Benim bugun gunduz de vardi malesef. Disaridayken cok tinlamadim eve gelip uzaninca her zamanki gibi daha cok rahatsiz etti. Her an adetim sokulecekmis gibi bir agri tam tarif etmem gerekirse. Bazen de sagli sollu bicak saplanmasi. Her turlusu mevcutO bişey zıplıyormuş gibi şeyde oluyor nadiren. Aynı ağrı mı seninde adet olacak gibi ama şiddetli değil. Gün içinde olmuyorda sanki gece oluyor
Ay tövbeler olsun yaaa bu çok zor bisey canım benim gerçekten allah yardım etsin ben bile perişan oldum şu 1 haftada sen nasıl dayanıyorsun yani%3 lük dilimdesin gebelik hastalığı bu diyorlar. Hiperemezis gravidarum tanısı da.
Yani çözümü yok serum sadece
bizi rahatlatacak her cozume okeyim benEvet boğasım geliyor direkt vallahi çok sinirime gidiyor her söylediği zaten bu arayani niye bize yüklenmiş ki ben taşısaydım o beliritleri hissetseydi ya da ona da varım bak
Artık doktora sormaya da utanıyorumBenim bugun gunduz de vardi malesef. Disaridayken cok tinlamadim eve gelip uzaninca her zamanki gibi daha cok rahatsiz etti. Her an adetim sokulecekmis gibi bir agri tam tarif etmem gerekirse. Bazen de sagli sollu bicak saplanmasi. Her turlusu mevcut
Benim her hafta iki uc gun kesin oluyor artik adama demeye utanir oldum. Diyorum ve evet normal diyip baska konuya geciyorArtık doktora sormaya da utanıyorumBir sıkıntı yoktur inşallah belki bu haftalarda normaldir.
Canım Allah düşmanımın başına vermesin diyorum o derece. Dayanamıyorum ki işte saçma sapan düşüncelere girmeye başladım artık psikolojim yerle bir oldu. Dışarı bile çıkmıyorum 3 haftadırAy tövbeler olsun yaaa bu çok zor bisey canım benim gerçekten allah yardım etsin ben bile perişan oldum şu 1 haftada sen nasıl dayanıyorsun yani
Bebeği onlar taşısaydı biz tımarhanelik olurduk skdjjdjd Zaten nerden öğrenmişse biri buna demiş ki bi erkeğin eşi hamile kaldığında erkekte de belirti olur. Ben her kustuğumda benim de midem bulanıyor diyor. Benim belim ağrıdığında kendi beline viks sürüyor dkdjfkjfbizi rahatlatacak her cozume okeyim benhic de uzulmezdim neden ben tasimiyorum kocam tasiyor bebegi diye
Offf o kadar aynı ki djdjxjBacım bitek benimki böyle değilmiş ya kusura bakmazsan sevincem bu duruma dkjdkdjdjd
Hamileliğin ilk günlerinde balkona çamaşır serecektim eşime dedim ki sana zahmet bi kova su döküver de yere çamaşır düşerse kirlenmesin. O bi kova suyla tutmuş pencereyi de yıkamış yerler çamur içinde kalmış. Salon camı hala o günden kalma pis izlerle dolu
Bide bu işi bitirdikten sonra kendini koltuğa atmıştı. Belim koptu ya çok detaycıyım diyor
Detayların içine mıçıyorum demiyor da djdjdjd
Hiçte saçma sapan değil insan diyor ki bi hamile kaldım burnumdan geldi. Bunların hepsi normal, herseyden öte insanız biz. Zaten dikenli yollardan geldik buralara, hiç belirtisiz gebelik geçirenler varken böyle perişan olmaya insan üzülüyor yani. Ama geçecekkk biz de hamileliğin tadını cıkardığımız günlere gelicez inşallahCanım Allah düşmanımın başına vermesin diyorum o derece. Dayanamıyorum ki işte saçma sapan düşüncelere girmeye başladım artık psikolojim yerle bir oldu. Dışarı bile çıkmıyorum 3 haftadır
Artık doktora sormaya da utanıyorumBir sıkıntı yoktur inşallah belki bu haftalarda normaldir.
