Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Bugün doktora gittim kese dışında kanamam var. Acaba kullanmayı bıraksam mı soramadım çok kalablıktı. Mesaj attım diğer doktoruma bakalım ne diyecek

Bende hep hatırlatıyorum artık kendisi de diyor sende haklısın korkuyorsun diye Raporum da bugün bitti pazartesi işe dönebilirsin dedi artık çalışırken daha hızlı geçer zaman inşallah

Bende Bende hiç kafamı kaldıramıyorum enerjim hiç yok neredeyse karnımı doyurmaya var sadece banyo yapacağım zaman bile 10 kere düşünür oldum 2 günde 1 mutlaka yıkanan ben öf ya
Itiraf edicem sokaga cikmicaksam ben de iki gunde bir yikaniyorumkuru sampuani basiyorum sacima, kafam yag uretiyor delicesine. Yuzumu soylemiyorum bile 15 yas oglan cocuklarinin yuzu gibi hercgun en az uc sivilceyle gune baslama tatsizligi ajdjfj. O degil spf leri aldik bacim kar yagacak nerdeyse ulke buza dondu komple

Bende hep hatırlatıyorum artık kendisi de diyor sende haklısın korkuyorsun diye Raporum da bugün bitti pazartesi işe dönebilirsin dedi artık çalışırken daha hızlı geçer zaman inşallah
Calisirken anlamazsin evet kesinlikle bir de bi hafta kolaymis cidden iki gidince anladim zorlugunu ahsjdjd. Pzt gibi suyum kaynar bak benim bir hafta bile goturmuyor aslinda mental olarka

Hayattaki şansımız güneş görmüyoruz resmen

Yaa çok tebrik ederim çok güzel bi sey sorcam ben yarın 8+4 olcam ve kontrole gitcem. Bu şekilde görür müyüm acaba sen 8 haftalikken de gitmiş miydin
Canım burda 8+4 tam bir bebek görüntüsü yok merak ettiğin için atayım dedim yarın böyle bişeyle karşılaşabilirsin ama tabi her bebeğin gelişimi farklı

Eklentiler

• IMG_3781.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 72
Ben tembelliğe çok alıştım her akşam diyorum ki yarın evi bal dök yala yapıcam yok yapamıyorum hiç canım istemiyor nolcak böyle ya
Ya ben çok fenayım yeni evli sayılırız ve bugün kayınvalidemler 2 -3 gün yatılı misafir olarak gelicekler evime ilk defa ve benim yoğun tempo başladı

Ya ben çok fenayım yeni evli sayılırız ve bugün kayınvalidemler 2 -3 gün yatılı misafir olarak gelicekler evime ilk defa ve benim yoğun tempo başladı
Kendini yine de çok yorma kolay gelsin canım

Canım burda 8+4 tam bir bebek görüntüsü yok merak ettiğin için atayım dedim yarın böyle bişeyle karşılaşabilirsin ama tabi her bebeğin gelişimi farklı
Ben evham yapıp sık kontrole gidenlerdenim mesela son kontrolüm üzerinden daha 6 gün geçti aynen tıpkı bu şekilde görünüyor muhtemelen yarın da böyle görünecek ama işte insan heyecanlanıyo

Aman bidaha bu kadar stres yapmıcam ya yeter bu kadar
Evet evet dün çok kötü olduk hiç gereği yok yani gerçekten biraz da tevekkül etmemiz lazım artık şükür büyüyorlar. Bide artık belirti peşine düşmeyelim en başından beri yaptığımız en büyük hata o. Herkesin hamileliği çok farklı yani boşa strese giriyoruz

diyene bak diyene

1 hafta sonra hatirlatiriz ama bunu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…