- 22 Kasım 2022
- 2.011
- 2.123
- 63
Yaaaa görümcem koç burcu o kadar girişken, o kadar tuttuğunu koparan bi kadın ki. Ama bitmek bilmeyen bi enerjisi var, sen de öylesin kesinZor askim yani haziranda 1 sene olacak ama acısı hep kalbimde. Allah geride kalanlara uzun ömür versin , amin
ben ece, izmirden katılıyorum31 yaşındayım. Koç burcuyum teşekkrler
doğumdan sonra sen çalışacak mısın? eşim ısrarla en az 4 yıl çalışma diyor, ben de bebeğimi kendim büyütmek isterim ama senelerdir it gibi çalışarak inşa ettiğim kariyeri de elimin tersiyle itmek mantıklı mı bilemedimCocuklarini minicikken bakiciya birakti hep calismak zorundaydi cunku aile ekonomisi icin, simdi cocuk gibi mutlu kapida cocuklari okuldan karsiliyor filan ya ona luks geliyor bunlarcalisan anne olmak cok zor gercekten
Kocayla yatsan nolurdun acaba askim sbabababsksndşfmrşdHahahaha bu ben yaaaa teslim edilene kadar sürekli bakarım
Allah iyiliğini versin kızben bide oğlumla yatıyorum kız hahahahah
İkiz ucuz ne istersen sjsjsjjssjKocayla yatsan nolurdun acaba askim sbabababsksndşfmrşd
Amiin canımm inşallahTatlisim allah acinizi hafifletsin mekanini cennet eylesin insallahsizlere evlatlarina saglikli omurler yazilmis olsun..
Ay yasitmisiz kiz seninle
Enerji diyince ben, hamile olmasam ah neler ederim ahsnsjdjdj hayat kısa bebsm ya hiç kavgacı tripxi biri değilimdir, kocamla o yüzden iyi anlasırız oda sevmez kavga gürültü falan. Dramatiklikte şöyle ben genel itibari ile herşeyi içimde yaşayan bi insanım beni dısarıdan gören tanıyan derdi yok der arkamdan kesn shdjdj aman varsın öle desnlerYaaaa görümcem koç burcu o kadar girişken, o kadar tuttuğunu koparan bi kadın ki. Ama bitmek bilmeyen bi enerjisi var, sen de öylesin kesin
DRamatik biri de değilsin harika
Askim ben meslegimi yapmiyorum mimarligi yani, bizim esimle yazilim danismanligi firmamiz var 3 sene oldu kurali, ben onun muhasebe evrak kurek islerine bakiyorum daha ziyade odemeler gibi onun ugrasmak istemedigi kisimlar, isimizizin teknik kismina dair sorumluluklari biraktim tedavi zamani. Evin kasasina donustum bir nevi yani, transferden beri tek yaptigim kisimlar bunlar gunluk belli vir vakit ayirmam yeterli geliyor cok sukur. Boyle de gideriz bir kac sene gibi. Hele simdi o isleri bile dogumla bir kocama yikabilirim gibi yol yapiyorum sjdjdjdjddoğumdan sonra sen çalışacak mısın? eşim ısrarla en az 4 yıl çalışma diyor, ben de bebeğimi kendim büyütmek isterim ama senelerdir it gibi çalışarak inşa ettiğim kariyeri de elimin tersiyle itmek mantıklı mı bilemedim
Ahahahahahahahah ilahiKocayla yatsan nolurdun acaba askim sbabababsksndşfmrşd
Sen yine kocanla cokta yatma kuşym shsjdjdjd etme eyleme 3 ten sonra yeto dhdjdjfİkiz ucuz ne istersen sjsjsjjssj
Çocugu uyutup sıyrılmıs kocanın yanına ahahaahahsshhssAhahahahahahahah ilahibir ara belli ki yatak arkadasi degismis kisa sureligine ajdjdjdjd
kız en güzeli ya boşversene ece gamlı baykuş diyeceklerine gamsız desinler ahahjjhjhhjhhjh ben de kimseye göstermem yumuşak karnımı. her daim full power ahjhhhjEnerji diyince ben, hamile olmasam ah neler ederim ahsnsjdjdj hayat kısa bebsm ya hiç kavgacı tripxi biri değilimdir, kocamla o yüzden iyi anlasırız oda sevmez kavga gürültü falan. Dramatiklikte şöyle ben genel itibari ile herşeyi içimde yaşayan bi insanım beni dısarıdan gören tanıyan derdi yok der arkamdan kesn shdjdj aman varsın öle desnler