Aynen öyle niye bende normal insanlar gibi geçiremiyorum diye üzülüyorum elimde değil. İnşallah canım Allah yardımcımız olsun dayanma gücü versin. Bi an önce geçsin gitsin zamanHiçte saçma sapan değil insan diyor ki bi hamile kaldım burnumdan geldi. Bunların hepsi normal, herseyden öte insanız biz. Zaten dikenli yollardan geldik buralara, hiç belirtisiz gebelik geçirenler varken böyle perişan olmaya insan üzülüyor yani. Ama geçecekkk biz de hamileliğin tadını cıkardığımız günlere gelicez inşallah
O adet ağrısı gelmesi korkunç ya her an olacakmışım gibi o ağrılarda bacağımı karnıma doğru sıkıştırıyorum sanki gelecek de gelmesin gibiBenim bugun gunduz de vardi malesef. Disaridayken cok tinlamadim eve gelip uzaninca her zamanki gibi daha cok rahatsiz etti. Her an adetim sokulecekmis gibi bir agri tam tarif etmem gerekirse. Bazen de sagli sollu bicak saplanmasi. Her turlusu mevcut
Bizimkinde aserme varBebeği onlar taşısaydı biz tımarhanelik olurduk skdjjdjd Zaten nerden öğrenmişse biri buna demiş ki bi erkeğin eşi hamile kaldığında erkekte de belirti olur. Ben her kustuğumda benim de midem bulanıyor diyor. Benim belim ağrıdığında kendi beline viks sürüyor dkdjfkjf
Icgudusel reaksiyonlar sjdjdjdj. Ben de istemsizce iki buklum buluyorum kendimi kanepede cenin pozisyonundaO adet ağrısı gelmesi korkunç ya her an olacakmışım gibi o ağrılarda bacağımı karnıma doğru sıkıştırıyorum sanki gelecek de gelmesin gibi
Bide diyorsun ki bebeği o taşısın. Kızım çekilir mi erkeğin hamileliği allah muhafaza. Grip olsalar kötürüm kalıyorlar tövbe yarabbim döjdkdjdBizimkinde aserme varyalniz bir gun cok bulantim vardi bu da aksam yatacak vakit midem cok kotu usuttum ya da zehirlendim diyip durdu. Kalktik gaviscon icirdik midesini ovduk. O sirada benim uykum bolunmus ates basmis kasigim agrimis umru degil aksjdjdjd ah uh modunda
Gozunde arpacik cikinca her seferinde goz doktoruna gidip yeni merhem damla yazdiran biriyle evliyimBide diyorsun ki bebeği o taşısın. Kızım çekilir mi erkeğin hamileliği allah muhafaza. Grip olsalar kötürüm kalıyorlar tövbe yarabbim döjdkdjd
Burcu ne seninkinin
Teşekkür ederim ya içim rahatladı. Akşam akşam huzursuz olmuştum. Bende 10.haftadan sonra bebeğin büyümesi hızlanıyormuş diye okudum heryerde. Heralde büyüdükçe ağrı oluyor.
Yirta yirta buyuyor zilliler yaTeşekkür ederim ya içim rahatladı. Akşam akşam huzursuz olmuştum. Bende 10.haftadan sonra bebeğin büyümesi hızlanıyormuş diye okudum heryerde. Heralde büyüdükçe ağrı oluyor.
Boğa erkeği hanımcı olur sabırlı olur o yüzden tırsıyo senden demek ki dkdjdkjdGozunde arpacik cikinca her seferinde goz doktoruna gidip yeni merhem damla yazdiran biriyle evliyimgebeligi ciddi cekilmez hakikaten ya ajdjdjdj
Boğa burcu beyim djdjfjfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?