- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
Kiz mi hissediyosun erkek miAy evet yaa Salı günü belki doktor söyler ama bana söyleme diyeceğim emin olmadan da kutlama yapmak istemem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz mi hissediyosun erkek miAy evet yaa Salı günü belki doktor söyler ama bana söyleme diyeceğim emin olmadan da kutlama yapmak istemem![]()
Kııız sende mi kutlama yapcaanAy evet yaa Salı günü belki doktor söyler ama bana söyleme diyeceğim emin olmadan da kutlama yapmak istemem![]()
oglum var benim yine erkek olur diye dusunuyordum dogdukta yine sorarim acin kendi gozumle goreyim kizmiKız neden inanmıyorsun bilime kafa tutma![]()
Hurafeleri ezip gectik biz oglumla, bakalim sizlerde tutacak miGünoooo hava miss kendimizi attık dışarı ben aşırı erkek hissediyorum benimkinioğlum geliyor mu bakalım perşembe randevum var söyleyecek mi görecek mi daha erken bence ama gittiğimde 11+2 oluyorum sizinkileri de çok merak ediyorum ters köşe yapabiliyor belirtiler hiçbir hurafeye inanmıyorum artık
![]()
İlk erkekti ama şuanda kız hissediyorumKiz mi hissediyosun erkek mi![]()
Çok isteyeni var mecbur yapacağız kardeşim ve annem benden daha hevesli kutlamayaKııız sende mi kutlama yapcaan![]()
Ayyyy hadi bakalim ya hangisi olsa zipliycaz zaten bosverİlk erkekti ama şuanda kız hissediyorumya da öyle istiyorum bilemiyorum
Aynen öyle canımAyyyy hadi bakalim ya hangisi olsa zipliycaz zaten bosver![]()
yapin ya guzel bir hatirasi kalir. bizde esimle ben biliyoruz ama tam netlessin sonra oglum icin kutlama gibi bisey yapmak istiyorum daha bebek geleceyini bile bilmiyor 1 ay daha beklemek istiyorum. cinsiyyetde netlesir sonra kizsa cocugu kiza alistiririm erkekse erkeye yukleniriz ne cikarsa sevinsin kendimizde bilmemis gibi yapariz cocugumun piskolojisiyle oynuyorum resmenÇok isteyeni var mecbur yapacağız kardeşim ve annem benden daha hevesli kutlamaya![]()
Evet bir anı kalsın dedikyapin ya guzel bir hatirasi kalir. bizde esimle ben biliyoruz ama tam netlessin sonra oglum icin kutlama gibi bisey yapmak istiyorum daha bebek geleceyini bile bilmiyor 1 ay daha beklemek istiyorum. cinsiyyetde netlesir sonra kizsa cocugu kiza alistiririm erkekse erkeye yukleniriz ne cikarsa sevinsin kendimizde bilmemis gibi yapariz cocugumun piskolojisiyle oynuyorum resmeno daha mutlu olsun diye tabii sanicak ki istediyi cikti
![]()
Neye karışmıyorlar kiPlanlı sezaryen yasaklanmış nasıl doğuracağımıza da karışan bi ülkede yaşamak...
Ben normal doğuramam kanki kalsın içeride o zaman ahajajNeye karışmıyorlar kiama doktorun buna onay verirse eğer müdahale edemezler
Ay bende okudum sabah umarım doğru değildir yoksa bende doğuramam dhdjdPlanlı sezaryen yasaklanmış nasıl doğuracağımıza da karışan bi ülkede yaşamak...
erkek ister sonra kiz cikinca uzulmesin dedim kuser istemiyorum falan derEvet bir anı kalsın dedikçok alemsin ya önceden bir çalışma yapayım da ona göre hazırlık yapıcam diyorsun yani
![]()
Ay inşallah hepimizin gönlüne göre olsunHurafeleri ezip gectik biz oglumla, bakalim sizlerde tutacak miallahim gonlune gore versin insallah canim
gosteredebilir vallahi belli olmaz
![]()
İlk doğumun sezeryan olduğu için seni zorlayamazlar zatenBen normal doğuramam kanki kalsın içeride o zaman ahajaj
Karışan herkese sizi normal doğurturuz diyesim var djsjksks doktor en sağlıklısını bilir söyler inşallah cano bir şekilde çıkacak bebelerimiz sağlıkla hayırla gelsinler inşallahPlanlı sezaryen yasaklanmış nasıl doğuracağımıza da karışan bi ülkede yaşamak...