- 22 Kasım 2022
- 2.637
- 2.778
- 63
ayyy tipik terazi yani sanki hünkarım konuştu şuan ahhahjhhjhaBen de tam tersi o mavi diye pembe mi giyinsem dedim ahdjdjdj
Kafam karistigi icin bir kax opsiyon utuledim sonra iste..terazi burcuyum secim yapamm cok zor hep ajdjjffj
Ekru dantel bir gomlek
siyahli beyazli firfirli bir bluz seceneklerimiz ahaajahah alaksizca
aaaa yeni görüyorum canım tebrik ederimmm rahat bi nefes alıp hamileliğin tadını çıkarma zamanı şimdiKızlar günaydınnnnn
Fetal sonucum çıktı her şey temiz çok şükür akşama cinsiyeti öğreneceğiz
Ya aslinda secenek cok da icine girebilen yok bacim ajdjdjdjd elbise insaniyimdir normalde herseye bi elbise geciririm bitti gittiayyy tipik terazi yani sanki hünkarım konuştu şuan ahhahjhhjha
en risksiz olan beyazı seçsen kafan rahat olacaktı halbuki
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünKızlarrr kontrolden cıktım yazamadm bi türlü işe geldm koşa koşabebişim büyümüş haftasıyla uyumlu. Hareketler yapıyordu yarabbm ama devletn ultrasonu cok iyi olmadıgı için cinaiyetle ilgili birley öğrenemedm olsun sağlıklıymıs buda bana yeter buda bebikomm
Tabi tabi o gune iyice buyumus de olacak mayisa dek yani. Bi de perinatologlarin usg cihazlari da baska sanirim her turlu gorursunben perinatoloğa güveniyorum o kesin görür ve söyler her durumda net 2 mayısta öğrenirim bence
ayyy paylaşcan mı instadaaaaaYa aslinda secenek cok da icine girebilen yok bacim ajdjdjdjd elbise insaniyimdir normalde herseye bi elbise geciririm bitti gittigel gor artik 36 beden olmadigimi birinin hatirlatmasi gerekiyor bana gomlek de firfil dantelli filan gobusle nasil durur bakmak lazim onu 38 almisim allahtan kapanir diye dusunuyorum skdjdj
Aynı şeyi bende düşünüyorum bu da erkekse babasıyla birlikte 4 erkek olacaklar aman AllahımBenim sabah bulantılarım epey azaldı. İnşallah bişey yoktur:) Kız bebekte bulantı oluyormuş diye içten içe seviniyordum oysa :) Evde 3. bir erkeğe daha tahammülüm yok:) İnşallah kız olur aminnn:)
Hayırlı olsun canım bizimlrKızlar günaydınnnnn
Fetal sonucum çıktı her şey temiz çok şükür akşama cinsiyeti öğreneceğiz
Hayırlı güzel haberler canımGünaydınlarBugün benim de kontrolüm var ama tee saat 16.00 da zaman çabuk geçsinn. Cinsiyetleri de öğrenmeye başlamışız maşallah
Pozisyon olarak kıza benzettim hayırlısı insallahsöylemedi bişey bende sormadım açıkçası haftaya salı gideceğim yine belki görünür
Bakkk kızı olmayanların nasıl içi eriyor ahhh ahhh Allahım aminAh kalbimmtütülü tütülü isterim pembiş pembiş en pembeleri alcam shdndndnd seninde hakkındır bacımsuuuu
Bence pazartesi çıkacak öyle hissediyorum21-24 Nisan arası çıkacakmış Simay hanım
Hemsiremden gelen o mesaj….
Cinsiyet partisi iptal doktora SOYLEYİN HOCAMMMMMM diye haykiricam jajdjddjd
Gomlek su, alttan bi kac dugmeyi acarim ben de en kotu ajdjdjdjdayyy paylaşcan mı instadaaaaa
nazar boncukları döşe paylaşacaksan
Mavisss pzt cikarsa cok mutlu olurum sali kontrolum var cars da tatil eventi yapabiliriz demek buAynı şeyi bende düşünüyorum bu da erkekse babasıyla birlikte 4 erkek olacaklar aman Allahım
Hayırlı olsun canım bizimlr
Hemen paylaş bak
Hayırlı güzel haberler canım
Pozisyon olarak kıza benzettim hayırlısı insallah
Bakkk kızı olmayanların nasıl içi eriyor ahhh ahhh Allahım amin
Bence pazartesi çıkacak öyle hissediyorum
aa gömlek güzel. alttan düğme açıp göbüş detayını da çıkarırsan çok tatlı olurGomlek su, alttan bi kac dugmeyi acarim ben de en kotu ajdjdjdjd
Hemen paylasmam sanirim ya korkarim sjdjdjf bi yandan da baya bi insan ogrendi hani cok ekstra sok olacak insan kalmadi gibi sjjdfjfj bilemedim bacim zamanlamasini
Eki Görüntüle 3578829
Palazzo bi koyu jean aldim gobusume uygun onu geciririm en rahatindan gobus icinaa gömlek güzel. alttan düğme açıp göbüş detayını da çıkarırsan çok tatlı olur
altına ne giyeceksin etek mi
güzel ya gayet iyi bi kombin. denediğinde de içine sinerse direkt giy gitsin gömleği çok beğendim bendePalazzo bi koyu jean aldim gobusume uygun onu geciririm en rahatindan gobus icinsaten eteklerim sizlere omur gibi malum esnemiyor dkdjfjfjf
ayy çok şükür evet artık bundan sonra kaldı detaylı ultrason şimdi onun için gün sayıcaz bitmiyoraaaa yeni görüyorum canım tebrik ederimmm rahat bi nefes alıp hamileliğin tadını çıkarma zamanı şimdi
çok şükür yaa artık bebek hazırlıkları konuşmaya başladık asıl sen cinsiyet öğrenmelerden sonra gör burayı nasıl şenlenirkızlar farkettiniz mi bizim foruma aniden sihirli bi el değdi ve herkes daha relax takılmaya başladıevham team idik başka bişeye dönüştük
Evrene pozitif enerji gönderiyoruz pazartesi çıksın diyeMavisss pzt cikarsa cok mutlu olurum sali kontrolum var cars da tatil eventi yapabiliriz demek buhadi ins
Valla bi de sacima fon cektirirsem son 3 ayin en bakimli hali olur yeter de artar jajdjddjdjgüzel ya gayet iyi bi kombin. denediğinde de içine sinerse direkt giy gitsin gömleği çok beğendim bende
böyle çok iyi oldu valla pozitif enerji hepimize iyi geliyorçok şükür yaa artık bebek hazırlıkları konuşmaya başladık asıl sen cinsiyet öğrenmelerden sonra gör burayı nasıl şenlenir
Çünkü hamisligin prenses dönemine geçiş yapıyoruzkızlar farkettiniz mi bizim foruma aniden sihirli bi el değdi ve herkes daha relax takılmaya başladıevham team idik başka bişeye dönüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?