Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Aşkım inan ki çok şanslısın erkek çocuk anneye çok düşkün olur, koynundan ayıramazsın 🥰 vallahi ben çok sevindim senin adına, rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı bereketli bi evlat olsun inşallahhh 🙏🙏
Ama kocanın o anki durum ve tepkisini çok merak ediyorum ya ahhahahahahahahahahh bi ince dünyası başına yıkılmıştır sonra toparlamıştır dkdjdkjdjdj
Amannnn dediği yere patladım ya offffff erkekler neden böyleee😂😂
Amin yavrum insallah hayirli evlat olsun guzel kaderli olsun yeter🩵🙏🏼🧿
Kocam su an erkek bebek emzigi aldi kabullenme evresinde sjdjdjdjdjd

Kızlar cinsiyetini öğrenen arkadaşlara kucak dolusu sevgiler hep mutlu olun sağlıkla kucağınıza alın öpün koklayın inşallah 🌸🥰❤️benim perşembe günü randevum var 11+0 oluyor acaba cinsiyeti söyler mi 🤭acayip erkek hissediyorum ilk öğrendiğimde hamileliğimi rüyamda erkek gördüm 🥰

Kızlar cinsiyetini öğrenen arkadaşlara kucak dolusu sevgiler hep mutlu olun sağlıkla kucağınıza alın öpün koklayın inşallah 🌸🥰❤️benim perşembe günü randevum var 11+0 oluyor acaba cinsiyeti söyler mi 🤭acayip erkek hissediyorum ilk öğrendiğimde hamileliğimi rüyamda erkek gördüm 🥰
Soyleyebilir bence 😇😇😇 allah gonlune gore versin canim, benim esim de ilk ogrendigimiz hafta bir sabah uyanip cok guzel bir erkek bebek gordum ruyamda demisti ki o kiz istiyordu daha cok🙈 belki sana da malum olmustur🩵

Soyleyebilir bence 😇😇😇 allah gonlune gore versin canim, benim esim de ilk ogrendigimiz hafta bir sabah uyanip cok guzel bir erkek bebek gordum ruyamda demisti ki o kiz istiyordu daha cok🙈 belki sana da malum olmustur🩵
Mematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordur😁🤭ama babalar genelde kız çocuklarına çok düşkün oluyorlar🫠🌸

Mematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordur😁🤭ama babalar genelde kız çocuklarına çok düşkün oluyorlar🫠🌸
Var böyle şeyler düşünenler hala ne yazıkki dimi 🤦‍♀️Bundan önceki gebeliğimde aynı cümle kalıbını cinsiyeti söylediğimizde kayınpederim kullanmıştı çok fena bozmuştum telefonda bu zihniyeti anlayamıyorum ya bizi doğuranlar ne o zaman bizim babalarımız adam değil mi 😂😂

Kızlar ben sürekli ekşi acılı bir şeyler yemek istiyorum bir bakıyorsunuz Çiğköfte yiyorum bir bakıyorsunuz erik yiyorum bir bakıyorsunuz churchill içiyorum bunların bir zararı var mıdır 🫠

Kızlar merhabalar🌸 Acaba saç boyatan var mı veya kendisi boyayan? Diplerim baya gelmiş çok canımı sıkıyor beyaz görüntü 😂 ne zaman hangi boyayla boyasak acaba 🤔

Back
X