Ayyy tuh ya kiyamam insallah duzelir ovalayinca filan esin ovsun bakalim birazYok valla uzanırken bir anda çat dedi girdi, ben bir çığlık dedim noluyo öyle kalcam zannettim tövbe dhdjd eşim yardım etti doğruldum biraz ama dedim anlık güncelleme mi geldi bana noldu
Senin su an haftan itibariyle pik yapiyor bakben kustum yatıyorum klasik bir akşam yanibugünü de boş geçirmedi evladım
Aman o ne ki ya ben tatlandiricili soda iciyorum su an ajsjdjdjdBen de yemek yedim üstüne gidip cips yedim (nohut cipsi) , pişmanlıklar silsilesi yaşıyorum ben bu hamilelikte beslenmeyi nasıl oturtacağım imdat ya.
Ah yavrum an itibariyle de meyve yiyorum… bugün hiç boş durmadı mide. Kafa dolu benim kendimi bugün yemeğe verdimAman o ne ki ya ben tatlandiricili soda iciyorum su an ajsjdjdjd
Hatta itiraf edicem dun ve onceki gun mideme cok iyi geldi camlica gazoz icip icip afedersiniz garklama keyfi jajddjdjf
Sirf o hissiyat icin iciyorum ya once allahim sonra bebem affetsin annesi kendini de onemsigor hala biraz bencil sjdjfjfAh yavrum an itibariyle de meyve yiyorum… bugün hiç boş durmadı mide. Kafa dolu benim kendimi bugün yemeğe verdimşifa olsun o garklama olmasa çatlıcaz zaten
tombikim iyi olsun da zaten en az 1 kere kusmayınca eksik hissediyorum artıkSenin su an haftan itibariyle pik yapiyor bak
Soyle dusun kg almiyosundurtombikim iyi olsun da zaten en az 1 kere kusmayınca eksik hissediyorum artıkkusmadığım günler çok eskide kalmış gibi bi de 5. haftada başlamıştı kendi kendime kahkahalar atıyorum boş boş şeylere psikolojim iyi değil
Ayy işin kötüsü ben öğle aramda da meyveli gronala yiyorum yoğurtlu sjdjdjd full kalorili bir yaşamSirf o hissiyat icin iciyorum ya once allahim sonra bebem affetsin annesi kendini de onemsigor hala biraz bencil sjdjfjf
Ya meyveyi hep gunduz yiyin aksam yemeyin direkt seker derler ya ama ben de hep aksam yiyorum meyvelerimi malesefgunduz aklima gelmiyor aksam icim yana yana soguk meyve yemek istiyorum
Abboov hiç öyle bi b12m olmadıYa ben new life b12 kullanıyorum öyle bi doldurmuş ki depolarımı b12im 960 olmuş doktor içme artık dedidil altı olarak kullanıyorsun.
300den geldi oraya ya ben şokAbboov hiç öyle bi b12m olmadı
B12 oceanın pembe kutulusu mu acaba?D3K2 damla formatında B12 de ağızda emilen tablet kullanıyorum osende ikisinin de markası
Bakıcam teşekkürler inşallah gereksiz şeyleri hatırlamaz beynim kullanınca hfjdjdj300den geldi oraya ya ben şokal kullan bak faydasını görürsün kesin
Rica ederim yok yok hamilelikte unutkanlık oluyor zatenBakıcam teşekkürler inşallah gereksiz şeyleri hatırlamaz beynim kullanınca hfjdjdj
7+3 tü. Öyleler maalesef. Allah muhtaç etmesin diyorum sadeceOh ne güzel tabi umrunda mı. En nefret ettiğim yaklaşımı sergilemişler değersizleştirmeHoş muayene etseler de bişey değişmeyecek yine progestan verip gönderecekler ama kahverengi lekelenme olunca önemsemediler demek ki. Sen yine de kendi doktoruna mutlaka danış haberi olsun. Kaç haftalık tam?
Benim omegamin ve demir hapimin icinde b12 var, ayrica almadim kuşumEve yeni girdimbana d vitamini ve demir başladı b12 vermedi istemek aklıma gelmedi kendim alsam olur mu
Omega da vermedi bana yaBenim omegamin ve demir hapimin icinde b12 var, ayrica almadim kuşum
Sorup kendin alabilirsin istiyorsanOmega da vermedi bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?