Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Ben cok yoruldum manikur pedikur kas biyik sjdjdjdj OJE BİLE SURDUM hayatimda hic ojesiz gezdigimi bilmem, bi dusundum 2 haftadir surmemisim hicbisey cok bakimsiz hissedip hemen firladim sjjdjf
Hii helal sana
Saçım pırasa gibi oje moje hak getire
Kaş bıyık desen örülür artık
Rezil gibiyim reziiil

Hii helal sana
Saçım pırasa gibi oje moje hak getire
Kaş bıyık desen örülür artık
Rezil gibiyim reziiil
Valla kendimden utandim bugun bulanti da daha komtrol edilebilir sukurler olsun
Sunu unutmusum yalniz cocuk icimde tost oldu iki buklum ayagima egilcem derken ajdjdjdjdjd

Ben ztn inan sirf kocam icin kiz duasi ediyorum ajdjdjdjd. Kendimi gectim fedakarlik deyince de ben
ya ben senelerdir hep oğlum olacak kıvanç olacak diye bi annelik içgüdüsü taşıdığım için yalan yok erkek olmasını istedim. ama kız olursa da sevinçten havalara uçarım.
kıvancımı da hayallerimde severim ahjhjhjhhjah

Valla kendimden utandim bugun bulanti da daha komtrol edilebilir sukurler olsun
Sunu unutmusum yalniz cocuk icimde tost oldu iki buklum ayagima egilcem derken ajdjdjdjdjd
Ahahaa yazık yaa bebeciğe bulantı azaldıysa süper 12 ye yaklaşıyoruz artık normale döncez inşallah

İkinci de Kıvanç olur

Arkasindan kivo gelir nolcak ya ya bence cok isteyenin tutuyor ya manifest gibi bisey

Ahahaa yazık yaa bebeciğe bulantı azaldıysa süper 12 ye yaklaşıyoruz artık normale döncez inşallah
Cocuk iceride pedikurune scayim dedi kesin ahhdjffj
Prilamliyim ama hangi noktada bugun icmeyeyim bakalim bulanti gitti mi dicem acaba

Dene bakalım bi belki de geçti bulantı
Kiz dun oluyodum dener miyim yakin zamanda sence jahsjdjs
Dun hele hemsirem seruma gidin diyince ben bir kork bir kork. O korkuyla bisiler yiyip su ictim hemen sjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…