- 22 Kasım 2022
- 2.637
- 2.780
- 63
Yaaa inşallah öyledirTamamm ben de 11.haftadayım kahvaltı hazırlarken belim kalçam hep battı. Rahim yukarı çıkıyormuş sanırım yavaştan onun ağrısı da olabilir sizinkisi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inşallah öyledirTamamm ben de 11.haftadayım kahvaltı hazırlarken belim kalçam hep battı. Rahim yukarı çıkıyormuş sanırım yavaştan onun ağrısı da olabilir sizinkisi![]()
Canimm cok gecmis olsun ah seni vurdu bugun de deseneKuzum çok sağolşu suları içip bitireyim durumw göre acile gitcem çok zor böyle
Gerçekten perişan etti ya üstüne bide kasık ağrısı olunca hepten zor oluyor.Ah anlıyorum kuzum seni evet eğer sular midende durmazsa mutlaka takviye serum yaptır. İyi geliyor gerçekten. Bi an önce geçsin gitsin şu kusmalar gözümüz açılmadı ya bi.
Ah Allahım vücudumda güç dirayet de yok heryerim ağrıyorCanimm cok gecmis olsun ah seni vurdu bugun de desenebence hic bekleme git acile bak susuz kalmayi o gun bana da onermedigi icin gecmezse seruma gidin demisti hemsirem.
Cekme yani bosuna bu kadar kusuyorsan susuz kalmaman imkansiz cunku![]()
Sen bulantı ilacı falan kullanmıyor musun canımGerçekten perişan etti ya üstüne bide kasık ağrısı olunca hepten zor oluyor.hafiflese de uyusam biraz ya
Doktora gitmen lazım. En ufak şeylerden hatta saçma şeylerden bile doktorunun haberi olmalı. Stress de bebişine zararlı rahatlamaya ihtiyacın varAh Allahım vücudumda güç dirayet de yok heryerim ağrıyorşu doldurduğum şişeler bitsin bakalım belki rahatlatır sancıları, rahatlatmazsa hastaneye gitmekten başka çare yok zaten midede kusacak bisey de kalmadı
hamileliğin başından beri en kötü günüm diyebilirim
Canım yaa geçmiş olsun bugün seni buldu demekki az kaldı dayan diyeceğim deBugün çok kötüyüm defalarca istifra ettim içim dışım kurudu. Sanırım acillik olucam ben bugün
Canım yüksek ihtimalle kusarken kendini sıktın ve kastın ateşten ağrım olmuştur bence endişe etme ama şuan kusman şiddetli olduğu için doktoruna bir mesaj yaz bilgisi olsun yönlendirsin seni kuzum öyle olunca senin de endişen azalır ve rahatlarsın bebiş de stresten etkilenmemiş olurAynen öyle 8den sonra başladı bugün 11 haftalık. Su içiyorum ama bahçe sular gibi istifra ediyorum bugün deliricem
Daha da kötüsü sol kasığımda 1 dk aralıklarla giren bıçak batması sancısı var bu neyin nesi korkmaya baslıyorum
Canım pıhtılaşma ile ilgili bir sorunun olsaydı zaten bu haftalara gelemezdin ben öncesinde kan sılandırıcı kullanmadan hamile kaldığımda henüz bilmiyordum pıhtılaşma sorunum olduğunu olduğunu ilerleyemedi gebeliğim bebeğe oksijen gitmedi çünkü ilk haftalarda büyük komplikasyonlara sebep oluyor diye biliyorum bu haftaya gelmişken de seni bu teste firmanın zorlaması çok ticari geldi bana güven vermedi doktorunun yönlendirmesine güvenmelisin bence senin öykünü o daha iyi bilirYok canım fetal dna için görüştüğüm genetik firması tutturdu trombofili testi de yaptırın önemli diye. Onun ücreti de 7.500+KDV dedi. Doktoruma sordum o onu yaptırma gerek yok dedi.
Aynen dediğin gibi firma sinirimi bozdu dün. Fetal dna yı da orda yaptırmıycam başka yer araştırıyorum artık. Fiyatı da çok uçuktu fetal için 1400 dolar diyor.Canım yaa geçmiş olsun bugün seni buldu demekki az kaldı dayan diyeceğim dezorluyor biliyorum.i
Canım yüksek ihtimalle kusarken kendini sıktın ve kastın ateşten ağrım olmuştur bence endişe etme ama şuan kusman şiddetli olduğu için doktoruna bir mesaj yaz bilgisi olsun yönlendirsin seni kuzum öyle olunca senin de endişen azalır ve rahatlarsın bebiş de stresten etkilenmemiş olur
Canım pıhtılaşma ile ilgili bir sorunun olsaydı zaten bu haftalara gelemezdin ben öncesinde kan sılandırıcı kullanmadan hamile kaldığımda henüz bilmiyordum pıhtılaşma sorunum olduğunu olduğunu ilerleyemedi gebeliğim bebeğe oksijen gitmedi çünkü ilk haftalarda büyük komplikasyonlara sebep oluyor diye biliyorum bu haftaya gelmişken de seni bu teste firmanın zorlaması çok ticari geldi bana güven vermedi doktorunun yönlendirmesine güvenmelisin bence senin öykünü o daha iyi bilir
Bak sali gunu oyleydim iste ben de kabus gibi bir gundu. Cok zor gercekten insanin aglayasi geliyor ama aglamaya da mecal kalmiyor. Ki sen cok kusuyorsun ilac kusturmuyor da beni o bulantiyi da atamiyor insan kusmadikca of hangisi daha kotu bilemedim inan kusum ya. Keyifle evden ciktik hava guzel diye bugun benim de bulantim var gibiAh Allahım vücudumda güç dirayet de yok heryerim ağrıyorşu doldurduğum şişeler bitsin bakalım belki rahatlatır sancıları, rahatlatmazsa hastaneye gitmekten başka çare yok zaten midede kusacak bisey de kalmadı
hamileliğin başından beri en kötü günüm diyebilirim
Olur canım sevinirim. Evet tabiki daha önce haftalarda oluyor o, benm biri 7 biri 8 haftalıktı düşüklerimin. Yaptırdkm ama hiçbir sorun cıkmadı bende. Olabilir dediler, birini corona olmustum o zamanlar ona bagladılar biri hastaydı zaten dediler vs vs. Ama bu bebişler sağlıklı yani kaçınca haftaya geldk bosuna insanşark strese sokuyorlar , öğrenince banada sölersin canm belki bende yaptırırımBenim ilk gebeliğim canım ailemde de hiç düşük yapan yok annemde teyzemlerde kuzenlerimde falan. Durduk yerde firma bunu da yaptırsanız iyi olur dedi. Kadın doğum doktoruma sordum yaptırma gerek yok dedi. O durumlarda düşük daha erken haftalarda oluyor dedi.
