Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
ayyy tipik terazi yani sanki hünkarım konuştu şuan ahhahjhhjha
en risksiz olan beyazı seçsen kafan rahat olacaktı halbuki

ayyy dogru dedin bak o hengamede videoya alacaklar kizlar da foto cekmeyi akil etmek gerek bi de di mi ajdjdjdj
Hatta belki o fotoyla instaya direkt hamileyim altyazisi gecerim biraz daha bekleyip N naz-nazz

ayyy tipik terazi yani sanki hünkarım konuştu şuan ahhahjhhjha
en risksiz olan beyazı seçsen kafan rahat olacaktı halbuki
Ya aslinda secenek cok da icine girebilen yok bacim ajdjdjdjd elbise insaniyimdir normalde herseye bi elbise geciririm bitti gitti gel gor artik 36 beden olmadigimi birinin hatirlatmasi gerekiyor bana gomlek de firfil dantelli filan gobusle nasil durur bakmak lazim onu 38 almisim allahtan kapanir diye dusunuyorum skdjdj

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

ayyy paylaşcan mı instadaaaaa
nazar boncukları döşe paylaşacaksan

Benim sabah bulantılarım epey azaldı. İnşallah bişey yoktur:) Kız bebekte bulantı oluyormuş diye içten içe seviniyordum oysa :) Evde 3. bir erkeğe daha tahammülüm yok:) İnşallah kız olur aminnn:)
Aynı şeyi bende düşünüyorum bu da erkekse babasıyla birlikte 4 erkek olacaklar aman Allahım
Kızlar günaydınnnnn
Fetal sonucum çıktı her şey temiz çok şükür akşama cinsiyeti öğreneceğiz
Hayırlı olsun canım bizimlr
Hemen paylaş bak
Günaydınlar Bugün benim de kontrolüm var ama tee saat 16.00 da zaman çabuk geçsinn. Cinsiyetleri de öğrenmeye başlamışız maşallah
Hayırlı güzel haberler canım
söylemedi bişey bende sormadım açıkçası haftaya salı gideceğim yine belki görünür
Pozisyon olarak kıza benzettim hayırlısı insallah
Ah kalbimm tütülü tütülü isterim pembiş pembiş en pembeleri alcam shdndndnd seninde hakkındır bacımsuuuu
Bakkk kızı olmayanların nasıl içi eriyor ahhh ahhh Allahım amin
21-24 Nisan arası çıkacakmış Simay hanım
Hemsiremden gelen o mesaj….
Cinsiyet partisi iptal doktora SOYLEYİN HOCAMMMMMM diye haykiricam jajdjddjd
Bence pazartesi çıkacak öyle hissediyorum

ayyy paylaşcan mı instadaaaaa
nazar boncukları döşe paylaşacaksan
Gomlek su, alttan bi kac dugmeyi acarim ben de en kotu ajdjdjdjd
Hemen paylasmam sanirim ya korkarim sjdjdjf bi yandan da baya bi insan ogrendi hani cok ekstra sok olacak insan kalmadi gibi sjjdfjfj bilemedim bacim zamanlamasini

Mavisss pzt cikarsa cok mutlu olurum sali kontrolum var cars da tatil eventi yapabiliriz demek bu hadi ins

aa gömlek güzel. alttan düğme açıp göbüş detayını da çıkarırsan çok tatlı olur
altına ne giyeceksin etek mi

aa gömlek güzel. alttan düğme açıp göbüş detayını da çıkarırsan çok tatlı olur
altına ne giyeceksin etek mi
Palazzo bi koyu jean aldim gobusume uygun onu geciririm en rahatindan gobus icin saten eteklerim sizlere omur gibi malum esnemiyor dkdjfjfjf

kızlar farkettiniz mi bizim foruma aniden sihirli bi el değdi ve herkes daha relax takılmaya başladı evham team idik başka bişeye dönüştük
çok şükür yaa artık bebek hazırlıkları konuşmaya başladık asıl sen cinsiyet öğrenmelerden sonra gör burayı nasıl şenlenir

güzel ya gayet iyi bi kombin. denediğinde de içine sinerse direkt giy gitsin gömleği çok beğendim bende
Valla bi de sacima fon cektirirsem son 3 ayin en bakimli hali olur yeter de artar jajdjddjdj
Anne topuzuna erken basladim zorunlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…