bize pipi göstermek yerine el hareketi çekerse büyük sürpriz olacak ahhsshhddhhddh. Sırf cinsiyet öğrenmek için fetal yaptırmayı bile düşündüm bir sonraki randevum 13+0’da net belli olur mu acaba ?
Seni gidiiiAy bu arada haftasonu cinsiyet partisi kutlamalari kapsaminda bir takim aktiviteler bizde de gerceklesiverdi anidensukur bir sey de olmadi korkulacak, doktor zaten haftalar once ok demisti. Sali gittigimizde yine altini cizdi HERSEY SERBEST HER MANADA cumlesini kurarak ajdjfjfjfj
Suyunu cikarmadan bir rutin olustururuz gibi dusunduk biz de eandjdjd
Ahahahahaha susss kiz cok ayip ajdjdjdjdSeni gidiiiay hiçbişi olmaz ya nolcak. No problem
Sağlıklı olsun hiiç önemli değil, başta kız olsun istiyordum ama o kadar sıkıntılı şeylerden sonra sadece sağlıklı bir şekilde kucağına almak istiyorsun senin de dediğin gibi. Bebeğe hasretiz yaa. Bebemin ultrasondaki kıpırdamalarını gif yaptım kocama günde 5 kez atıyorum, o kadar görmemişiz13 de olur bence artik ya, zaten erkekse cok daha net anladigim kadariylaya bana da son gune kadar herkes kiz dedi, son gun patir patir tum aile uyeleri erkege dondu biz sok. O sok bitmeden pastadan masmavi krema cikmasi soku yasadik zaten biliyorsusn jsjdjfnfnf
Gonlunden gecen olsun canim
Bsjdndjdjdd ya tabi eskisi gibi olmaz askitom ama yani komple olmamasınada gerek yok, psikolojik olarak iki tarafıda kötü hissettirebilirAhahahahaha susss kiz cok ayip ajdjdjdjd
Evet korkmamak lazim sanirim artik cocuklar kocaman oldu ehehehehama eski rutine de donmeyi totom yemeyebilir bak simdi djdjjdfjfj
Bende 3 mayısta gidicem bebsmm heyecanlymm12 Mayıs’ı iple çekiyorum. Daha çok var
Evet yaaaa binlerce şükür, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahhCok zor allah kolaylik versin gercekten o kadar cok gidip geldik ki cunku sıkı takip gerektigi icin. Eger oyleli calisiyor olsaydim isyerine eve yakin bir doktor secerdim sanirim isten ayrilamiyorsam da.
Cok sukur gerek kalmadi sana da ama bak annesi surpriz yumurtan geldi
Ahaaaaaa açılınnnn ustanız geldiiiii tabi yaaaaAhhaahhaahahahahhahaahha ölcemkız nolcak ahahahahehejf şey diyomusum burada tecrübe konusuto shslsnskd
Erkekse zaten kesin olarak belli olur canım sağlıkla gelsinBizde herkes erkek olduğuna ikna olmuş durumda, annem bugün erkek bebek kıyafetleri almış. Aldığı oyuncak da eril enerjilikaynana kişisi de lacivertli ipler almış hırka örmek için. Bir sonraki randevuda çocuk bize pipi göstermek yerine el hareketi çekerse büyük sürpriz olacak ahhsshhddhhddh. Sırf cinsiyet öğrenmek için fetal yaptırmayı bile düşündüm bir sonraki randevum 13+0’da net belli olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?