Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Günoooo hava miss kendimizi attık dışarı ben aşırı erkek hissediyorum benimkini🙈 oğlum geliyor mu bakalım perşembe randevum var söyleyecek mi görecek mi daha erken bence ama gittiğimde 11+2 oluyorum sizinkileri de çok merak ediyorum ters köşe yapabiliyor belirtiler hiçbir hurafeye inanmıyorum artık 😂😂

Günoooo hava miss kendimizi attık dışarı ben aşırı erkek hissediyorum benimkini🙈 oğlum geliyor mu bakalım perşembe randevum var söyleyecek mi görecek mi daha erken bence ama gittiğimde 11+2 oluyorum sizinkileri de çok merak ediyorum ters köşe yapabiliyor belirtiler hiçbir hurafeye inanmıyorum artık 😂😂
Hurafeleri ezip gectik biz oglumla, bakalim sizlerde tutacak mi 😁 allahim gonlune gore versin insallah canim 🙏🏼 gosteredebilir vallahi belli olmaz 🙈

kizlar cinsiyyeti oyrendikten sonra hurafeleri yapsak olurmu🤣 dun doktordan geldiyimizde yaptim kiz demisti doktor. makas bicakta makasa oturdum. yuzuk testi gecen ay yaptigimda ileri geri gitmisti dun yaptigimda sac telim oyle durdugu yerde durdu ama yuzuk yuvarlandi tek. cin takvimide erkekti rus takvimi kiz.
derim sacim cok kurudu
bulantimda aksamlar oluyor ama cok deyil
oglumda sabah uyandigimda basliyordu aksam 7 8 e kadar devam ediyordu

Planlı sezaryen yasaklanmış nasıl doğuracağımıza da karışan bi ülkede yaşamak...

Çok isteyeni var mecbur yapacağız kardeşim ve annem benden daha hevesli kutlamaya 😀😀
yapin ya guzel bir hatirasi kalir. bizde esimle ben biliyoruz ama tam netlessin sonra oglum icin kutlama gibi bisey yapmak istiyorum daha bebek geleceyini bile bilmiyor 1 ay daha beklemek istiyorum. cinsiyyetde netlesir sonra kizsa cocugu kiza alistiririm erkekse erkeye yukleniriz ne cikarsa sevinsin kendimizde bilmemis gibi yapariz cocugumun piskolojisiyle oynuyorum resmen 🤣🤣 o daha mutlu olsun diye tabii sanicak ki istediyi cikti😂

yapin ya guzel bir hatirasi kalir. bizde esimle ben biliyoruz ama tam netlessin sonra oglum icin kutlama gibi bisey yapmak istiyorum daha bebek geleceyini bile bilmiyor 1 ay daha beklemek istiyorum. cinsiyyetde netlesir sonra kizsa cocugu kiza alistiririm erkekse erkeye yukleniriz ne cikarsa sevinsin kendimizde bilmemis gibi yapariz cocugumun piskolojisiyle oynuyorum resmen 🤣🤣 o daha mutlu olsun diye tabii sanicak ki istediyi cikti😂
Evet bir anı kalsın dedik 😀 çok alemsin ya önceden bir çalışma yapayım da ona göre hazırlık yapıcam diyorsun yani 😀😀

Hurafeleri ezip gectik biz oglumla, bakalim sizlerde tutacak mi 😁 allahim gonlune gore versin insallah canim 🙏🏼 gosteredebilir vallahi belli olmaz 🙈
Ay inşallah hepimizin gönlüne göre olsun 🥹 erkek bebek var bir tane instada bir de kız seçtim cinsiyet belli olsun onlara bakacağım doğurana kadar sjdjdjks

Planlı sezaryen yasaklanmış nasıl doğuracağımıza da karışan bi ülkede yaşamak...
Karışan herkese sizi normal doğurturuz diyesim var djsjksks doktor en sağlıklısını bilir söyler inşallah cano bir şekilde çıkacak bebelerimiz sağlıkla hayırla gelsinler inşallah😍

Back
X