Ponçikim senin de mesajını gördüm önceki sayfalarda lekelenmen bitmiş çoook sevindim benim de çok şükür on gündür yok nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorumİlk doğumun sezeryan olduğu için seni zorlayamazlar zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ponçikim senin de mesajını gördüm önceki sayfalarda lekelenmen bitmiş çoook sevindim benim de çok şükür on gündür yok nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorumİlk doğumun sezeryan olduğu için seni zorlayamazlar zaten
Ben de eve gecince esimin bebeklik fotolarindan kolay yapip ekrana koyucamxjajsjd bari oglum oluyor babasinin oglu olsunAy inşallah hepimizin gönlüne göre olsunerkek bebek var bir tane instada bir de kız seçtim cinsiyet belli olsun onlara bakacağım doğurana kadar sjdjdjks
Şuan mecburen yatıyorum canım doktorum istirahat verdi önlem amaçlı tekrar lekelenme olmasın diye 13.haftayı bir atlatalım normale döneriz inşallah![]()
Ayyyy çok tatlissssSanırım artık benim de göbüşüm çıkmış![]()
Erkekse zaten direk söyler o haftalarda pozisyon da uygunsaGünoooo hava miss kendimizi attık dışarı ben aşırı erkek hissediyorum benimkinioğlum geliyor mu bakalım perşembe randevum var söyleyecek mi görecek mi daha erken bence ama gittiğimde 11+2 oluyorum sizinkileri de çok merak ediyorum ters köşe yapabiliyor belirtiler hiçbir hurafeye inanmıyorum artık
![]()
Bakkk şimdi bizimoglum var benim yine erkek olur diye dusunuyordum dogdukta yine sorarim acin kendi gozumle goreyim kizmiesim tarafta hic kiz cocuk olmadigi icin mucize gibi geliyordu zincirleri biz kiriyoruz her halde
![]()
Yok kız kagit üstünde yasaklanmıştır doktorlar kulpuna uyduruyor normal doğuma uygun değil diye ben ilk oğlumda yaşadım onuPlanlı sezaryen yasaklanmış nasıl doğuracağımıza da karışan bi ülkede yaşamak...
Merhaba canım, sen öğrendin mi cinsiyyeti?Günaydın canlarım mutlu huzurlu pazarlar diliyorum hepimiz için muhteşem bir gün olsun![]()
Kavga çıkarırım ahahajİlk doğumun sezeryan olduğu için seni zorlayamazlar zaten
Erkek dedim başka bişey demedim qhahah gördüm erkeğiAyyyy çok tatlisssskızlar 2022 Eylül anneleri topigimi yönetirken Kızlarla her hafta göbek Show yapardık eğer sizde isterseniz 4.aydan itibaren bizde yapalım mı
Erkekse zaten direk söyler o haftalarda pozisyon da uygunsa
Bakkk şimdi bizimPuxhu da erkek diyordu ama kız çıktı orası hiç belli olmaz nasip
Yok kız kagit üstünde yasaklanmıştır doktorlar kulpuna uyduruyor normal doğuma uygun değil diye ben ilk oğlumda yaşadım onu![]()
Benim 9.haftada başladı canım hemen bayram sonuydu her gün olmasada leke oluyordu kesilmesi tamamen 10günü buldu ama full yatıyorumSizin lekelenmeniz ne zaman başladı ve ne kadar sürdü acaba?
Aşkım inan ki çok şanslısın erkek çocuk anneye çok düşkün olur, koynundan ayıramazsınCilegimmmm kiz nerdesin sen sehzade dogurucam ortada yoksun
Ya umarim umarim oyle anlattigin gibi olur, cok cok mutluyum ozellikle benesim tabiki ufak bi sarsildi bak boyle krema panikten eline filan bulasti maviyi gorunce hsjdjfjf ve videoda soyle bir an var AMANNNN diyip guluyor kiskiskis jsjfjfjfjfjfjffj
Ama cok garip hissediyorum bilmiyorum cok mutluyum simdiden oglusum pasam diyorum kendi kendimedun sepete bir suru erkek kiyafeti attim ve yemin ettim kiz cocugu kadar ozenli guzel giydirmeye ahahaahhaa
Umarim benim oglusum da anneye duskun anneyi sayan bir oglus olur kardesin gibi![]()
Arkadaşım dedi kiiiii kız bebeklerde lekelenme olurmuş ahaha Simoş dicek ki ne alaka bende de olduBenim 9.haftada başladı canım hemen bayram sonuydu her gün olmasada leke oluyordu kesilmesi tamamen 10günü buldu ama full yatıyorum
Kız bu ne aşk ahahshjsBen de eve gecince esimin bebeklik fotolarindan kolay yapip ekrana koyucamxjajsjd bari oglum oluyor babasinin oglu olsun![]()
Ay hava çok güzel harika ama gel gör ki ben bel ağrısından yürüyemiyorummmmOhh mis İstanbul’da bile hava hafiften ısınmaya başladı İzmir daha güzeldir şimdi benim yerime de gez çileğim![]()
Göreceğiz bacım az kaldıArkadaşım dedi kiiiii kız bebeklerde lekelenme olurmuş ahaha Simoş dicek ki ne alaka bende de oldu![]()
SabırsızlanıyörüüüümmmGöreceğiz bacım az kaldı![]()
Benim de yüzüm acayip güzelleşti her gören hamileliğimi bilmediğinden ne yaptırdın cildine sen diye soruyor. Bakalım bu teoreme göre benmkinin cinsiyeti ne olacakCidden her sey cop oldu bak cildim bari puruzsuzlesseydi diyorum ajdjdjdjd
Yok canım henüz kontrole gitmedim 1 mayısta gidecegim O zaman öğrenirim galiba insallahMerhaba canım, sen öğrendin mi cinsiyyeti?![]()
Hahahah sonraki kontrolde de erkek diyormuş amaninnnnErkek dedim başka bişey demedim qhahah gördüm erkeği![]()
Ya inanmıyorum yaaaaaaa çoook tatlı olmuşşşSanırım artık benim de göbüşüm çıkmış![]()
Progestan kullanıyorum ya belki o da şişkinlik yapıyordur bilmiyorumYa inanmıyorum yaaaaaaa çoook tatlı olmuşşşAllahım bende istiyorum benim de böyle olsun artıkkk şu halime bak asla burdayım demiyor sıpa. Tatilde bi şişmişti karnım cıkıyo sanmıstım gazmış
Sen fit ana olacaksın ahahaYa inanmıyorum yaaaaaaa çoook tatlı olmuşşşAllahım bende istiyorum benim de böyle olsun artıkkk şu halime bak asla burdayım demiyor sıpa. Tatilde bi şişmişti karnım cıkıyo sanmıstım gazmış