Fetal DNA için de Ege Ünv.Hastanesini aradım sabah orda ücretli yapılıyormuş. Pazartesi arayın bölüme bağlayalım bilgi alın dediler. Biz hamilelikten önce ayrıntılı genetik testimizi de Ege de yaptırmıştık zaten sonuçlarımız var. Eşimin yeğeni Kistik fibrozisten vefat etmiş küçükken eşimde taşıyıcı çıktı ama bende taşıyıcılık falan olmadığı için çocukta hastalık olmaz en fazla taşıyıcı olabilir demişlerdi. Fetal dna için görüştüğüm firma kistik fibrozis taraması da yapılması lazım dedi o yüzden ayrıntılı paketi önerdi. Kafamız karıştı durduk yere. En iyisi yine Ege genetikte yaptırmak. Sende yaptırmayı düşünürsen bilgi veririm öğrenince.
Hava da çok güzel bende bugün istiyordum cıkmayı ama hep haftasonları kötüyümBak sali gunu oyleydim iste ben de kabus gibi bir gundu. Cok zor gercekten insanin aglayasi geliyor ama aglamaya da mecal kalmiyor. Ki sen cok kusuyorsun ilac kusturmuyor da beni o bulantiyi da atamiyor insan kusmadikca of hangisi daha kotu bilemedim inan kusum ya. Keyifle evden ciktik hava guzel diye bugun benim de bulantim var gibi![]()
Günde 4 taneye kadar prilam alınıyor sorun olmaz prilam dimi?Ay kızlar ben sabahları da bitane bulantı ilacı içiyorum. Şuan aklıma geldi ben 2 tane aldım bulantı ilacından ya bişey olmaz inşallah
Canim ben de oksapari doktorum 7.haftamda kestiginde o tedirginligi yasamistim. Herseye baktirip resmen trombofili yi atlamistik transfer oncesi. Doktorum da korkmamami, dusuk veya gebelik kaybim olmadigi icin, ilk de gebeligim oldugu icin pihtilasma sorunum olmadigini farz ederek ilerleyecegimizi soylemisti. Zaten aspirinimi de kesmedik hala. Ama o kusku insani dusunduruyor cok haklisin durduk yere bu haftaya kadar gelmisken icine kurt dusurmus firma tamamen.Aynen dediğin gibi firma sinirimi bozdu dün. Fetal dna yı da orda yaptırmıycam başka yer araştırıyorum artık. Fiyatı da çok uçuktu fetal için 1400 dolar diyor.
Evde caresizce bekleyerek atlattim ajdjdjjffHava da çok güzel bende bugün istiyordum cıkmayı ama hep haftasonları kötüyüm
Sen nasıl atlattın o gün doktora gitmiş miydin
Yok değil cariban Almanya da yaşıyorum ben. Gece de 2 tane içmiştim. Sabah kafam karıştı ya bütün gün uyurum artıkGünde 4 taneye kadar prilam alınıyor sorun olmaz prilam dimi?
Kızlar bi şey takıldı aklıma sizi de endişelendirmek istemiyorum ama. Bu fenomen özlem öz var ya o bebeğini 12.haftada kaybetmiş yani öyle yazmıştı ve genetik sonucunda da trizomi çıkmış. Trizomilerde genelde 6-8.haftalarda kalp duruyor diye biliyorum taş çatlasın 10. O bebek 12.haftaya kadar nasıl durmuş acaba. Yalan dediler bi ara ama bilmiyorm bana ilginç geldiOlur canım sevinirim. Evet tabiki daha önce haftalarda oluyor o, benm biri 7 biri 8 haftalıktı düşüklerimin. Yaptırdkm ama hiçbir sorun cıkmadı bende. Olabilir dediler, birini corona olmustum o zamanlar ona bagladılar biri hastaydı zaten dediler vs vs. Ama bu bebişler sağlıklı yani kaçınca haftaya geldk bosuna insanşark strese sokuyorlar , öğrenince banada sölersin canm belki bende yaptırırım![]()
İçmiyorum ya cünkü bulantım hergün olmuyor atak atak geliyor böyle. Bütün hafta cok iyiydim bugün aniden berbat bi hale geldimEvde caresizce bekleyerek atlattim ajdjdjjff
Sen prilam icmiyorsun hatirladigim kadariyla, eziyet oluyor bak o en azindan kusturmuyor beni. Hos artik 11 e geldin sen de artik bu saatten sonra daha kotu olacagimizi sanmiyorum hicbirimizin