Selam hanımlar konuşuldu mu bilmiyorum ama İzmir de olan var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz
Benim oglumu dogurdugum doktorum su an yurtdisinda
Smdiye kadar devlette idare ettim ama pek memnun kalmadim cunku genelde ekipleriyle bakiyorlar her gittigimde farkli biri asistanlar bakiyor pek bilgide vermiyorlar, eşimi sokmuyorlar
Onceligim kadın doktor özelde var mi tanidiginizdan falan ilgili, bilgili, tecrubeli mayıs ayı geldi 4. Aya giris yapacagiz nasipse, artik bende birini bulup kaynasayim
Bu arada ikili tarama testi icin sehir hastahanesine gittim cok sukur iyiydi olcumler fakat oglumda 22. Haftada detayli ultrasonda down send. Riski dehip ensesini kalin, burnu yok, bobregi genis diyerek Alsancak ta ki Cenk gezer diye bir doktor 2018 yilinda bizi nift test ya da amniyosenteze gonderdi tabi panik oldu esim benim icim rahatti, devlete gittik teyit icin direk kurtaj dediler bu sonuclarla, kosarak ciktik resmen oradan sonrasinda nifty test verdim kan olarak kolumdan yuzde 99 saglikli dediler, dediler ama esime 0 gun zehir oldu ben hic keyfimi bozmayip alisverisime devam etmistim hatta
Bu yuzden pek guvenmiyorum doktorlara hepsi anlasmali piyasa para olmus resmen
Ha