Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kuzum çok sağol 🥺 şu suları içip bitireyim durumw göre acile gitcem çok zor böyle
Canimm cok gecmis olsun ah seni vurdu bugun de desene 😔 bence hic bekleme git acile bak susuz kalmayi o gun bana da onermedigi icin gecmezse seruma gidin demisti hemsirem.
Cekme yani bosuna bu kadar kusuyorsan susuz kalmaman imkansiz cunku :(

Ah anlıyorum kuzum seni evet eğer sular midende durmazsa mutlaka takviye serum yaptır. İyi geliyor gerçekten. Bi an önce geçsin gitsin şu kusmalar gözümüz açılmadı ya bi.
Gerçekten perişan etti ya üstüne bide kasık ağrısı olunca hepten zor oluyor. 😔 hafiflese de uyusam biraz ya

Canimm cok gecmis olsun ah seni vurdu bugun de desene 😔 bence hic bekleme git acile bak susuz kalmayi o gun bana da onermedigi icin gecmezse seruma gidin demisti hemsirem.
Cekme yani bosuna bu kadar kusuyorsan susuz kalmaman imkansiz cunku :(
Ah Allahım vücudumda güç dirayet de yok heryerim ağrıyor 😔 şu doldurduğum şişeler bitsin bakalım belki rahatlatır sancıları, rahatlatmazsa hastaneye gitmekten başka çare yok zaten midede kusacak bisey de kalmadı🥺 hamileliğin başından beri en kötü günüm diyebilirim

Ah Allahım vücudumda güç dirayet de yok heryerim ağrıyor 😔 şu doldurduğum şişeler bitsin bakalım belki rahatlatır sancıları, rahatlatmazsa hastaneye gitmekten başka çare yok zaten midede kusacak bisey de kalmadı🥺 hamileliğin başından beri en kötü günüm diyebilirim
Doktora gitmen lazım. En ufak şeylerden hatta saçma şeylerden bile doktorunun haberi olmalı. Stress de bebişine zararlı rahatlamaya ihtiyacın var

Ay kızlar ben sabahları da bitane bulantı ilacı içiyorum. Şuan aklıma geldi ben 2 tane aldım bulantı ilacından ya bişey olmaz inşallah

Bugün çok kötüyüm defalarca istifra ettim içim dışım kurudu. Sanırım acillik olucam ben bugün
Canım yaa geçmiş olsun bugün seni buldu demekki az kaldı dayan diyeceğim de 😔 zorluyor biliyorum.i 😔
Aynen öyle 8den sonra başladı bugün 11 haftalık. Su içiyorum ama bahçe sular gibi istifra ediyorum bugün deliricem
Daha da kötüsü sol kasığımda 1 dk aralıklarla giren bıçak batması sancısı var bu neyin nesi korkmaya baslıyorum
Canım yüksek ihtimalle kusarken kendini sıktın ve kastın ateşten ağrım olmuştur bence endişe etme ama şuan kusman şiddetli olduğu için doktoruna bir mesaj yaz bilgisi olsun yönlendirsin seni kuzum öyle olunca senin de endişen azalır ve rahatlarsın bebiş de stresten etkilenmemiş olur
Yok canım fetal dna için görüştüğüm genetik firması tutturdu trombofili testi de yaptırın önemli diye. Onun ücreti de 7.500+KDV dedi. Doktoruma sordum o onu yaptırma gerek yok dedi.
Canım pıhtılaşma ile ilgili bir sorunun olsaydı zaten bu haftalara gelemezdin ben öncesinde kan sılandırıcı kullanmadan hamile kaldığımda henüz bilmiyordum pıhtılaşma sorunum olduğunu olduğunu ilerleyemedi gebeliğim bebeğe oksijen gitmedi çünkü ilk haftalarda büyük komplikasyonlara sebep oluyor diye biliyorum bu haftaya gelmişken de seni bu teste firmanın zorlaması çok ticari geldi bana güven vermedi doktorunun yönlendirmesine güvenmelisin bence senin öykünü o daha iyi bilir

Canım yaa geçmiş olsun bugün seni buldu demekki az kaldı dayan diyeceğim de 😔 zorluyor biliyorum.i 😔

Canım yüksek ihtimalle kusarken kendini sıktın ve kastın ateşten ağrım olmuştur bence endişe etme ama şuan kusman şiddetli olduğu için doktoruna bir mesaj yaz bilgisi olsun yönlendirsin seni kuzum öyle olunca senin de endişen azalır ve rahatlarsın bebiş de stresten etkilenmemiş olur

Canım pıhtılaşma ile ilgili bir sorunun olsaydı zaten bu haftalara gelemezdin ben öncesinde kan sılandırıcı kullanmadan hamile kaldığımda henüz bilmiyordum pıhtılaşma sorunum olduğunu olduğunu ilerleyemedi gebeliğim bebeğe oksijen gitmedi çünkü ilk haftalarda büyük komplikasyonlara sebep oluyor diye biliyorum bu haftaya gelmişken de seni bu teste firmanın zorlaması çok ticari geldi bana güven vermedi doktorunun yönlendirmesine güvenmelisin bence senin öykünü o daha iyi bilir
Aynen dediğin gibi firma sinirimi bozdu dün. Fetal dna yı da orda yaptırmıycam başka yer araştırıyorum artık. Fiyatı da çok uçuktu fetal için 1400 dolar diyor.

