Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Ben de yillarca ombreli gezdim, nisan dugun fotolarim filan hep oyledir severim de. Ama ondan da sıkılıp 30 yasla beraber ozume dondum 🤣🤣 doyduysam demek sdkdjfj
39 yaşımdayım henüz saçıma hiç boya değdirmedim 🙈 ya kötü olursa korkusuyla klasik başak garanticiliği 🤣🤣arkadaşlarım ışıltı at diye yalvarır asla deneyemedim cesaretinize hayranım kızlar 😍😍

Ay nolur dalga gecmeyin ama cok korktum
Telefona bakarken cok egilmisim iki buklum olmusum, duzleniyim karnima baski olmasin derken sanki sag kasigima patlayacak gibi bir bicak girdi cikti. Korkudan cirladim evin icinde gecti bir dk icinde ama bebege bir sey olduysa diye aglamakli oldum 😆🥲 esim de korkma sinir sıkismistir o hareketle naptin ki bebege zarar gelsin diyor. Of ya
Ani hareketlerde bıçak saplaması gibi olur tatlım korkma 🙂

Günaydın kızlar. Biliyorsunuz ki ben düşük tehdidiyle karşı karşıyayım. 3 gün de hastanede yattım. Şu an fitil olarak progestan kullanıyorum. Kan tahlili sonuçlarımda APTT değeri düşük çıkmış. Google’dan baktım. Kandaki pıhtılaşmayı gösteriyormuş. Doktorun bana kan sulandırıcı bir şey vermesi gerekmez miydi? Acaba kanama tehdidim var diye mi vermedi?
Perinatolog ile de görüştün mü?

SAT’a göre bugün 8. haftaya girdik. Şu an uzanıyorum. İyi gibiyim ama korku bırakmıyor peşimi. İnsan lavaboya gitmekten bile korkuyor.
korkma canım biliyorum kolay değil ama sen en zorunu atlattın o kanamadan sonra gelen bu lekelerden korkma sen ilaçlarını saatinde atlamadan al istirahatine dikkat et ters hareket yapma herşey düzelecek 🙏

Aslında ben söylemedim kendisi anlayınca bende artık yalan söylemiş olmak istemedim kaç yaşında sizin ki
5bucuk yaşında. Bizde bi yokladık önce kardeş istemem dedi. Sonra yok ben başkasının kardeşi olmasın bi benim olsun demek istemiştim diye çevirdi:) biraz farkında farklı bir sey var ama resmi olarak bir şey söylemedik

Back
X