Benım bugün tam 10. Hafta . Önümüzdeki hafta içi kan almaya gelecekler Fetal Dna için anlaştım. Taramaları yaptırmayacagım canım, Fetal’in bile daha kapsamlı bir paketini seçtim.selamlar, ben kaçırmış olabilirim bu konuyu 2’li tarama vakitlerimiz yaklaşıyor, yaptıran var mı? Fetal dna vaktide geldi yaptırdınız mı, yaptıracakmısınz?ne düşünüyorsunuz
Ben fetal yaptirdim dun, sonuc bekliyorumselamlar, ben kaçırmış olabilirim bu konuyu 2’li tarama vakitlerimiz yaklaşıyor, yaptıran var mı? Fetal dna vaktide geldi yaptırdınız mı, yaptıracakmısınz?ne düşünüyorsunuz
Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur. Hepimiz rahat ve sağlıklı geçirelim gebeliğinizi. Allah hepimizin yardımcısı olsunBesinci haftanin ortalarinda baslamisti benim, genelde kalp atisi basladi mi baslar derler bulanti icin dogru mu bilmeminsalah hic bulantiniz olmaz o sansli kesimden olursunuz
canım ben fetal dna için kan verdim 5 gün önce ama 2 gün önce doktora gittim gitmişken yaptı sonucu çıkmadan. ense kalınlığı ve burun kemiği baktı gayet iyi çıktı çok şükürselamlar, ben kaçırmış olabilirim bu konuyu 2’li tarama vakitlerimiz yaklaşıyor, yaptıran var mı? Fetal dna vaktide geldi yaptırdınız mı, yaptıracakmısınz?ne düşünüyorsunuz
Merhaba ben fetal DNA için bugün test verdim. İkili isteyecek mi sonrasında bilemiyorumselamlar, ben kaçırmış olabilirim bu konuyu 2’li tarama vakitlerimiz yaklaşıyor, yaptıran var mı? Fetal dna vaktide geldi yaptırdınız mı, yaptıracakmısınz?ne düşünüyorsunuz
İnşallah ya ilk trimester bitiyor az kaldı. Doktorum da dün diyor ki az daha dayan 15 güne seni düzlüğe cıkarırızBen bir kac gun sonra yine bi kendimi deniycem belki 11.hafta guncellemesi kaybolmus olur ahsjdjdjd umut fakirin ekmegi be gulum napalimelbet bitecek diye dusunuyorum oyle umut ediyorum…
Benim doktorum iki hafta sonra ikili test için çağırdı, fetal dnayı da o zaman yapcaz. Ama ben anlamadım fetal yapınca gerek var mı ikili taramayaMerhaba ben fetal DNA için bugün test verdim. İkili isteyecek mi sonrasında bilemiyorum
bende fetal yaptırdıktan 5 gün sonra 2li yaptı sanırım prosedür gereği ultrasonu açmışken burun kemiği ve ense kalınlığına baktı ama kan almadıBenim doktorum iki hafta sonra ikili test için çağırdı, fetal dnayı da o zaman yapcaz. Ama ben anlamadım fetal yapınca gerek var mı ikili taramaya
Benim doktorumda 2 hafta sonra çağırdı ultrason ile ense ve burun kalinligin bakıp ona gore ikili mi yapmali yoksa fetal mi yapmali karar veririz dedi. Herhangi bir anormallik gözüne çarparsa fetale yönlendirecekmisBenim doktorum iki hafta sonra ikili test için çağırdı, fetal dnayı da o zaman yapcaz. Ama ben anlamadım fetal yapınca gerek var mı ikili taramaya
Evet evet ben de oncelik son uc ignemin bitmesini bekliyorum simdi, sonra da iki hafta daha disimi sikicam hooop bitiyor diye motive etmeye calisiyorum kendimi ajdjdjdjdİnşallah ya ilk trimester bitiyor az kaldı. Doktorum da dün diyor ki az daha dayan 15 güne seni düzlüğe cıkarırız
Bende biraz gaz yaptı progestan. Tok karna sabah ve akşam olmak üzere iki kere içtim. Kontrole kadar fitil olarak kullanacağım ama artık. Doktor öyle daha çok etki ettiğini söyledi ama benim düşük riskim var diye muhtemelen. Size nasıl denildiyse öyle kullanın tabiikızlar ben de artık progestan içicem bu akşam hap şeklinde başlıyorum inşallah çok gaz yapmaz
Kan da alcaz dedi bize ikisinin sonucu aynı anda cıkar dedi. Fetali niye yapıyoruz ki o zamanbende fetal yaptırdıktan 5 gün sonra 2li yaptı sanırım prosedür gereği ultrasonu açmışken burun kemiği ve ense kalınlığına baktı ama kan almadı
Ya ben yapacağını sanmıyorum çünkü 3 hafta sonra 14.haftada gel dedi ikili gibi bir şeyden de bahsetmediBenim doktorum iki hafta sonra ikili test için çağırdı, fetal dnayı da o zaman yapcaz. Ama ben anlamadım fetal yapınca gerek var mı ikili taramaya
benimki gerek görmedi fetal sonucu %100e yakın sonuç verecek ikiliye gerek yok kan almaya dediKan da alcaz dedi bize ikisinin sonucu aynı anda cıkar dedi. Fetali niye yapıyoruz ki o zaman
Tüp bebekliler de hep fitil olarak kullanıyor, aslında oral kullanım genel olarak pek yaygın değilBende biraz gaz yaptı progestan. Tok karna sabah ve akşam olmak üzere iki kere içtim. Kontrole kadar fitil olarak kullanacağım ama artık. Doktor öyle daha çok etki ettiğini söyledi ama benim düşük riskim var diye muhtemelen. Size nasıl denildiyse öyle kullanın tabii
ben de bu akşam başlıyorum prilama 9+2'deKizlar herkese tunaydiniyi haftasonlari diliyorum hepimize
Prilamsiz 10 haftaya vardin ya sana helal olsun bacim C cilekcanavari neyse almissin sanirim eczaneden, artik sen de bizdensin ajdjdjdj ekibe hosgeldindun annemlerde sofrayi beklerken mitfak masasinda icim gecmis oyle bir uyku yapiyor namussuz
Ya zaten şöyle bisey oldu, doktor iki hafta sonra tarama testini yaparız dedi. Biz de fetal dna yaptırmak istiyoruz deyince broşür verdi burayı arayın dedi, ikisinin de sonucu aynı zamanda cıkar hepsini aradan cıkarmış oluruz dedi. Biz de ikisi de şart demek ki diye düşündük ama iletişim kopukluğu mu oldu acaba. Biz o zaman iki hafta sonra gittiğimizde sadece ölçüm yaptıralım kan vermeyelimYa ben yapacağını sanmıyorum çünkü 3 hafta sonra 14.haftada gel dedi ikili gibi bir şeyden de bahsetmediacaba sadece usg ile mi bakacak ensesine vs. Öyle anladım ben. Kan almaz ama usg bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?