Bak sali gunu oyleydim iste ben de kabus gibi bir gundu. Cok zor gercekten insanin aglayasi geliyor ama aglamaya da mecal kalmiyor. Ki sen cok kusuyorsun ilac kusturmuyor da beni o bulantiyi da atamiyor insan kusmadikca of hangisi daha kotu bilemedim inan kusum ya. Keyifle evden ciktik hava guzel diye bugun benim de bulantim var gibi 🥲

Benim ilk gebeliğim canım ailemde de hiç düşük yapan yok annemde teyzemlerde kuzenlerimde falan. Durduk yerde firma bunu da yaptırsanız iyi olur dedi. Kadın doğum doktoruma sordum yaptırma gerek yok dedi. O durumlarda düşük daha erken haftalarda oluyor dedi.
Fetal DNA için de Ege Ünv.Hastanesini aradım sabah orda ücretli yapılıyormuş. Pazartesi arayın bölüme bağlayalım bilgi alın dediler. Biz hamilelikten önce ayrıntılı genetik testimizi de Ege de yaptırmıştık zaten sonuçlarımız var. Eşimin yeğeni Kistik fibrozisten vefat etmiş küçükken eşimde taşıyıcı çıktı ama bende taşıyıcılık falan olmadığı için çocukta hastalık olmaz en fazla taşıyıcı olabilir demişlerdi. Fetal dna için görüştüğüm firma kistik fibrozis taraması da yapılması lazım dedi o yüzden ayrıntılı paketi önerdi. Kafamız karıştı durduk yere. En iyisi yine Ege genetikte yaptırmak. Sende yaptırmayı düşünürsen bilgi veririm öğrenince.
Olur canım sevinirim. Evet tabiki daha önce haftalarda oluyor o, benm biri 7 biri 8 haftalıktı düşüklerimin. Yaptırdkm ama hiçbir sorun cıkmadı bende. Olabilir dediler, birini corona olmustum o zamanlar ona bagladılar biri hastaydı zaten dediler vs vs. Ama bu bebişler sağlıklı yani kaçınca haftaya geldk bosuna insanşark strese sokuyorlar , öğrenince banada sölersin canm belki bende yaptırırım ♥️

Bak sali gunu oyleydim iste ben de kabus gibi bir gundu. Cok zor gercekten insanin aglayasi geliyor ama aglamaya da mecal kalmiyor. Ki sen cok kusuyorsun ilac kusturmuyor da beni o bulantiyi da atamiyor insan kusmadikca of hangisi daha kotu bilemedim inan kusum ya. Keyifle evden ciktik hava guzel diye bugun benim de bulantim var gibi 🥲
Hava da çok güzel bende bugün istiyordum cıkmayı ama hep haftasonları kötüyüm😔
Sen nasıl atlattın o gün doktora gitmiş miydin

Aynen dediğin gibi firma sinirimi bozdu dün. Fetal dna yı da orda yaptırmıycam başka yer araştırıyorum artık. Fiyatı da çok uçuktu fetal için 1400 dolar diyor.
Canim ben de oksapari doktorum 7.haftamda kestiginde o tedirginligi yasamistim. Herseye baktirip resmen trombofili yi atlamistik transfer oncesi. Doktorum da korkmamami, dusuk veya gebelik kaybim olmadigi icin, ilk de gebeligim oldugu icin pihtilasma sorunum olmadigini farz ederek ilerleyecegimizi soylemisti. Zaten aspirinimi de kesmedik hala. Ama o kusku insani dusunduruyor cok haklisin durduk yere bu haftaya kadar gelmisken icine kurt dusurmus firma tamamen.
Bence firma icin biraz daha arastir derim sergiledikleri tutum icini gicikladi bir kere hani

Hava da çok güzel bende bugün istiyordum cıkmayı ama hep haftasonları kötüyüm😔
Sen nasıl atlattın o gün doktora gitmiş miydin
Evde caresizce bekleyerek atlattim ajdjdjjff
Sen prilam icmiyorsun hatirladigim kadariyla, eziyet oluyor bak o en azindan kusturmuyor beni. Hos artik 11 e geldin sen de artik bu saatten sonra daha kotu olacagimizi sanmiyorum hicbirimizin

Olur canım sevinirim. Evet tabiki daha önce haftalarda oluyor o, benm biri 7 biri 8 haftalıktı düşüklerimin. Yaptırdkm ama hiçbir sorun cıkmadı bende. Olabilir dediler, birini corona olmustum o zamanlar ona bagladılar biri hastaydı zaten dediler vs vs. Ama bu bebişler sağlıklı yani kaçınca haftaya geldk bosuna insanşark strese sokuyorlar , öğrenince banada sölersin canm belki bende yaptırırım ♥️
Kızlar bi şey takıldı aklıma sizi de endişelendirmek istemiyorum ama. Bu fenomen özlem öz var ya o bebeğini 12.haftada kaybetmiş yani öyle yazmıştı ve genetik sonucunda da trizomi çıkmış. Trizomilerde genelde 6-8.haftalarda kalp duruyor diye biliyorum taş çatlasın 10. O bebek 12.haftaya kadar nasıl durmuş acaba. Yalan dediler bi ara ama bilmiyorm bana ilginç geldi 🤔

Evde caresizce bekleyerek atlattim ajdjdjjff
Sen prilam icmiyorsun hatirladigim kadariyla, eziyet oluyor bak o en azindan kusturmuyor beni. Hos artik 11 e geldin sen de artik bu saatten sonra daha kotu olacagimizi sanmiyorum hicbirimizin
İçmiyorum ya cünkü bulantım hergün olmuyor atak atak geliyor böyle. Bütün hafta cok iyiydim bugün aniden berbat bi hale geldim🥺
Kasık ağrısı da çok kötü soldan soldan bıçak batması şeklinde ya inşallah bi an önce kendiliğinden geçer, hemen acile koşmak da istemiyorum zaten perişanım, bide oraya gidince şikayetlerim geçerse boku bokuna hastane eziyeti çekicem.😔

Back
X