Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Merhaba ;

Hangi perinatologa gittiginiz acaba
Benim 5 tane düştüğüm var , biri 19 haftalık, yaşım 42 , tüp bebekle 6. gebeligime hamileyim bugün sabah da kanamam basladi, perinatolog takipli devam edecegim , özelde takipli perinatolog bulamadim.(sadece Ataşehir Memorial da buldum , onun da muayenesi 20 bin , gerci mecbur kalınca gidecegim) Zeynep Kamil de var perinatolog 16 Nisan da 10 haftalık olacagim , o zamana aldim randevu tabi bilemiyorum takipli olur mu o da. Bu sebeple İstanbul da mümkünse Anadolu yakasında iyi bir perinatolog arayisindayim. Gittiginiz perinatolog bilgisi alabilir miyim mümkünse.
Teşekkür ederim
Ay geçmiş olsun bende tüp bebek hamilesiyim Ümraniye de Erbil Çakar varmış muayene ücreti de normal bi bakın

Canım ben egepolde gökalp tokaça gidiyorum çok tatlı çok ilgili pozitif bir doktor, ağzından olumsuz bir kelime duyamazsın. Kadın doktor istiyorum dediğin için aynı hastanede şükran kopal var, gebelik takibi için gitmedim hiç ama bikaç sene önce ilk evlendiğimde enfeksiyon olup ona gitmiştim. Öyle tatlı ve ağzı dualı bir doktordu ki, sevdiğim nadir doktorlardan diyebilirim
YAaa egepol bana 1 saat 30 dk uzak 😅 ama yazindan elekrik aldim şükran hanımı arâstiracagim cok tesekkur ederim🥰

Sagolasin maviss_34 maviss_34

Selam hanımlar konuşuldu mu bilmiyorum ama İzmir de olan var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz
Benim oglumu dogurdugum doktorum su an yurtdisinda
Smdiye kadar devlette idare ettim ama pek memnun kalmadim cunku genelde ekipleriyle bakiyorlar her gittigimde farkli biri asistanlar bakiyor pek bilgide vermiyorlar, eşimi sokmuyorlar
Onceligim kadın doktor özelde var mi tanidiginizdan falan ilgili, bilgili, tecrubeli mayıs ayı geldi 4. Aya giris yapacagiz nasipse, artik bende birini bulup kaynasayim😅

Bu arada ikili tarama testi icin sehir hastahanesine gittim cok sukur iyiydi olcumler fakat oglumda 22. Haftada detayli ultrasonda down send. Riski dehip ensesini kalin, burnu yok, bobregi genis diyerek Alsancak ta ki Cenk gezer diye bir doktor 2018 yilinda bizi nift test ya da amniyosenteze gonderdi tabi panik oldu esim benim icim rahatti, devlete gittik teyit icin direk kurtaj dediler bu sonuclarla, kosarak ciktik resmen oradan sonrasinda nifty test verdim kan olarak kolumdan yuzde 99 saglikli dediler, dediler ama esime 0 gun zehir oldu ben hic keyfimi bozmayip alisverisime devam etmistim hatta
Bu yuzden pek guvenmiyorum doktorlara hepsi anlasmali piyasa para olmus resmen
Ha
Canım ben izmirdeyim. Torbalıda özel medifema hastanesine emrah beyan a gidiyorum. İlk bebeğimide onda doğurdum, suanda ona gidiyorum 🤩 10 tane doğurdam yine ona gidemr

Selam hanımlar konuşuldu mu bilmiyorum ama İzmir de olan var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz
Benim oglumu dogurdugum doktorum su an yurtdisinda
Smdiye kadar devlette idare ettim ama pek memnun kalmadim cunku genelde ekipleriyle bakiyorlar her gittigimde farkli biri asistanlar bakiyor pek bilgide vermiyorlar, eşimi sokmuyorlar
Onceligim kadın doktor özelde var mi tanidiginizdan falan ilgili, bilgili, tecrubeli mayıs ayı geldi 4. Aya giris yapacagiz nasipse, artik bende birini bulup kaynasayim😅

