Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
selamlar, ben kaçırmış olabilirim bu konuyu 2’li tarama vakitlerimiz yaklaşıyor, yaptıran var mı? Fetal dna vaktide geldi yaptırdınız mı, yaptıracakmısınz?ne düşünüyorsunuz
Benım bugün tam 10. Hafta . Önümüzdeki hafta içi kan almaya gelecekler Fetal Dna için anlaştım. Taramaları yaptırmayacagım canım, Fetal’in bile daha kapsamlı bir paketini seçtim.

selamlar, ben kaçırmış olabilirim bu konuyu 2’li tarama vakitlerimiz yaklaşıyor, yaptıran var mı? Fetal dna vaktide geldi yaptırdınız mı, yaptıracakmısınz?ne düşünüyorsunuz
Ben fetal yaptirdim dun, sonuc bekliyorum 10.hafta itibariyle fetali yaptirabilecegimi soyledi doktorum, ama 9.hafta itibariyle bakilabilir diyor yaptirdigim firmanin bilgilendirme kagidinda da. Bazi arkadaslara doktorlari 12.haftayi bekleyelim demis fetaldna icin de, sanirim doktordan doktora fikir degisebiliyor bu konuda da :)

Besinci haftanin ortalarinda baslamisti benim, genelde kalp atisi basladi mi baslar derler bulanti icin dogru mu bilmem insalah hic bulantiniz olmaz o sansli kesimden olursunuz
Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur. Hepimiz rahat ve sağlıklı geçirelim gebeliğinizi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ben fetal dna için kan verdim 5 gün önce ama 2 gün önce doktora gittim gitmişken yaptı sonucu çıkmadan. ense kalınlığı ve burun kemiği baktı gayet iyi çıktı çok şükür

Ben bir kac gun sonra yine bi kendimi deniycem belki 11.hafta guncellemesi kaybolmus olur ahsjdjdjd umut fakirin ekmegi be gulum napalim elbet bitecek diye dusunuyorum oyle umut ediyorum…
İnşallah ya ilk trimester bitiyor az kaldı. Doktorum da dün diyor ki az daha dayan 15 güne seni düzlüğe cıkarırız

Benim doktorum iki hafta sonra ikili test için çağırdı, fetal dnayı da o zaman yapcaz. Ama ben anlamadım fetal yapınca gerek var mı ikili taramaya
bende fetal yaptırdıktan 5 gün sonra 2li yaptı sanırım prosedür gereği ultrasonu açmışken burun kemiği ve ense kalınlığına baktı ama kan almadı

Benim doktorum iki hafta sonra ikili test için çağırdı, fetal dnayı da o zaman yapcaz. Ama ben anlamadım fetal yapınca gerek var mı ikili taramaya
Benim doktorumda 2 hafta sonra çağırdı ultrason ile ense ve burun kalinligin bakıp ona gore ikili mi yapmali yoksa fetal mi yapmali karar veririz dedi. Herhangi bir anormallik gözüne çarparsa fetale yönlendirecekmis

İnşallah ya ilk trimester bitiyor az kaldı. Doktorum da dün diyor ki az daha dayan 15 güne seni düzlüğe cıkarırız
Evet evet ben de oncelik son uc ignemin bitmesini bekliyorum simdi, sonra da iki hafta daha disimi sikicam hooop bitiyor diye motive etmeye calisiyorum kendimi ajdjdjdjd

kızlar ben de artık progestan içicem bu akşam hap şeklinde başlıyorum inşallah çok gaz yapmaz
Bende biraz gaz yaptı progestan. Tok karna sabah ve akşam olmak üzere iki kere içtim. Kontrole kadar fitil olarak kullanacağım ama artık. Doktor öyle daha çok etki ettiğini söyledi ama benim düşük riskim var diye muhtemelen. Size nasıl denildiyse öyle kullanın tabii

Ya ben yapacağını sanmıyorum çünkü 3 hafta sonra 14.haftada gel dedi ikili gibi bir şeyden de bahsetmedi acaba sadece usg ile mi bakacak ensesine vs. Öyle anladım ben. Kan almaz ama usg bakar

Tüp bebekliler de hep fitil olarak kullanıyor, aslında oral kullanım genel olarak pek yaygın değil

ben de bu akşam başlıyorum prilama 9+2'de

Bir de kızlar benim fitil normalde günde 3tü. 8, 16 ve 24.saatlerde yapıyordum. Şimdi 2ye düştü 8 ve 24te mi yapayım yoksa 12 saat mi koyayım araya siz nasıl yapıyorsunuz

Ya ben yapacağını sanmıyorum çünkü 3 hafta sonra 14.haftada gel dedi ikili gibi bir şeyden de bahsetmedi acaba sadece usg ile mi bakacak ensesine vs. Öyle anladım ben. Kan almaz ama usg bakar
Ya zaten şöyle bisey oldu, doktor iki hafta sonra tarama testini yaparız dedi. Biz de fetal dna yaptırmak istiyoruz deyince broşür verdi burayı arayın dedi, ikisinin de sonucu aynı zamanda cıkar hepsini aradan cıkarmış oluruz dedi. Biz de ikisi de şart demek ki diye düşündük ama iletişim kopukluğu mu oldu acaba. Biz o zaman iki hafta sonra gittiğimizde sadece ölçüm yaptıralım kan vermeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…