Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR🩵🩵🩵🩵🩵🩵🧿🧿🧿
ayyyy hayirli olsun canim pasamizda paşamiz 😍 saglikla kucagina al insallah kendi cocugumun cinsiyyetine bu kadar sevinip heyecanlanmamistim 😄 amma bu bulantilardan bence belliydi her kesde farkli olur dogru ama benimde oglumda bulantilar cokdu. sizi hareketli bir o kadarda eylenceli gunler bekliyor erkek bebekle. birde anneye asiri ask ile bagli minik bir kalp 🥰

Faylinn Faylinn Özlem öz denen kadının 10 lafından 9 u yalan olduğu için o da yalandır ayrıca onun en başından beri düşük tehlikesi vardı kanaması vs oldu.

Puxhu Puxhu nasıl oldun başın geçti mi
Baş ağrım geçti kuzum şükür doktoruma yazmıştım parol iç grip olacaksın dedi ajaja ne alaka hocam diyemedim ama geçti şükür ama akşam kısır yemiştim şimdi de gaz sancısından ölücüüm

Bu arada mide yanmalarım başladı benim kız bebek mide yanması yaparmış zaten hoca da reflün var mı diye sormuştu niye sordu acaba diyodum sanırım bunun içinmiş ajajaj

Baş ağrım geçti kuzum şükür doktoruma yazmıştım parol iç grip olacaksın dedi ajaja ne alaka hocam diyemedim ama geçti şükür ama akşam kısır yemiştim şimdi de gaz sancısından ölücüüm
Hay Allah kısır riskli yahu gaz sancısı açısından bir soda iç ferahlatır seni

Bu arada mide yanmalarım başladı benim kız bebek mide yanması yaparmış zaten hoca da reflün var mı diye sormuştu niye sordu acaba diyodum sanırım bunun içinmiş ajajaj
Bugün öğlen benimde midem yanmaya başladı sabah annem tam buğday unundan krep yapmıştı o mu dokundu diye düşünmüştüm ama ya bebektense 😍😍

Back
X