Çin takvimine göre doğduğun yıl bir yaşında sayılıyormuşsun yani ben aslında 30 olmadım ama Çin takvimine göre 30 yaşındayım ona göre mi yaptınbu sene herkese öyle mi çıkıyor acaba o takvimlerde.simlumina sen yaptın mı?
Ahaha naz bayılırsak ayılmamız zaman alır bencecok iyi anliyorum evde erkek cocuk olunca yine erkek olur gibi geliyor. bana kiz cocuk mucize gibi geliyorbende hep erkeye bakiyorum kiz olup bizi bayiltsinlar hadi
ben normal dümdüz doğum tarihimi yazdım nasıl yapmamız lazım. 95liyim meselaÇin takvimine göre doğduğun yıl bir yaşında sayılıyormuşsun yani ben aslında 30 olmadım ama Çin takvimine göre 30 yaşındayım ona göre mi yaptın
Bende ankaradayım hala arayışım devam ediyor, testler ile ilgili tecrübelerimizi paylaşabiliriz.Hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de Ankara’dayım. İyi bir doktor arayışım devam ediyor.
guzel bayilmalar bunlarAhaha naz bayılırsak ayılmamız zaman alır bence
hangi hastanede yaptıracaksınız testi?yarın ankara da perinatoljide kontrolüm var. Çok heyecanlıyım .İkili Test yapacak mı cinsiyet belli olacak mı ? genel durumları nasıl heyecanlı bekleyiş başladı .
Hangi ayben normal dümdüz doğum tarihimi yazdım nasıl yapmamız lazım. 95liyim mesela
Ay benim kesin kizAa kızlar aklımdayken yazayım hamilelikte eğer basenden büyümeye başlıyorsanız kız oluyormuş
şubatHangi ay
Ya benim tup diye o cin takvimi vs yaniltici oldu. Ama alyansla bakilan kiz. Meme ucu demistiniz burada o kiz. Makasa oturmali olani yapmadilar dahabu sene herkese öyle mi çıkıyor acaba o takvimlerde.simlumina sen yaptın mı?
Kesin doğrudur artık hiçbir şeye inancım kalmadıAa kızlar aklımdayken yazayım hamilelikte eğer basenden büyümeye başlıyorsanız kız oluyormuş
ayyy çok az kaldı öğrenmemizesen ilk gün söylemiştin hakkaten.
ben de normalde hep erkek erkek diyodum ama son usg de hiç erkek hissi almadım kız bu dedim n
6 saat sürecekti canım. Baya yarıladık yolu şükürSebepsiz kanama yaşayanlardansın sende demek ki. Yolculuk uzun sürecek mi? bi yastık al arka koltukta uzanarak git dik oturma
Canim esas sen cok iyi kalplisin ki bu yasadigin aciya ragmen bizi dusunup buraya girip bizlere iyi niyetlerde guzel dileklerde bulunabiliyorsunMerhaba kızlar nasılsınız .. :)
Ben kürtajdan çıktım vedalaştık miniğimle . Biraz zordu ama atlattım çok şükür. Özellikle sedasyon fena çarpıyor beni bi saat ağladım eve gitmek istiyorum diyeonlar da inadına heralde bu gece burdasın yatıyoruz dediler .. neyseki eşim burda gece vardiyasında artık bol bol onu darlarım asdggsa.. Neyse o kadar gülüştük ağlaştık . Hepinizin kalbinin iyiliği satırlarınıza vurmuş .. mis gibi çiçek gibi
Şimdi benim içinde sizlere veda etme vakti .. kendinize iyi bakın kendinize iyi bakın ki bebişlerinizde iyi olsun
Allah kimseye yaşatmasın. Yaşayanlarada sabır versin
Allah’a emanetsiniz inşallah arada uğrar cinsiyetlerinize falan bakarım merakla bekledik o kadar . Güle güle güzel anneler
bence yaz canım belki bi tahlil yaptır der, ben bu hamilelik süreçlerinde her durumda doktoru bilgilendirmeyi doğru buluyorum hem içimiz rahatlıyor hem de yanlış birşey yapmamış oluruzkizlar bende idrar yapinca yanma gibi hiss oluyor derinlerde olan bir yanma diyil bilmem anlata bildimmi vajina girisinde gibi bisey. acaba enfeksiyon olurmu ki? progesteron fitilde kullaniyorum ondan tahrismi oldu belki dusundum ayin 19 u muayinem bilemiyorum 2 gun daha bekleyip doktora gidincemi anlatiyim ya simdi msj yazayim
ben ikizlere hamileyim boluda yaşıyorum .Bilkent şehir hastanesinde atakan hocaya gidiyorum .Konusunda uzman nazik ve çok ilgiliHangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de Ankara’dayım. İyi bir doktor arayışım devam ediyor.
Ya ben normalde internet sitelerinden yaptım kız çıktı sonra chatgbt ye sordum, bir yaş daha ekledi muhtemelen öyle olması gerekiyor dedi erkek çıktı bu defa bi chat gbt ye sorsana ben de merak ettim
bilkent şehir hastanesi ankarahangi hastanede yaptıracaksınız testi?
bilkente gittiğinizde muayenede asistanlar mı oluyor doktorlar mı?Bilkentte necati hançerlioğullar 'un ultrasonunun çok iyi olduğunu söylediler bu arada bilgin olsun.ben ikizlere hamileyim boluda yaşıyorum .Bilkent şehir hastanesinde atakan hocaya gidiyorum .Konusunda uzman nazik ve çok ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?