Bugün doktora gittim kese dışında kanamam var. Acaba kullanmayı bıraksam mı soramadım çok kalablıktı. Mesaj attım diğer doktoruma bakalım ne diyecekKanamaya meyilli insanlar zaten kan sulandırıcı kullanmaz ki pıhtılaşma problemi olanlar kullanmalı.doktor o manada söylemiştir yani riskleri de var gibisinden. Şimdi senin durumunu bilmiyoruz canım belki de anomaliden düşmüştü. Ben de kendim için öyle düşünüyorum çünkü benim kesemde en başından gerilik vardı. Betam da yetersiz ilerlemişti. Ama zararı da olmaz diyor çoğu kişi test yapmadan düşükten sonra kullanıyor. Benim bu arada kanama ve lekelenmem de olmuştu aspirini de o zaman bıraktım.
Bende hep hatırlatıyorum artık kendisi de diyor sende haklısın korkuyorsun diyeBen de hep tup bebek kozumu oynuyorum doktora ama kendi koydugu icin sanirim beboyu, yemiyor bu ayaklarimiben sana yedinci haftada dedim tup bebekle ilgili kismi unut artik diye diyor iki haftaya razi gelmesi bile mucizevi benim icin o yuzden adama kalsa ayda bir yetecek dokuzuncu aya kadar ajdjfjf
Itiraf edicem sokaga cikmicaksam ben de iki gunde bir yikaniyorumBende Bende hiç kafamı kaldıramıyorum enerjim hiç yok neredeyse karnımı doyurmaya var sadece banyo yapacağım zaman bile 10 kere düşünür oldum 2 günde 1 mutlaka yıkanan ben öf ya
Calisirken anlamazsin evet kesinlikleBende hep hatırlatıyorum artık kendisi de diyor sende haklısın korkuyorsun diyeRaporum da bugün bitti pazartesi işe dönebilirsin dedi artık çalışırken daha hızlı geçer zaman inşallah
Hayattaki şansımızItiraf edicem sokaga cikmicaksam ben de iki gunde bir yikaniyorumkuru sampuani basiyorum sacima, kafam yag uretiyor delicesine. Yuzumu soylemiyorum bile 15 yas oglan cocuklarinin yuzu gibi hercgun en az uc sivilceyle gune baslama tatsizligi ajdjfj. O degil spf leri aldik bacim kar yagacak nerdeyse ulke buza dondu komple
Hadi yaa 1 hafta deha beklicem o zamanBen 8+4te gördüğümde böyle bir bebek görüntüsü yoktu canım ama karın ultrasonuydu, vajinalde belki daha net seçilebilir başı vs
Canım burda 8+4 tam bir bebek görüntüsü yok merak ettiğin için atayım dedim yarın böyle bişeyle karşılaşabilirsin ama tabi her bebeğin gelişimi farklıYaa çok tebrik ederim çok güzelbi sey sorcam ben yarın 8+4 olcam ve kontrole gitcem. Bu şekilde görür müyüm acaba sen 8 haftalikken de gitmiş miydin
Hadi bakalım son düzlükteyiz şunu da atlattık mı huzurlu günler bizi beklerBana da fetal i 12.hafta dedi. 11. Haftada da ense kalınlığıyla burun kemiğine bakıcaz dedi. Bu arada ikili üçlü taramaya gerek yok dedi bana.
Mide bulantısı ve bel ağrısı çok fazla kuzum yaamin amin insallah. gelecek hafta dahada buyumus olucak insallah annesipeki son zamanlar ne belirtilerin vardi bende belirti manyaki oldum
Ya ben çok fenayım yeni evli sayılırız ve bugün kayınvalidemler 2 -3 gün yatılı misafir olarak gelicekler evime ilk defa ve benim yoğun tempo başladıBen tembelliğe çok alıştım her akşam diyorum ki yarın evi bal dök yala yapıcam yok yapamıyorum hiç canım istemiyor nolcak böyle ya
8 haftalıkken daha minicikti canım atayımYaa çok tebrik ederim çok güzelbi sey sorcam ben yarın 8+4 olcam ve kontrole gitcem. Bu şekilde görür müyüm acaba sen 8 haftalikken de gitmiş miydin
Kendini yine de çok yormaYa ben çok fenayım yeni evli sayılırız ve bugün kayınvalidemler 2 -3 gün yatılı misafir olarak gelicekler evime ilk defa ve benim yoğun tempo başladı
Ben evham yapıp sık kontrole gidenlerdenim mesela son kontrolüm üzerinden daha 6 gün geçtiCanım burda 8+4 tam bir bebek görüntüsü yok merak ettiğin için atayım dedim yarın böyle bişeyle karşılaşabilirsin ama tabi her bebeğin gelişimi farklı
Yaaa8 haftalıkken daha minicikti canım atayım
Aman bidaha bu kadar stres yapmıcam ya yeter bu kadarHadi bakalım son düzlükteyiz şunu da atlattık mı huzurlu günler bizi bekler
10. Haftada baya büyümüş oluyor ya ben bugün şok oldum görünce. Az kaldı dayannnYaaazaman çok çabuk geçsin istiyo insan bu durumlarda. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Evet evet dün çok kötü olduk hiç gereği yok yani gerçekten biraz da tevekkül etmemiz lazım artık şükür büyüyorlar. Bide artık belirti peşine düşmeyelim en başından beri yaptığımız en büyük hata o. Herkesin hamileliği çok farklı yani boşa strese giriyoruzAman bidaha bu kadar stres yapmıcam ya yeter bu kadar
diyene bak diyeneEvet evet dün çok kötü olduk hiç gereği yok yani gerçekten biraz da tevekkül etmemiz lazım artık şükür büyüyorlar. Bide artık belirti peşine düşmeyelim en başından beri yaptığımız en büyük hata o. Herkesin hamileliği çok farklı yani boşa strese giriyoruz
1 hafta sonra hatirlatiriz ama bunu sanaEvet evet dün çok kötü olduk hiç gereği yok yani gerçekten biraz da tevekkül etmemiz lazım artık şükür büyüyorlar. Bide artık belirti peşine düşmeyelim en başından beri yaptığımız en büyük hata o. Herkesin hamileliği çok farklı yani boşa strese giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?