- 22 Kasım 2022
- 2.627
- 2.766
- 63
günaydın canım kaçta randevunGünaydın kızlar bugün bende kontrole gitmek istedim . Haftasonuna girmeden içim rahatlasın. Lekeydi kanama alanıydı çok gerilmiştim.
İnş. İyidir kuzummm
günaydın canım kaçta randevun
o ultrasonda geçen zaman hayatın en güzel anları gibi demi yaa :)14.30 da canım.
En son pazartesi gördüm iyiydi
Çok özlüyor insan yaaa
Hiç duymadım canım, ama internete girip herşeyi okuma. Kendini boşuna strese sokma. Doktoruna güven ve tabiki bebişedeKızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mıinternette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur
Aynen öyle benim 12 lere falan cıkaa mafolurum mesela benm normalim 9-10Günaydın kızlarBen bugün yine kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadır Dün akşam tansiyon konusu konuşulmuş. Benim tansiyonum hep 12/9, 12/8 gibi çıkıyordu. Öyle olunca çok rahattım. Ama en ufak 10’lara 9’lara düşse dünyam başıma yıkılıyor. Yani bence herkesin kendi vücuduna göre bir tansiyon değeri var normal olan. Onun altına ya da üstüne çıkınca rahatsız oluyoruz.
amin inşallah :)Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
8 gunde geldi benim sonucum :)kızlar daha önce de sordum ama sanırım görülmedi fetal dna yaptıran var mı kaç gün de sonuç aldınız acaba
Aynı şikayetleri yaşamadım diye geçiştiriyorum da kontrolde tutayım sağ ol canım sana da çok geçmiş olsuncanım düzenli olarak ölç, kontrolde tut her zaman. ben normalde de yüksek tansiyon hastası olduğum için sürekli ölçüyorum
benim de 5. gün bugün elim kulağımda bekliyorum inş sağlıklı güzel sonuçlar alırım alırız hepimiz8 gunde geldi benim sonucum :)
Ay ben iki hafta önce gördüm şükür ilk kez gördüm zaten bi de iki hafta sonra görecem nasıl geçecek zaman bilmiyorum14.30 da canım.
En son pazartesi gördüm iyiydi
Çok özlüyor insan yaaa
10 günde geldi benimkikızlar daha önce de sordum ama sanırım görülmedi fetal dna yaptıran var mı kaç gün de sonuç aldınız acaba
beklemek çok heycanlı :)10 günde geldi benimki
gerçekten ömrümden ömür gitmişti şimdi boş boşbeklemek çok heycanlı :)
bir de ultrason günü beklemek çok heyecanlı şimdi ne kadar da bir gidiyorsunuz bebişi görmeyegerçekten ömrümden ömür gitmişti şimdi boş boşbekliyorum
Daha önce böyle bisey yasamadigimKızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mıinternette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur
Ecossskoo hosgeldin peki gece uyanmana rağmen bu enerjiklikGünaydınn fırtınam felaketlerim hasretlerimkerem gece 4 te kalktı 6 ya kadar uyumadı mafoldm ama yinede ayaktayız işimizin basındauız dhsjdjd
Simosss bana neden 5 günde gelmiş gibi hissettim8 gunde geldi benim sonucum :)
Ay bende dört gözle sonucu bekliyorum ya aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama cıkaramıyorumgerçekten ömrümden ömür gitmişti şimdi boş boşbekliyorum
Kargo takibe bakabildin mi cilekk nerelerdeAy bende dört gözle sonucu bekliyorum ya aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama cıkaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?