- 3 Nisan 2023
- 2.490
- 2.318
- 63
- 38
belli olur bence de. Kadın doğum doktoru yanında yıllardır asistan olarak çalışan bir kuzenim var ona attım usg yi bence kız diyor bana da öyle yüklendi bu hafta bakalım bekleyip göreceğizAa tamam yanlıs hatırladm bebsmmbende bi 10 gün sonra falan gidicem belkim cinsiyet tahmini olr
Hepiniz hesabıma 10 lira atın da alıyım şunu ahajsjs
ben yapamazdım balım yatışlardayımOf keske hepimiz aynı yerde otursak hsjdjdjf temizlik günü yapardık
Hahahshsdhjdhd ayıpsnHepiniz hesabıma 10 lira atın da alıyım şunu ahajsjs
Tamm kız ben gelirdim sana yapardım shsjdjdjdben yapamazdım balım yatışlardayım
Tr20001 7383838 3838Hahahshsdhjdhd ayıpsnhemen atarık
Kiz anca kalktimbu
usg de bana da kız hissi geldi çünkü yukarı doğru bi çıkıntı görünmüyor yatay gibi dimiiiisimlumina sen anlarsın bu işten uykucu nerdesin
Hemen favladım beybi
Bence sen doktora gittiğin gün fetal sonucunu görceksiniz hayırlısıyla. Cinsiyet de siz toplaşana kadar hafta sonunu bulur herhaldeKizlar tunaydin grubun en cok uyuyani uyandi ahdjdjdjdallahim cocugum da benim gibi uykucu olur umarim ya ajdjdjd
Benim kontrolum de sali gunu az kaldi insallah ozledim bebegimifetaldna dan hala haber yok bugun kan alinali bir hafta oldu tam, bakilacak merkeze de pzt ogleden sonra varmisti bakalim beklemedeyim
Dun ilk kez tuvalete cikamadim sanirim demir hapi kabizlik yapmaya calisiyor bunyede sjdjdj bugun de devam ederse hic cekmeyip duphalac surup icerim ne dersiniz?
Ay yok bekleyemem ertesi gun 23 nisan hemen bi org patlatirim ahdjdjdjBence sen doktora gittiğin gün fetal sonucunu görceksiniz hayırlısıyla. Cinsiyet de siz toplaşana kadar hafta sonunu bulur herhalde
Ayy ben de Salı günü tekrar gideceğimKizlar tunaydin grubun en cok uyuyani uyandi ahdjdjdjdallahim cocugum da benim gibi uykucu olur umarim ya ajdjdjd
Benim kontrolum de sali gunu az kaldi insallah ozledim bebegimifetaldna dan hala haber yok bugun kan alinali bir hafta oldu tam, bakilacak merkeze de pzt ogleden sonra varmisti bakalim beklemedeyim
Dun ilk kez tuvalete cikamadim sanirim demir hapi kabizlik yapmaya calisiyor bunyede sjdjdj bugun de devam ederse hic cekmeyip duphalac surup icerim ne dersiniz?
Ayy amin kusum insallahAyy ben de Salı günü tekrar gideceğiminşallah senin de cinsiyeti kutlarız o hafta
evet csanım haklısın. Temiz gelecek tabi ki için rahat olsunAyy amin kusum insallahcinsiyetten cok su rapor saglikli ciksin istiyorum oh cekmek istiyorum bir temelli cinsiyet tuzu biberi olucak artik prensesim veya oyy oglusum diye gobus sevmek istiyorum ajdjdjfj
Ben de kocam prensesim filan diye sevdigi icin annesinin pasasi filan diye hemen duzeltiyorum cocuklar cinsiyet karmasasi yasiyor iceride yazik ajdjfjfjfjevet csanım haklısın. Temiz gelecek tabi ki için rahat olsunben bir gün güzel kızım bir gün canım oğlum diye seviyorum Allah kabul eder hfdjhjhk
Anladım canım iyiymiş senin ya ben de keşke her hafta gidebilsemben şuanda her hafta gidiyorum canım yakın takip ediyor doktorum ama 4 gün sonra gideceğim bir daha çünkü sonra kongreye gidecekmiş biraz erken gitmiş olacağım
En mantıklısı sjdjdjdOf sorma bebsm bende catlıyom shsndndnd o yüzden 2 doktorum var ahdndjd
Maşşallah nasıl kocaman olmuşBizimkisi uykucu çıktıasla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
benim bir tık geçmişten kaynaklı riskli kategorisine koydukları için bu süreçte yakından takip ediyor yoksa normalde 3 haftada falan çağırıyorlarmışAnladım canım iyiymiş senin ya ben de keşke her hafta gidebilsemdoktora söyledim o da diyor ki Amerika’da kadınlar hamilelik boyunca 3 kez gidiyor sen daha ne istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?