Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Progestani o zaman doktorum da gaz yapar demisti, daha dogrusu soyleymis calisma mantigi, rahimde etki ettigi icin progestan rahmin kasilmasini engelliyor, bagirsak da komsu organ oldugundan etkilenirmiş ve o da kasilmayi birakirmis, kabizlik da bu tembellikten oturu olurmus cogu kiside. Bende kabizlik bir kez bile olmadi sukur fakat gaz cok sıkısıyor normalde de megilim oldugundan

Ya ben kendi kendime boyle seyler soyliyorum bebege insallah beni vandal biri sanmiyodur cocigiim agzini yedigim dotunu isirdigim totosunu kopardigim dihe bagiriyorum evde ahahahaha
Hunharca sevesin geliyor cünkü bende öyleyim ve totosuna taktım kafayı doğduğunda öpcem ordan djdjdkdj

Hunharca sevesin geliyor cünkü bende öyleyim ve totosuna taktım kafayı doğduğunda öpcem ordan djdjdkdj
Ben pek o kibarcik seven analardan olamiycam valla yapim geregi kocami bile bogarak seviyorum biri gorse kadin adami tartakliyor der isiririm minciklarim vururum ahahahah

Merhaba bu bana da oldu, dünden beri akıntım vardı su gibi. Başka hiçbir şey yoktu bugün kontrolüm vardı doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim enfeksiyon çıktı
Benimde çok akıntım oluyor hatta kaşıntımda çok sağlık ocağına tahlil verebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…