Bu arada ikili tarama testi icin sehir hastahanesine gittim cok sukur iyiydi olcumler fakat oglumda 22. Haftada detayli ultrasonda down send. Riski dehip ensesini kalin, burnu yok, bobregi genis diyerek Alsancak ta ki Cenk gezer diye bir doktor 2018 yilinda bizi nift test ya da amniyosenteze gonderdi tabi panik oldu esim benim icim rahatti, devlete gittik teyit icin direk kurtaj dediler bu sonuclarla, kosarak ciktik resmen oradan sonrasinda nifty test verdim kan olarak kolumdan yuzde 99 saglikli dediler, dediler ama esime 0 gun zehir oldu ben hic keyfimi bozmayip alisverisime devam etmistim hatta
Bu yuzden pek guvenmiyorum doktorlara hepsi anlasmali piyasa para olmus resmen
Ha
Sana şöyle söyliyim çeşmeden torbalıya sadece onun için gidiyorm shsjsjdjd yoksa ayrancılarda tek bi tanıdıgım yok shsjd

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Ya biliyorsunuz ki ben 10 gündür yatıyorum ve her işi kocam yapıyor. Bugün şehir dışından gelen arkadaşıyla nişanlısını eve davet etmiş bana sormadan. Yani çok sinirlendim. Üzüldüm. Tepkimi koydum. Ben suçluymuşum gibi bir tavra geçti. Sen bu süreçte hiç misafir ağırlamayacak mısın dedi. Ben de normal bir süreçte miyim ben, düşük riskim var dedim. Sana iş mi yaptıracağım sanki dedi. Ama ben şu an saatlerce insanları oyalacak bir psikolojide bile değilim ki. Yani siz olsanız ne yaparsınız? Nasıl bir yol izlersiniz bu konuda?
Canım ne misafiri ya 😅 şuan bu mesajı BDV bölümüne yazsan gelecek cevapları düşünemiyorum 😅😅😅😅 senin saatlerce oturman bile seni rahatsız edecektir, illa ki bacaklarını uzatmalısın hatta uzanmalısın. İlk üç ay sen böyleyken kimse gelmesin etmesin. Ay Allah yardımcın olsun ya, diyecek bir şey bulamadım

Ay kesinlikle ya. İnsan da o kadar ozeniyor ki hele ilk olunca boyle herseye ekstra atlamak istiyorum😬 bir yandan da ev bakiyoruz mesela en gec yaz sonuna kadar da arayista olucaz, daha ferah bebegi buyutmeye uygun bir ev bulabilirsek diye🥰 tum oncelikler maddi manevi degisti, bir sey begeniyorum aman diyorum kendime almam ona alirim napiyim🤣
Kuzum Rabbim gönlünüze göre tam istediğiniz gibi bir evi kolaylıkla karşınıza çıkarsın inşallah🙏🏻 bizde b İstanbul’dan Sapanca’ya taşınmaya karar verdik orada eşim iş kurdu buradaki aile işi de devam ediyor bi kızım bir oğlum var 3. Bebemle yeşillikle doğa içinde bi yaşantımız olacak inşallah 🥰 bu arada annelik delilik sen şimdi kendine alışveriş yapmayı unutacaksın hep hep en öncelik bebeğinde olacak 🥹

