D de damla olarak aliyorim, demir hapi da aliyorum. Hicbiri de dusuk degildi benim d sinirdaydi sadece. Ama sanirim bebis icin gerekiyor o yuzden abandik bu kadard vitamini de verdiler değil mi. benim güneş alerjim var d vitaminim düşüktü önceden ama sormayı unuttum doktor da 12 ye kadar sadece folik asit devam deyince kaldı öyle
Yok kız km yapmamış ki sen kaçırmışsınBakıcı artık bebek temel bağlarını anne babayla kurup onları tanıyıp biraz serpildikten sonra 2-3 yaşındayken olabilir tabi neden olmasın, günümüzde zaten herkes kariyerini de düşünmek zorundaEşiniz siz karpuz aşerdiğinizde km ler yaptığına göre bebişin çişli bezini de pekala değişecektir içiniz bence rahat olsun
Ben d+k2 ve omegayı yine kendi bilirkişiliğimle transferimin öncesinden beri kullanıyorum canım, folic asite ek olarak. Benımde 12. Haftada multiye geçecekmiş doktorum.d vitamini de verdiler değil mi. benim güneş alerjim var d vitaminim düşüktü önceden ama sormayı unuttum doktor da 12 ye kadar sadece folik asit devam deyince kaldı öyle
Damlayı bende mi alsam diye düşünmüyor değilim. Çünkü güneşle hiç temasım yok tenim çok beyaz ve alerjim var. Bu haftalarda kullanan gebişler varsa bana da zararı olmazBen d+k2 ve omegayı yine kendi bilirkişiliğimle transferimin öncesinden beri kullanıyorum canım, folic asite ek olarak. Benımde 12. Haftada multiye geçecekmiş doktorum.
hala haber yok canım ben de sabah beri bakıyorum ama son görüldüsü de gece sabah hiç girmemiş siteye galiba.Kızlar @1fafeyla dan haber varmı, bazen sayfalar kaçıyor görememiş olabilirmiyim. Merakta ediyorum
Alsam mı diye düşündüm ama kız benim bebek iyice büyümesin bide onu da içinceD de damla olarak aliyorim, demir hapi da aliyorum. Hicbiri de dusuk degildi benim d sinirdaydi sadece. Ama sanirim bebis icin gerekiyor o yuzden abandik bu kadar
Umarım herşey yolundadır. Çok sıkıntı çekti Allah müjdeyle dönmeyi nasip etsin yahala haber yok canım ben de sabah beri bakıyorum ama son görüldüsü de gece sabah hiç girmemiş siteye galiba.
Yok kuzum ne zararı olacak. Sanmam, ben gönül rahatlıgıyla alıyorum, kış kıyametten yeni çıkıyoruz, takviyesiz değerlerimin tam olacagını sanmam.Damlayı bende mi alsam diye düşünmüyor değilim. Çünkü güneşle hiç temasım yok tenim çok beyaz ve alerjim var. Bu haftalarda kullanan gebişler varsa bana da zararı olmaz
Umarım haberler iyidir de vakitsizlikten bakmamıştır.hala haber yok canım ben de sabah beri bakıyorum ama son görüldüsü de gece sabah hiç girmemiş siteye galiba.
Askim hiçbiri benlik değil ya nası yapcaz bilmem ahdlfndlfjkfAhahaha olabilir, eşimin felsefesi de itaat et mutlu ol.
hayatım sen içinde tut istersen o zamandogurma yöntemleri uymuyor bana dersin, ya da suda dogur bak o da çok yaygınlaşıyor.
geçmiş olsun canım bu kasırga seni de vurdu demekkitünaydın canlarr , buralarda yoktum sanmasınlarki kral öldü, kral geri döndü diyomsm hsldndfk
Giremedim buralara cunku masallah dediğim 3 gün yaşamaz , dün sabah cok iyiyim mükemmelm oh midem iyi kuyöak bile yedm derkeneeee , sonrasında mafoldum. Helak oldm tuvalaletten cıkamadm, bugunde devam etmekte. Devamlı istifra ediyormimdattt
Yok hiç takma kafana ben yıllardır kullandığım için alışığımdoktorum çok iyi benim endokrinoloji stres yapma o da yükseltir dedi düşene kadar ilacını yükseltiriz takma kafana falan dedi yurtdışında bu değerler için ilaç bile verilmiyomuş hatta. ama ben çok takıyorum tabii ki tek artısı kabızlık sorunum kalmadı benim ilaç sayesinde
ehehheheh benim gibi olmuşsun ben de daha önce bi dolu bi boş şeklinde ilerliyordum hergün bulanmıyordu. Ama artık full time klozet başıtünaydın canlarr , buralarda yoktum sanmasınlarki kral öldü, kral geri döndü diyomsm hsldndfk
Giremedim buralara cunku masallah dediğim 3 gün yaşamaz , dün sabah cok iyiyim mükemmelm oh midem iyi kuyöak bile yedm derkeneeee , sonrasında mafoldum. Helak oldm tuvalaletten cıkamadm, bugunde devam etmekte. Devamlı istifra ediyormimdattt
Maalesef bebsm valla cok kötüyüm. İşede gelmek zorundayım, o yüzden geldim ama cok fenayımgeçmiş olsun canım bu kasırga seni de vurdu demekki
Zamanm orda geçiyo cogu sjdkfjfkf orayı kendimize göre düzenleyelmehehheheh benim gibi olmuşsun ben de daha önce bi dolu bi boş şeklinde ilerliyordum hergün bulanmıyordu. Ama artık full time klozet başı
Kral yıkılmamış ama bi sarsıntı geçiriyor bellitünaydın canlarr , buralarda yoktum sanmasınlarki kral öldü, kral geri döndü diyomsm hsldndfk
Murat övüçün banyosundan döşeyelim kendimizeZamanm orda geçiyo cogu sjdkfjfkf orayı kendimize göre düzenleyelm
Yaa bana da uymuyor ama sonrasında çabuk ayaga kalkma olayının yüzü suyu hürmetine acaba vanijal doguma dayanabilirmiyim diye düşünüyorum. Benım 15 sene önce bir yumurtalıgım alındı aynı sezeryan usülü, agrıdan öldüm bir daha dünyaya geldim başka açıklaması olamazAskim hiçbiri benlik değil ya nası yapcaz bilmem ahdlfndlfjkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?