Senin burcun neeeekız en güzeli ya boşversene ece gamlı baykuş diyeceklerine gamsız desinler ahahjjhjhhjhhjh ben de kimseye göstermem yumuşak karnımı. her daim full power ahjhhhj
Olaylar cok tazeyken boyle endiselenmen cok normal, zamanla unutursun insallah o korkularini canim benimAmiin canımm inşallahtravmalar kalıyor tabi mesela kerem her kan verdiğinde acaba kötü birşey görcekmiyim vs ağlamalae krizler yaşıyorum. Şimdi biraz daha iyiyim belkide bu 2. Bebiş şifa olcak psikolojime
Evetttt ben tablodan görmüştümmm yaşıt olduğumuzu
ooo senin süper valla çocuk doğduktan sonra da salakta eşine yık kendi yaptığın işleri ahjhjhhhjhjhhjAskim ben meslegimi yapmiyorum mimarligi yani, bizim esimle yazilim danismanligi firmamiz var 3 sene oldu kurali, ben onun muhasebe evrak kurek islerine bakiyorum daha ziyade odemeler gibi onun ugrasmak istemedigi kisimlar, isimizizin teknik kismina dair sorumluluklari biraktim tedavi zamani. Evin kasasina donustum bir nevi yani, transferden beri tek yaptigim kisimlar bunlar gunluk belli vir vakit ayirmam yeterli geliyor cok sukur. Boyle de gideriz bir kac sene gibi. Hele simdi o isleri bile dogumla bir kocama yikabilirim gibi yol yapiyorum sjdjdjdjd
Seninki gibi kurumsal bir kariyerim olsaydi 4 yil bence uzun bir ara olurdu, tam sahlanmisken yas itibariyle malesef komple durdurmus olacaksin. Zaten bu ulkede toplumda calisan kadina bakis acisi belli malesef. İki seneye kendin donersin bence maksimum zaten dellenip kariyerini ozel alanini ozleyipen azindan ilk bir sene ben de calismwk istemezdim sanirim ofise gitmeli bir isim olsaydi su an
balıkkkkSenin burcun neeee
Aynen öyle bebsmm zaten zaamanla kanulleniyorsun. Bazen özlemek cok ağır geliyor bazen o orda huzurlu diyorum ferah hissediyorm vs vs..Olaylar cok tazeyken boyle endiselenmen cok normal, zamanla unutursun insallah o korkularini canim benimen azindan kendini daha fazla kontrol edebilir hale gelirsin, insanogluna verilmis en guzel yetenek unutmak malesef ki yoksa yasayamazdik
Evet ben cok sukur o konuda sansliyim, tedavi zamani da oyle cok git gel yaptik ki kesin kovulurdum filan derdim kurumsalda olsaydimooo senin süper valla çocuk doğduktan sonra da salakta eşine yık kendi yaptığın işleri ahjhjhhhjhjhhj
ben de senin gibi düşünüyorum 4 sene sonra bankaya dönsem allah bilir hangi pozisyonda başlarım. burdaki doğum yapan arkadaşların çoğu bebekleri 3 aylıkken dönmek zorunda kaldı
allahım 3 aylık bebek o kadar minik ki süt kokar daha
Ahahahahahahahah ilahibir ara belli ki yatak arkadasi degismis kisa sureligine ajdjdjdjd
Hahahahaha çok fenasınızSen yine kocanla cokta yatma kuşym shsjdjdjd etme eyleme 3 ten sonra yeto dhdjdjf
Senin sart gibi eceyi bilemem ucuncuyu de dogurursa gerekebilir ona daHahahahaha çok fenasınızolmuş demek ki öyle şeyler ayyy ecossss senin dediğin gibi baglatcamm bacım ben sıramı savarim
Yetoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?