Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Lekelenmem olduğu için acile gittim. Hiçbir muayene vs olmadan progestan yazıp yolladılar. Lekelenme kahverengi ydi. Şimdilik devam etmiyor. Randevum cumartesi günü. 2 gün beklemenin bi zararı olur mu kızlar
Ya gecmis olsun canim keske muayene de etselermis ama icin rahat ederdi. Cumartesiye bir sey kalmamis bir daha gelmezse korkma bence beklemekten

Cok fena salgin var kizimla bende grip olduk, ilacta kullaniyorz nasil atlaticaz bilmiyorum, ihlamur iciyoz anca

Ayyy Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Hayırlı olsun canım.

Ay kuzum Bırak baksın hasta olmak daha zor
Cok fena salgin var kizimla bende grip olduk, ilacta kullaniyorz nasil atlaticaz bilmiyorum, ihlamur iciyoz anca
geçmiş olsun kuzum sana ve Kızçene ya maske takmak bana mantıklı geliyor en azından hasta birilerini olma ihtimali olan yerlerde

İmzaladım canım şifalar diliyorum

Lekelenmem olduğu için acile gittim. Hiçbir muayene vs olmadan progestan yazıp yolladılar. Lekelenme kahverengi ydi. Şimdilik devam etmiyor. Randevum cumartesi günü. 2 gün beklemenin bi zararı olur mu kızlar
Kadın doğum doktoru yokmuydu neden muayene etmediler? Bence doktorunu bir ara önemli birşey yoktur bence ama yine de muayene etmemeleri çok saçma geldi

Kadın doğum doktoru yokmuydu neden muayene etmediler? Bence doktorunu bir ara önemli birşey yoktur bence ama yine de muayene etmemeleri çok saçma geldi
Doktoru aradılar böyle böyle bi hasta var vs. Telefonda doktor progestan yazın gönderin di :d

Amanin bu gece ne kadar da sessiz buralar yarın kimlerin kontrolü var bakalım

Ay evet bu gece kimsecikler laklak yapmiyor mu ya ben simdi geldim eve, laflamaya hazirim kskffkjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…