Cuma günü benim gelip kızmış demem ahajajajBen ztn inan sirf kocam icin kiz duasi ediyorum ajdjdjdjd. Kendimi gectim fedakarlik deyince de ben
Off çıldırıyorum şunları görünce allahımm cinsiyet belli olsun e bebekten çıkmıcamHer iki cinsiyete de uydurmaya çalıştım
Ben sevinirim valla kizi da tatmis olursunCuma günü benim gelip kızmış demem ahajajaj
Hii helal sanaBen cok yoruldum manikur pedikur kas biyik sjdjdjdj OJE BİLE SURDUMhayatimda hic ojesiz gezdigimi bilmem, bi dusundum 2 haftadir surmemisim hicbisey cok bakimsiz hissedip hemen firladim sjjdjf
Ben de çok sevinirim yaBen sevinirim valla kizi da tatmis olursun
bak benimki erkek cikarsa literature gecicem bulanti cinsiyet iliskini komple cope attiracak o teori benden geleceksen aşırı bulantı çektin senin kız olduğundan o kadar eminim ki. şu sitede emin olduğum tek cinsiyet seninki
Valla kendimden utandim bugun bulanti da daha komtrol edilebilir sukurler olsunHii helal sana
Saçım pırasa gibi oje moje hak getire
Kaş bıyık desen örülür artık
Rezil gibiyim reziiil
ya ben senelerdir hep oğlum olacak kıvanç olacak diye bi annelik içgüdüsü taşıdığım için yalan yok erkek olmasını istedim. ama kız olursa da sevinçten havalara uçarım.Ben ztn inan sirf kocam icin kiz duasi ediyorum ajdjdjdjd. Kendimi gectim fedakarlik deyince de ben
Ahahaa yazık yaa bebeciğeValla kendimden utandim bugun bulanti da daha komtrol edilebilir sukurler olsun
Sunu unutmusum yalniz cocuk icimde tost oldu iki buklum ayagima egilcem derken ajdjdjdjdjd
İkinci de Kıvanç olurya ben senelerdir hep oğlum olacak kıvanç olacak diye bi annelik içgüdüsü taşıdığım için yalan yok erkek olmasını istedim. ama kız olursa da sevinçten havalara uçarım.
kıvancımı da hayallerimde severim ahjhjhjhhjah
Arkasindan kivo gelir nolcak yaya ben senelerdir hep oğlum olacak kıvanç olacak diye bi annelik içgüdüsü taşıdığım için yalan yok erkek olmasını istedim. ama kız olursa da sevinçten havalara uçarım.
kıvancımı da hayallerimde severim ahjhjhjhhjah
Cocuk iceride pedikurune scayim dedi kesin ahhdjffjAhahaa yazık yaa bebeciğebulantı azaldıysa süper 12 ye yaklaşıyoruz artık normale döncez inşallah
Kivo ne ya ajaksmsksArkasindan kivo gelir nolcak yaya bence cok isteyenin tutuyor ya manifest gibi bisey
aynen bi tane de ela gözlü kıvanç gelir belki hemen arkasından. oyyy aminnnnArkasindan kivo gelir nolcak yaya bence cok isteyenin tutuyor ya manifest gibi bisey
Dene bakalım bi belki de geçti bulantıCocuk iceride pedikurune scayim dedi kesin ahhdjffj
Prilamliyim amahangi noktada bugun icmeyeyim bakalim bulanti gitti mi dicem acaba
Beyaz tenli ela gözlü tatlı oğlum Kıvançççç ayyyy ne güzell ne güzell aminnnİkinci de Kıvanç olur
Kivanci kisalttim teyzesi olarak sjdjjffjfKivo ne ya ajaksmsks
Allah isteğine cevap versin kuzum inşallah 2027 28 topiğinde olursun bundan sonra ahajaBeyaz tenli ela gözlü tatlı oğlum Kıvançççç ayyyy ne güzell ne güzell aminnn
Kiz dun oluyodum dener miyim yakin zamanda sence jahsjdjsDene bakalım bi belki de geçti bulantı
Yalnız bunun kesin kız olduğuna kanaat getirdik, ikinciyi de erkek yaptıkAllah isteğine cevap versin kuzum inşallah 2027 28 topiğinde olursun bundan sonra ahaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?