Kuzum Rabbim gönlünüze göre tam istediğiniz gibi bir evi kolaylıkla karşınıza çıkarsın inşallah🙏🏻 bizde b İstanbul’dan Sapanca’ya taşınmaya karar verdik orada eşim iş kurdu buradaki aile işi de devam ediyor bi kızım bir oğlum var 3. Bebemle yeşillikle doğa içinde bi yaşantımız olacak inşallah 🥰 bu arada annelik delilik sen şimdi kendine alışveriş yapmayı unutacaksın hep hep en öncelik bebeğinde olacak 🥹
Ayy sapanca harika bir secim olmus, firsat buldukca kacmaya calistigimiz bir yer dogasi harika🩵 cok cok iyi yapmissiniz vallahi oh. Esim uzun vadede istanbulda durmak istemiyor isin gercegi, deprem korkusu ve trafik yeterli iki sebep. Kiralar desen uctu gitti, doktora gidip gelislerimiz kafadan 3 saatimizi aliyor en basitinden🥹 allah herkesin gonlune gore versin o yuzden amin🙏🏼💫

Ayy sapanca harika bir secim olmus, firsat buldukca kacmaya calistigimiz bir yer dogasi harika🩵 cok cok iyi yapmissiniz vallahi oh. Esim uzun vadede istanbulda durmak istemiyor isin gercegi, deprem korkusu ve trafik yeterli iki sebep. Kiralar desen uctu gitti, doktora gidip gelislerimiz kafadan 3 saatimizi aliyor en basitinden🥹 allah herkesin gonlune gore versin o yuzden amin🙏🏼💫
Sana nereye taşınman gerektiğini 10 milyon kere anlattk bacm shsjdjjd yamacıma🤣 deprem olsada bişicik olmaz hurda

Kızlar benim cumadan beri lekelenmelerim devam ediyor. Tekrar gittim kendi doktoruma bu sefer kanama alanı gördü. Genelde kendi kendine geçiyor dedi ama beni bir korku aldı.
Hamilelik sanki 8. Haftada başladı. Kusma atakları yaşıyorum Boğazlarım tahriş olmuş. Sizden tecrübeliyim hemen Prilam aldım.
Ayrıca tansiyonu olan arkadaşlar hafife almasın mutlaka kendi doktorları yada kardiyoloji ile görüşsün.
Şimdilik sizden dua istiyorum, bu zor günler geçsin inşallah 🤲🏻
Canım sakin kal çok arkadaşımızda oldu bak biliyorsun doğru tedavi ve istirahat ile geçiyor kanama alanı sen de en kısa zamanda ferahlayacaksın inşallah 🙏

Merhaba ;

Hangi perinatologa gittiginiz acaba
Benim 5 tane düştüğüm var , biri 19 haftalık, yaşım 42 , tüp bebekle 6. gebeligime hamileyim bugün sabah da kanamam basladi, perinatolog takipli devam edecegim , özelde takipli perinatolog bulamadim.(sadece Ataşehir Memorial da buldum , onun da muayenesi 20 bin , gerci mecbur kalınca gidecegim) Zeynep Kamil de var perinatolog 16 Nisan da 10 haftalık olacagim , o zamana aldim randevu tabi bilemiyorum takipli olur mu o da. Bu sebeple İstanbul da mümkünse Anadolu yakasında iyi bir perinatolog arayisindayim. Gittiginiz perinatolog bilgisi alabilir miyim mümkünse.
Teşekkür ederim
Size biraz uzak kalabilir ama Prof.Dr. Recep Has’ı araştırmanızı öneririm bu işin duayenlerindendir Çapa nın prof.u kendini muayenehanesi Nişantaşı’nda bir arayıp asistanı ile konuşun isterseniz takipibine girmeseniz bile belki size bir doktor önerebilir zamanında bana danışmanlık vermişti Recep bey sayesinde doğru tüp bebek merkezini buldum 🙏

Size biraz uzak kalabilir ama Prof.Dr. Recep Has’ı araştırmanızı öneririm bu işin duayenlerindendir Çapa nın prof.u kendini muayenehanesi Nişantaşı’nda bir arayıp asistanı ile konuşun isterseniz takipibine girmeseniz bile belki size bir doktor önerebilir zamanında bana danışmanlık vermişti Recep bey sayesinde doğru tüp bebek merkezini buldum 🙏
Kız 16 Nisan geçmedi mi gitmiştir çoktan herhalde

Back
X