Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
d vitamini de verdiler değil mi. benim güneş alerjim var d vitaminim düşüktü önceden ama sormayı unuttum doktor da 12 ye kadar sadece folik asit devam deyince kaldı öyle
D de damla olarak aliyorim, demir hapi da aliyorum. Hicbiri de dusuk degildi benim d sinirdaydi sadece. Ama sanirim bebis icin gerekiyor o yuzden abandik bu kadar

Yok kız km yapmamış ki sen kaçırmışsın. 8-10 km yakındaki bir restorana gitmiş, orda hazırlamışlar karpuzu, bide tanıdıklar görmüş onlarla oturmuş bişiler içmiş 1 saat. Karpuz 2 saat sonra geldi bakıcı olayına da kesinlikle haklısın canım, hatta o kadar bile bekleyemeyiz nerdeee dediğin gibi iş güç beklemez. Başlayacak bebek dogduktan sonra, ama çevrenin verdiği akıldaki o imayı anlıyor insan.

d vitamini de verdiler değil mi. benim güneş alerjim var d vitaminim düşüktü önceden ama sormayı unuttum doktor da 12 ye kadar sadece folik asit devam deyince kaldı öyle
Ben d+k2 ve omegayı yine kendi bilirkişiliğimle transferimin öncesinden beri kullanıyorum canım, folic asite ek olarak. Benımde 12. Haftada multiye geçecekmiş doktorum.

Ben d+k2 ve omegayı yine kendi bilirkişiliğimle transferimin öncesinden beri kullanıyorum canım, folic asite ek olarak. Benımde 12. Haftada multiye geçecekmiş doktorum.
Damlayı bende mi alsam diye düşünmüyor değilim. Çünkü güneşle hiç temasım yok tenim çok beyaz ve alerjim var. Bu haftalarda kullanan gebişler varsa bana da zararı olmaz

D de damla olarak aliyorim, demir hapi da aliyorum. Hicbiri de dusuk degildi benim d sinirdaydi sadece. Ama sanirim bebis icin gerekiyor o yuzden abandik bu kadar
Alsam mı diye düşündüm ama kız benim bebek iyice büyümesin bide onu da içince zaten öndeymiş iyice coşmasın

Damlayı bende mi alsam diye düşünmüyor değilim. Çünkü güneşle hiç temasım yok tenim çok beyaz ve alerjim var. Bu haftalarda kullanan gebişler varsa bana da zararı olmaz
Yok kuzum ne zararı olacak. Sanmam, ben gönül rahatlıgıyla alıyorum, kış kıyametten yeni çıkıyoruz, takviyesiz değerlerimin tam olacagını sanmam.

tünaydın canlarr , buralarda yoktum sanmasınlarki kral öldü, kral geri döndü diyomsm hsldndfk
Giremedim buralara cunku masallah dediğim 3 gün yaşamaz , dün sabah cok iyiyim mükemmelm oh midem iyi kuyöak bile yedm derkeneeee , sonrasında mafoldum. Helak oldm tuvalaletten cıkamadm, bugunde devam etmekte. Devamlı istifra ediyormimdattt

Ahahaha olabilir, eşimin felsefesi de itaat et mutlu ol.

hayatım sen içinde tut istersen o zaman dogurma yöntemleri uymuyor bana dersin, ya da suda dogur bak o da çok yaygınlaşıyor.
Askim hiçbiri benlik değil ya nası yapcaz bilmem ahdlfndlfjkf

geçmiş olsun canım bu kasırga seni de vurdu demekki

Yok hiç takma kafana ben yıllardır kullandığım için alışığım Şimdi hamilelikten dolayı bi tık korkmuştum ama değerim normale dönmeye başladığı için rahatladım. İlaçlar önemli doktor kontrolünde ilaçlara devam ettiğimiz sürece sıkıntı olmaz. Benim ilaç yükselttiğimiz için kısa sürede düştü. Senin de düşecek merak etme troidler maalesef vücudumuzu orkestra şefi kabızlık falan hepsini etkiliyor yapacak bi şey yok hamilelik boyunca sık sık gitcez kontrole bebişlerimiz de sağlıkla büyüyecek

ehehheheh benim gibi olmuşsun ben de daha önce bi dolu bi boş şeklinde ilerliyordum hergün bulanmıyordu. Ama artık full time klozet başı

Kral yıkılmamış ama bi sarsıntı geçiriyor belli bende çok fenayım yaa, sabah doktorda bulantım çoktu, birazda lafı uzatır gibi oldu, hocam herşey tamamsa ben çıkayım dedi biraz kötüyüm böldüm adamı. Kusma poşeti vardı çantamda, onu açtım arabaya koştum

kızlar ya doktorum bana kalp atışını söylemedi psikopat olduğumu bildiği için normal olduğunu bil yeter merak etme diyo 120 üstü olması yeterliymiş zaten 9. haftada ama hep aklımda şimdi de buna taktım

Askim hiçbiri benlik değil ya nası yapcaz bilmem ahdlfndlfjkf
Yaa bana da uymuyor ama sonrasında çabuk ayaga kalkma olayının yüzü suyu hürmetine acaba vanijal doguma dayanabilirmiyim diye düşünüyorum. Benım 15 sene önce bir yumurtalıgım alındı aynı sezeryan usülü, agrıdan öldüm bir daha dünyaya geldim başka açıklaması olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…