Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
cok iyi anliyorum evde erkek cocuk olunca yine erkek olur gibi geliyor. bana kiz cocuk mucize gibi geliyor 😀 bende hep erkeye bakiyorum kiz olup bizi bayiltsinlar hadi🤣🤣
Ahaha naz bayılırsak ayılmamız zaman alır bence

kizlar bende idrar yapinca yanma gibi hiss oluyor derinlerde olan bir yanma diyil bilmem anlata bildimmi vajina girisinde gibi bisey. acaba enfeksiyon olurmu ki? progesteron fitilde kullaniyorum ondan tahrismi oldu belki dusundum ayin 19 u muayinem bilemiyorum 2 gun daha bekleyip doktora gidincemi anlatiyim ya simdi msj yazayim

Merhaba kızlar nasılsınız .. :)
Ben kürtajdan çıktım vedalaştık miniğimle . Biraz zordu ama atlattım çok şükür. Özellikle sedasyon fena çarpıyor beni bi saat ağladım eve gitmek istiyorum diye 🫠 onlar da inadına heralde bu gece burdasın yatıyoruz dediler .. neyseki eşim burda gece vardiyasında artık bol bol onu darlarım asdggsa.. Neyse o kadar gülüştük ağlaştık . Hepinizin kalbinin iyiliği satırlarınıza vurmuş .. mis gibi çiçek gibi 🌸🪷🌼
Şimdi benim içinde sizlere veda etme vakti .. kendinize iyi bakın kendinize iyi bakın ki bebişlerinizde iyi olsun 🙏

Allah kimseye yaşatmasın. Yaşayanlarada sabır versin 😔🙏
Allah’a emanetsiniz inşallah arada uğrar cinsiyetlerinize falan bakarım merakla bekledik o kadar . Güle güle güzel anneler ❤️‍🩹🤩
Canim esas sen cok iyi kalplisin ki bu yasadigin aciya ragmen bizi dusunup buraya girip bizlere iyi niyetlerde guzel dileklerde bulunabiliyorsun🌸 bu cok yuce bir davranis🩷 allahim gonlune gore versin hep, yasadiklarini unutturacak mutluluklar cikarsin hep karsina💫😍 bizi unutmazsan mutlu oluruz tabiki, belki motive bile olursun belli mi olur🌸🙏🏼

kizlar bende idrar yapinca yanma gibi hiss oluyor derinlerde olan bir yanma diyil bilmem anlata bildimmi vajina girisinde gibi bisey. acaba enfeksiyon olurmu ki? progesteron fitilde kullaniyorum ondan tahrismi oldu belki dusundum ayin 19 u muayinem bilemiyorum 2 gun daha bekleyip doktora gidincemi anlatiyim ya simdi msj yazayim
bence yaz canım belki bi tahlil yaptır der, ben bu hamilelik süreçlerinde her durumda doktoru bilgilendirmeyi doğru buluyorum hem içimiz rahatlıyor hem de yanlış birşey yapmamış oluruz

ben ikizlere hamileyim boluda yaşıyorum .Bilkent şehir hastanesinde atakan hocaya gidiyorum .Konusunda uzman nazik ve çok ilgili
bilkente gittiğinizde muayenede asistanlar mı oluyor doktorlar mı?Bilkentte necati hançerlioğullar 'un ultrasonunun çok iyi olduğunu söylediler bu arada bilgin olsun.

Back
X