- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.122
- 63
baktın çok sıkıştırıyor al bu bebek senin olsun ben bakamıyom deAyyy evet bakalım ben neler yaşayacağım iki çocuk bir bebekbüyük olandan çok korkmuyorum d küçük olan biraz zorlar gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktın çok sıkıştırıyor al bu bebek senin olsun ben bakamıyom deAyyy evet bakalım ben neler yaşayacağım iki çocuk bir bebekbüyük olandan çok korkmuyorum d küçük olan biraz zorlar gibi
Pik olduğundan üst üste değerlendirince erkek olma ihtimali yüksek oluyormuş canım cinsiyet öğrenince tekrardan dönelim bu konuşmayaBen de takip ettim şubat 7 siydi o gün pikti o gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik yani toplam 3 gün son gün zaten silikleştiğini gördüm bu da yumurtanın çatladığını gösteriyormuş. Dediğin gibi kasık ağrılarım olmuştu özellikle de sağ. Yumurtlamadan 11 gün sonra enfeksiyon varmış acile gidip kan vermiştim ve gebe olduğumu öğrenmiş olduminşallah sizin süreciniz de güzel ilerler
İlahiiii çilek kahkaha attım hahahahahhabaktın çok sıkıştırıyor al bu bebek senin olsun ben bakamıyom de![]()
![]()
Ben malesef bulasmis oldugum icin boyaya bir kez, ekstra gozume batiyorBenim de öyle canım önlerim hep beyazladi ama çok kararsızım boyatsam mı diye
İyi oldu bize gerçekten babannesiyle dedesi de nasıl davranması gerektiğini biliyo en azındanOoo önden tecrübe edinmişsiniz
Benim büyük oğlum akrep burcu ve asiri duygusal her olaydan çok çabuk etkileniyor dediğin gibi huy değiştirmişti tuvaleti öğrenen çocuk altını kaçırmaya başlamıştı
Biz böyle yaptık şimdiki bebeleri en bebek gül bebek maleseffffBiz böyle değildik ya şimdiki çocuklarda kardeş kıskanma olayı sanki daha fazla. Ben kardeşimi ağzımda gezdiriyordum biri ona kızacak olsa kafasına tükürürdüm.
BEnce alışmaları lazım her bireyin sevilme ihtiyacının olduğuna![]()
Hep mor sampuan yapip turunculugu almak lazim oyle durumlarda canim aklinda olsun heveslenirsenpapatya suyu falan sıkınca çok açılıyor bu sefer turuncu gibi oluyor çingene gibi oluyorum hahahaha bir kere denemiştim denemez olayım![]()
Geç döllenme oldu yaLeydi seni yakalamışken sorayım Aralık annelerindesin hayatım sen![]()
Tabi canım onların da suçu yok biz anneyle babayla oyun oynamazdık ki sokakta bi maaaalle yaşantımız vardı eş dost ahbapBiz böyle yaptık şimdiki bebeleri en bebek gül bebek maleseffff![]()
Tansiyonum yükseliyor arada kanama varda çok az düne göre inşallah atlatırız ikimizdeTeşekkür ederimKontrole gitmek için 7 günüm var daha. Kapandı mı bilmiyorum. Ama lekelenmem, hafif kanamam ara ara oluyor maalesef. Siz şu an ne durumdasınız?
Bende ayni 1 aralik gorunuyor ama ilkinde 37 haftalk dogdu kizim erken geldiGeç döllenme oldu yakovuyon mu kız sohbetten
normalda kasım sonu görünüyodu aralığa sarktım
![]()
Aynen öyle şimdi nereye salıyosu çocuğu mahalleyeTabi canım onların da suçu yok biz anneyle babayla oyun oynamazdık ki sokakta bi maaaalle yaşantımız vardı eş dost ahbapevdeki küçük çocuğu kim sevmiş kim sevmemiş uğraşacak pek vaktimiz yoktu ahahjhjhahjh
Benm ilki 39+5’te acil sezaryanla gerçekleşti şimdikini güzel bi doktor bulabilirsem ssvd istiyorm inşallahBende ayni 1 aralik gorunuyor ama ilkinde 37 haftalk dogdu kizim erken geldibunda da yine kasimda gelir kesin
![]()
Benim de 1 aralık görünüyor. Yine de burayı daha çok sevdim. Ve kasımda doğacak gibi hissediyorumBende ayni 1 aralik gorunuyor ama ilkinde 37 haftalk dogdu kizim erken geldibunda da yine kasimda gelir kesin
![]()
Arkadaşlar bu arada doktorum bana hamile emniyet kemeri tutucu kullanmaya başlamamı söyledi. Hem yolcu hem direksiyona. Ben iki koltuğa da sabitledim.
Ah canım benim, şu an ne söylesek boş ama Allahım sabır versin, gönlüne ferahlık versin her şey sizin için en hayırlı zamanda gönlünüze göre olur inşallahKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın![]()
Ahaha yok kız ne koyması listeye ekledim sandım seni de ondan Aralık ayında görünce bu bizim leydi değil mi dedim bi anGeç döllenme oldu yakovuyon mu kız sohbetten
normalda kasım sonu görünüyodu aralığa sarktım
![]()
Daha belli olmadığı için listeye yazılmamştm dün gittim tekrar 5+6 göründü artk böyle ilerlicez dedi ki sata göre 7’idimAhaha yok kız ne koyması listeye ekledim sandım seni de ondan Aralık ayında görünce bu bizim leydi değil mi dedim bi an![]()
Kolaylıklar diliyorum bazı şeyler arttırıyor çikolata gibi mesela. Dik yatmaya dikkat ediyordum bide o da iyi geliyordu. Ama ne kadar dikkat etsem de geçmemişti hep şuruba bağlı kaldım. doğurduğun gün bir anda son buluyor bu da iyi haberAy ben de reflum azdim senede bi kere tutardi 1 haftada surup cozer di yok 1 ay oldu gecmedi ya dikkat de ediyorum
Insalalh canım tsk ederımHayırlı olsun canım tam olarak aynısı olmuştu benim de 15 mm ken karnımdan sadece yolk sac görünüyordu, vajinal bakınca bebek göründü. Yolk sac varsa boş gebelik olmaz derler. Sonraki hafta da kesem 23 mm ken karnımdan göründü bebek.