Ahahahahah ay ben cok gucenirdim oyle olu taklidiyle geri cevrilsem jajsjd kocasi nasil magdur olduysa kadincagizin hormon yukselisinden ahdjdjdjdjdValla gönül ister ki bu süreçlerde karı koca ilişkilerimiz hiç sekteye uğramasın ama olmuyorpsikolojik yönüyle de oraya bi odak olusmuyor bende. Dünkü arkadasın rahatlığını görünce imrendim djfndkjd kocası uyuyo taklidi yapıyomus artık
Korkulcak bisey de yokmuş artık çokta kasmamıza gerek yok bence dkdndAhahahahah ay ben cok gucenirdim oyle olu taklidiyle geri cevrilsem jajsjd kocasi nasil magdur olduysa kadincagizin hormon yukselisinden ahdjdjdjdjd
Abi kardesten cikmamiz sevindirdi beni de yalan yok
Abartmayalim da aman gencler ahdjdjdjdjdKorkulcak bisey de yokmuş artık çokta kasmamıza gerek yok bence dkdnd
Nasıl olsa bisey olmuyomuş diye hünkarımı doğduğuna pişman edermişim djfjdjdAbartmayalim da aman gencler ahdjdjdjdjd
Ben adliyeye gitmiyordum zaten ama şimdi diğer işleri de asistanlardan destek alıyoruz şimdi de stajyer gelince rahat olacak bakalımEvet onu soracaktım fiziki işler nasıl halloluyor diye. Bizim hukuk departmanındakiler de 3 gün ev 2 gün ofis şeklinde çalısıyor ama adliye işlerinden dolayı sürekli dısarda oluyorlar o iki günde
Ahahahahahahah cilek allah kahretmeye seni aniriyorum senin yuzunden allahin cafesindeNasıl olsa bisey olmuyomuş diye hünkarımı doğduğuna pişman edermişim djfjdjd
Hahsshdhhdh HERHALDEEEĞĞAhaaaaaa açılınnnn ustanız geldiiiii tabi yaaaa
Tammam anladık siz cinsiyet partisi ayrı kutlamışsınız hahahahhaAhahahahahahah bi de sustun gizledin demez mi bayilcamyeri geldi soyledik kizz aaaa daha ne jsjfjfjf
Bacim kandirildim ya sjdjdjdj kocamin sabri oglani duyana kadarmis saniyorum ki sjdjjffo
Bilahare kutlandi karsiiimmmTammam anladık siz cinsiyet partisi ayrı kutlamışsınız hahahahha
Kocammm diyecek manyak mıdır bu niye gülüyor bu kadarBilahare kutlandi karsiiimmm
Ay cocugun da sekerligi allahim ne guzel yetistirmislerHerkese iyi akşamlar buraya erkek bebek bekleyenler için sıcacık bir video bırakıyorum
Çok hoşuma gitti çok masumAy cocugun da sekerligi allahim ne guzel yetistirmislero gozleri parlayarak seni seviyorum diyisi ay eridimmmm of perisanim su an
Benim de kuru pasta ahahahhahaAkşam akşam canımın bonibon çekmesi
11 haftada cinsiyeti nasıl belli olduKızlar kızlaaar cinsiyet belli olduuuu 11+2 aslında ama bir gün geride çıktı arkadaşıma söyledi kesin demiş cumartesi pastayla öğreneceğiz aşşıırrııı merak ediyorum ne güzel bir hismiş
Bilmiyorum kiiii kesin demiş11 haftada cinsiyeti nasıl belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?