Progestani o zaman doktorum da gaz yapar demisti, daha dogrusu soyleymis calisma mantigi, rahimde etki ettigi icin progestan rahmin kasilmasini engelliyor, bagirsak da komsu organ oldugundan etkilenirmiş ve o da kasilmayi birakirmis, kabizlik da bu tembellikten oturu olurmus cogu kiside. Bende kabizlik bir kez bile olmadi sukur fakat gaz cok sıkısıyor normalde de megilim oldugundanSorma sorma şansımıza kar yağmadan transfer olabilmiştik şükürİşin garibi ben gaz çıkarmakta zorlanmıyorum ama ömrü hayatımda bu kadar gaz çıkarmamışımdır heralde kendime hayret ediyorum gerçekten bu ilaçlar yapıyor muhtemelen şimdi rahim de büyüdükçe sıkıştırıyor tabi mesaneyi bağırsakları bi de pırt pırt fenalardayım
Ben full time ishal. Alıstım artık ama daha iyi bence gaz miktarı azalıyor. Wcye çok çıkmadığım gün aygaz gibiyim dkfjfjYiyorum kuzum en başından beri ama 3 gündür yemiyorum ya ben ya İshal oluyorum ya kabız bu nasıl iş ya
Ya ben kendi kendime boyle seyler soyliyorum bebege insallah beni vandal biri sanmiyodur cocigiimdötünü bile yeriz dkjdkdjd
Magnezyum iç diyo şeytan bi 5 gün daha ishal olamam amaBen full time ishal. Alıstım artık ama daha iyi bence gaz miktarı azalıyor. Wcye çok çıkmadığım gün aygaz gibiyim dkfjfj
Ya ben de acaba bu gaz vitaminlerden mi oldu dedim bi an ama havanin sogumasi daha makul geldi gozumeMagnezyum iç diyo şeytan bi 5 gün daha ishal olamam ama
Hunharca sevesin geliyor cünkü bende öyleyim ve totosuna taktım kafayı doğduğunda öpcem ordan djdjdkdjYa ben kendi kendime boyle seyler soyliyorum bebege insallah beni vandal biri sanmiyodur cocigiimagzini yedigim dotunu isirdigim totosunu kopardigim dihe bagiriyorum evde ahahahaha
Ben pek o kibarcik seven analardan olamiycam valla yapim geregi kocami bile bogarak seviyorumHunharca sevesin geliyor cünkü bende öyleyim ve totosuna taktım kafayı doğduğunda öpcem ordan djdjdkdj
Üşütmeenn guzumYa ben de acaba bu gaz vitaminlerden mi oldu dedim bi an ama havanin sogumasi daha makul geldi gozume
Polarin oysho di mi ahahahahaÜşütmeenn guzumsarın sarmalayın kendinizi. Vücut yangınına aldanmayın. Örnek olayım şöyle
Evet yaaa oysho aşkımdır dkdjdjdjPolarin oysho di mi ahahahaha
Az once aynisini sicaklayip firlattim da kenara ahahahahahaEvet yaaa oysho aşkımdır dkdjdjdj
Ayaklardan alıyoruz bence kombiyi açtım tüm gün yandıYa ben de acaba bu gaz vitaminlerden mi oldu dedim bi an ama havanin sogumasi daha makul geldi gozume
Evet ben de sık tüketiyorum türlü çeşitlerinden çok iyi geliyorÇiğ kuruyemişlerden yiyin kızlar sabah mesaneyi tamamen boşaltırsınız. Canı çeken olmasın diye söyleyemiyorum ama ben bebo büyüsün diye sürekli yiyodum bağırsakları da temizliyo
Aynen dunden beri kismadik hic 55 de yaniyor artik esim bunaldim diye soylenmeye basladiAyaklardan alıyoruz bence kombiyi açtım tüm gün yandı
Ahahs benimki de çok sıcak diyo ben üşüyorsam soğuktur dedim tamam hayatım diyorAynen dunden beri kismadik hic 55 de yaniyor artik esim bunaldim diye soylenmeye basladi
Iyi geceler canim iyi haftasonlari olsun insallahBen yatayım bu akşam geç bile kaldım diziye takıldım hepinizi öptüm iyi geceler tatlı annişler
Benimde çok akıntım oluyor hatta kaşıntımda çok sağlık ocağına tahlil verebilir miyimMerhaba bu bana da oldu, dünden beri akıntım vardı su gibi. Başka hiçbir şey yoktu bugün kontrolüm vardı doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim enfeksiyon çıktı
Hayır canım pazartesi randevum bekliyorum şuanlık bir sıkıntı yok şükür iyiyim1fafeyla canımm durumun nedir, doktora gittin mi tekrardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?