- 25 Mayıs 2020
- 154
- 74
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh gez gez benim yerime de gez bakalımBen dışarı çıkıyorum çok konuşmayın ajaja
Canım gruptaki arkadaşlar genoks ve panaroma firmalarını tercih ettiler sanırımFetal dna konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Amin yavrum insallah hayirli evlat olsun guzel kaderli olsun yeterAşkım inan ki çok şanslısın erkek çocuk anneye çok düşkün olur, koynundan ayıramazsınvallahi ben çok sevindim senin adına, rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı bereketli bi evlat olsun inşallahhh
Ama kocanın o anki durum ve tepkisini çok merak ediyorum ya ahhahahahahahahahahh bi ince dünyası başına yıkılmıştır sonra toparlamıştır dkdjdkjdjdj
Amannnn dediği yere patladım ya offffff erkekler neden böyleee![]()
Yok ya bariz hamile karnı yani şişkinlik böyle olmuyor alt kısımda oluyor. 1 haftaya kadar benimki de belirginleşir inşallahhProgestan kullanıyorum ya belki o da şişkinlik yapıyordur bilmiyorumama var yani
![]()
İstemiyom yaaa göbüşüm çıksın yıllardır bu anı bekliyorummmSen fit ana olacaksın ahaha
Benimki tup diye oldu belkide ajsjsjsj cok seyedemiyorum sjdjfjArkadaşım dedi kiiiii kız bebeklerde lekelenme olurmuş ahaha Simoş dicek ki ne alaka bende de oldu![]()
KizzzzBenim de yüzüm acayip güzelleşti her gören hamileliğimi bilmediğinden ne yaptırdın cildine sen diye soruyor. Bakalım bu teoreme göre benmkinin cinsiyeti ne olacak
Sanirim miSanırım artık benim de göbüşüm çıkmış![]()
Soyleyebilir benceKızlar cinsiyetini öğrenen arkadaşlara kucak dolusu sevgiler hep mutlu olun sağlıkla kucağınıza alın öpün koklayın inşallahbenim perşembe günü randevum var 11+0 oluyor acaba cinsiyeti söyler mi
acayip erkek hissediyorum ilk öğrendiğimde hamileliğimi rüyamda erkek gördüm
![]()
Mematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordurSoyleyebilir benceallah gonlune gore versin canim, benim esim de ilk ogrendigimiz hafta bir sabah uyanip cok guzel bir erkek bebek gordum ruyamda demisti ki o kiz istiyordu daha cok
belki sana da malum olmustur
![]()
Peki sıkıntı yaşadınız mı genoks tan ben de emin olamadım daBen genoksta yaptırdım canımKuzukulagi , 1 haftada geldi sonucu da.
Ben de daha önce genetiks firmasında yaptırmıştım memnun kalmıştımPeki sıkıntı yaşadınız mı genoks tan ben de emin olamadım da
Var böyle şeyler düşünenler hala ne yazıkki dimiMematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordurama babalar genelde kız çocuklarına çok düşkün oluyorlar
![]()
O yüzden bende cinsiyetten emin olamıyorum hurafeler bizde tutmuyor kankaBenimki tup diye oldu belkide ajsjsjsj cok seyedemiyorum sjdjfj
Benim de dün sata göre 6+6 idi kese yolk var kalp atışı yok. Ben de keşke erken gitmeseydim moralim çok bozuk. Ya duyamazdam diye endişeleniyorum.Öyle yapıyım iptal ediyim boşuna strese girmiyimkarından gördü baktı ama keseye vajinal bakmadı bu sefer