Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Yani bence de mantıklı olan o, hem kafanız da karışmasın iki test birden

Ya ben yapacağını sanmıyorum çünkü 3 hafta sonra 14.haftada gel dedi ikili gibi bir şeyden de bahsetmedi acaba sadece usg ile mi bakacak ensesine vs. Öyle anladım ben. Kan almaz ama usg bakar
Ben de boyle dusundum kendim icin, cunku dun kani alan hemsire israrla fetaldna yapilinca ikili uclu dortlu taramaya gerek kalmiyor artik sedi. Doktor prosedur geregi bi olcum yapar bence ama diye dusundum

Kan da alcaz dedi bize ikisinin sonucu aynı anda cıkar dedi. Fetali niye yapıyoruz ki o zaman
Yanılma payı var dediler bana canım. Taramanın temiz çıktıgı çok sonuç sonradan hastalık belirleniyormuş %60-70 lerde dediler dogruluk oranı. Ben o yüzden doktoruma sormadan da yaptıracaktım, neyseki kendisi önerdi. Fetal DNA yanılma payı yok, sonuç %99.9

Bir de kızlar benim fitil normalde günde 3tü. 8, 16 ve 24.saatlerde yapıyordum. Şimdi 2ye düştü 8 ve 24te mi yapayım yoksa 12 saat mi koyayım araya siz nasıl yapıyorsunuz
12 koy bence tatlisim, hic fitil kullammadim ama gunde iki denen ilaclar i ben hep 12 saat arayla almaya ozenirim

Ben de boyle dusundum kendim icin, cunku dun kani alan hemsire israrla fetaldna yapilinca ikili uclu dortlu taramaya gerek kalmiyor artik sedi. Doktor prosedur geregi bi olcum yapar bence ama diye dusundum
Aynen öyle kuşum. Ben de kurtlandım firmayı biraz googleladım araştırdım. Birkaç kişi şikayetvar a yazmış cinsiyeti yanlış bildiler diye sjdjdj ondan da emin olamıcam

Aynen öyle kuşum. Ben de kurtlandım firmayı biraz googleladım araştırdım. Birkaç kişi şikayetvar a yazmış cinsiyeti yanlış bildiler diye sjdjdj ondan da emin olamıcam
Aman yanlis cikacaksa ille o kismi yanlis ciksin bosver nasilsa doktorda gozunuzle goreceksiniz bir iki haftaya yeter ki kromozomal incelemeleri dogru yapsinlar

Aman yanlis cikacaksa ille o kismi yanlis ciksin bosver nasilsa doktorda gozunuzle goreceksiniz bir iki haftaya yeter ki kromozomal incelemeleri dogru yapsinlar
Ayyy onla ilgili de okudum malesef bi tane şikayet genoks ismi de. ama benim Dr kötü tecrübesi olsa önermezdi diye kendimi teselli ediyorum.

Ah canım yaa seni çok sarstı inşallah kısa zamanda biter artık bu etkiler

Ayyy onla ilgili de okudum malesef bi tane şikayet genoks ismi de. ama benim Dr kötü tecrübesi olsa önermezdi diye kendimi teselli ediyorum.
Benim iki doktorum da genoksu onerdi, ama tup bebek doktorumla devam ediyorum hala ben, o da genoks ve panorama birini sec dedi, sikayetleri de gorunce oburunu secelim bari dedik, fiyat da bin tl kadar farkediyordu, eger cok cok fark olsaydi genoks u secerdim ben de :) o yuzden hic icini bulandirma cok bilinen bir firma

O zaman ikili taramayı yaptırmayalım değil mi? Bi anlamı kalmıyor ki fetal dna yaptıktan sonra ikili taramanın. Doktor Neden ikisini birden yapmak istedi ona kafam karıstı

Ya süpersin içim rahatladıben kanı verdikten sonra onam formunda gördüm firma ismini çıkınca da hemen googleladım sağol canım

Ya süpersin içim rahatladıben kanı verdikten sonra onam formunda gördüm firma ismini çıkınca da hemen googleladım sağol canım
Ne demek canimyani bunun sonu yok ki allah korusun her birimizin basina turlu aksilik bir cok konuda gelebilir, yeter ki bizlerin basina gelmesin artik zaten zor elde edilen gebelikler bunlar

Varya şu son günlerde senin ne çektiğini biraz olsun anladım. Sabah bayılacak gibi oldum inan ki hastaneye gidecektik. Allah yardımcın olsun sen cok ağır yaşıyorsun bi an önce geçer inşallah ya
Canım çok çok zorlarsa gidin hastaneye yani sen kendini az çok bilirsin zaten. Aman benim gibi olmasın kimse de hafif hafif geçsin.
Beyni patlayacak gibi oluyor insanın gözlerimin kenarlarında ki kılcal damarlarım çatlamış benim artık kırmızı kırmızı noktalar oldu hep.
Ah canım yaa seni çok sarstı inşallah kısa zamanda biter artık bu etkiler
Malesef kuzum allahtan başından biliyordum ne yaşacağımı da çok da süpriz olmadı. Kızımdayken çok tecrübesizdim çok ağlıyordum bebeğe bişey olacak güçsüz kalacak diye Allahtan şuan öyle şeyler düşünüp de kendimi üzmüyorum.

Canım onun sebebi yeteri kadar bebeğe ait veri olmayınca test tekrarlanabilir bebek 12. haftaya geldiğinde anne kanındaki bebeğe ait veri daha çok olacağı için tercih ediliyor. Kardeşiminki tekrarlanmıştı mesela. Kızımda ise 12. Hafta vermiştik testi.
Bu arada amerikadaki firmalara kan yollayan varsa takip nosu alsın oradan ulaşana kadar ki bilgiler görülüyor. Birisinin öyle olmuştu amerika diye türkiyede yapmışlar ben söyleyince o da takip no talep edince anlamıştı kandırıldığını. Yaptırmayan arkadaşlar dikkat etsin çok fazla firma var

Bu arada bana hafif tuzlu patlamış mısır iyi geldi kızlar midede ki o acımsı sıvıyı emiyo sanırım bulantımı azaltıyor yiyince aklınız da olsun.

Canim dun direkt dhl kargo takip no su verdiler zaten, ucagin bilgilerine kadar goruntuledim cok sukur :) ama evet dolandirici olani da coktur beni de doktorum uyarmisti kendi bildigine bir yere karar verme diye o yuzden doktorumun en guvendigi onerdigi firmaya yaptirdim icim rahat su an icin

Aynı firmadır muhtemelen unuttum adını san francisco daydı sanırım. Hadi bakalım cinsiyeti öğrenmeye az kaldı :)

Aynı firmadır muhtemelen unuttum adını san francisco daydı sanırım. Hadi bakalım cinsiyeti öğrenmeye az kaldı :)
Bizimki austin texas menseili bir firma, netara panorama ismi. Evet cinsiyet olayi var daha benden cok esim onemsiyor bu mevzuyu bizde, benim tum odagim su an testin temiz gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…