- 25 Şubat 2025
- 187
- 134
- 18
ayyyy tebrik ederim aşkım hürrem sultan seniiiiKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy tebrik ederim aşkım hürrem sultan seniiiiKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
hayırlı olsunnKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Yaaaa o kadar sevindim ki sağlıkla gelsin grubumuzun ilk oğluşuKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Ya ben seni hep kız annesi diye düşünüyordum çok ters köşe olduKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Ya çok heyecanlı. Ne hissediyorsun kız mı erkek mi.Yaaaa o kadar sevindim ki sağlıkla gelsin grubumuzun ilk oğluşubenim fetal de çıkmış yarın bir cinsiyet daha öğreniyoruz
![]()
Erkek hissediyorum sanırım ya arkadaşım cinsiyeti öğrendi kafamı çorba yaptıYa çok heyecanlı. Ne hissediyorsun kız mı erkek mi.
Sizde cinsiyet kutlaması yapacak mısınız. Bakalım hislerin doğru çıkacak mıErkek hissediyorum sanırım ya arkadaşım cinsiyeti öğrendi kafamı çorba yaptı![]()
Tebrık ederım hayırlı olsun sağlıkla gelsın bebıs darısı bızım cınsıyetını ogrenecgımız günlere ınsallajKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
ayyyy hayirli olsun canim pasamizda paşamizKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Aaaay inanmıyorummm sağlıkla gelsiiiinnnnnKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Hayırlı olsun canımKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Canım aile arasında olacak minik bir şey, bakalım yarın akşam yazarım sizeSizde cinsiyet kutlaması yapacak mısınız. Bakalım hislerin doğru çıkacak mı![]()
Ohh ne güzel şenlensin buralarYaaaa o kadar sevindim ki sağlıkla gelsin grubumuzun ilk oğluşubenim fetal de çıkmış yarın bir cinsiyet daha öğreniyoruz
![]()
Baş ağrım geçti kuzum şükür doktoruma yazmıştım parol iç grip olacaksın dedi ajaja ne alaka hocam diyemedim ama geçti şükür ama akşam kısır yemiştim şimdi de gaz sancısından ölücüümPuxhu nasıl oldun başın geçti mi
Hay Allah kısır riskli yahu gaz sancısı açısından bir soda iç ferahlatır seniBaş ağrım geçti kuzum şükür doktoruma yazmıştım parol iç grip olacaksın dedi ajaja ne alaka hocam diyemedim ama geçti şükür ama akşam kısır yemiştim şimdi de gaz sancısından ölücüüm
Şuan içiyorum beybimHay Allah kısır riskli yahu gaz sancısı açısından bir soda iç ferahlatır seni
Bugün öğlen benimde midem yanmaya başladı sabah annem tam buğday unundan krep yapmıştı o mu dokundu diye düşünmüştüm ama ya bebektenseBu arada mide yanmalarım başladı benim kız bebek mide yanması yaparmış zaten hoca da reflün var mı diye sormuştu niye sordu acaba diyodum sanırım bunun içinmiş ajajaj