Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ben de takip ettim şubat 7 siydi o gün pikti o gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik yani toplam 3 gün son gün zaten silikleştiğini gördüm bu da yumurtanın çatladığını gösteriyormuş. Dediğin gibi kasık ağrılarım olmuştu özellikle de sağ. Yumurtlamadan 11 gün sonra enfeksiyon varmış acile gidip kan vermiştim ve gebe olduğumu öğrenmiş oldum 🤭 inşallah sizin süreciniz de güzel ilerler
Pik olduğundan üst üste değerlendirince erkek olma ihtimali yüksek oluyormuş canım cinsiyet öğrenince tekrardan dönelim bu konuşmaya 😃

Ooo önden tecrübe edinmişsiniz 🥰

Benim büyük oğlum akrep burcu ve asiri duygusal her olaydan çok çabuk etkileniyor dediğin gibi huy değiştirmişti tuvaleti öğrenen çocuk altını kaçırmaya başlamıştı
İyi oldu bize gerçekten babannesiyle dedesi de nasıl davranması gerektiğini biliyo en azından 😅

Biz böyle değildik ya şimdiki çocuklarda kardeş kıskanma olayı sanki daha fazla. Ben kardeşimi ağzımda gezdiriyordum biri ona kızacak olsa kafasına tükürürdüm.
BEnce alışmaları lazım her bireyin sevilme ihtiyacının olduğuna :D
Biz böyle yaptık şimdiki bebeleri en bebek gül bebek maleseffff🤦🏻‍♀️

Biz böyle yaptık şimdiki bebeleri en bebek gül bebek maleseffff🤦🏻‍♀️
Tabi canım onların da suçu yok biz anneyle babayla oyun oynamazdık ki sokakta bi maaaalle yaşantımız vardı eş dost ahbap :D evdeki küçük çocuğu kim sevmiş kim sevmemiş uğraşacak pek vaktimiz yoktu ahahjhjhahjh

Tabi canım onların da suçu yok biz anneyle babayla oyun oynamazdık ki sokakta bi maaaalle yaşantımız vardı eş dost ahbap :D evdeki küçük çocuğu kim sevmiş kim sevmemiş uğraşacak pek vaktimiz yoktu ahahjhjhahjh
Aynen öyle şimdi nereye salıyosu çocuğu mahalleye😅

Arkadaşlar bu arada doktorum bana hamile emniyet kemeri tutucu kullanmaya başlamamı söyledi. Hem yolcu hem direksiyona. Ben iki koltuğa da sabitledim.

Daha erken değil mi acaba ben de bir düşündüm ama ilerleyen aylarda alırım diyordum

Kızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın ❤️🥺🥲🫶🏻
Ah canım benim, şu an ne söylesek boş ama Allahım sabır versin, gönlüne ferahlık versin her şey sizin için en hayırlı zamanda gönlünüze göre olur inşallah 🙏

Geç döllenme oldu ya 😊 kovuyon mu kız sohbetten 😅 normalda kasım sonu görünüyodu aralığa sarktım😬
Ahaha yok kız ne koyması listeye ekledim sandım seni de ondan Aralık ayında görünce bu bizim leydi değil mi dedim bi an🤣

Ay ben de reflum azdim senede bi kere tutardi 1 haftada surup cozer di yok 1 ay oldu gecmedi ya dikkat de ediyorum
Kolaylıklar diliyorum bazı şeyler arttırıyor çikolata gibi mesela. Dik yatmaya dikkat ediyordum bide o da iyi geliyordu. Ama ne kadar dikkat etsem de geçmemişti hep şuruba bağlı kaldım. doğurduğun gün bir anda son buluyor bu da iyi haber 😂

Hayırlı olsun canım tam olarak aynısı olmuştu benim de 15 mm ken karnımdan sadece yolk sac görünüyordu, vajinal bakınca bebek göründü. Yolk sac varsa boş gebelik olmaz derler. Sonraki hafta da kesem 23 mm ken karnımdan göründü bebek.
Insalalh canım tsk ederım

Back
X