- 14 Haziran 2022
- 833
- 1.036
- 43
Ay evet ya benim de 3 hafta var özeldeki randevuma. Gittiğimde böyle olacağını görünce şimdi çok daha fazla heyecanlandım yaaÇok güzel görünüyor ya. Bende haftaya cuma 9+5 olmuş olacağım. İnşallah bende böyle görebilirim. Kim böyle usg görüntüsü atsa burnumun direği sızlıyor. Çok duygulanıyorum. Maşallah subhanallah. Rabbım hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Benim bugün 9+6 ydı ama baksana kocaman olmuş önden gittiği için sanırım. Sende böyle göreceksin, heyecanla neşeyle çıkacaksın o kontrolden hiçç merak etmeÇok güzel görünüyor ya. Bende haftaya cuma 9+5 olmuş olacağım. İnşallah bende böyle görebilirim. Kim böyle usg görüntüsü atsa burnumun direği sızlıyor. Çok duygulanıyorum. Maşallah subhanallah. Rabbım hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Ahahaha erkek bence yaEşim dev gibi iri yarı ona çekti demek kiÇok sağol canımın içi nabzım tansiyonum normale döndü rabbime bin şükür. Haber bekleyen herkes aynı mutlulukla dönsün oralardan
Oyy maşallah canım gözün aydınEvet teyzesi yaaa o kadar narin o kadar tatlıydı kiiiUsgde 1 hafta kadar önde gidiyor, doktor uzun boylu olacak dedi ne yedin kız büyütmüşün bu bıdığı böyle diyor
Çok sağol teyzesiiOyy maşallah canım gözün aydın
Hahshdjdjd yerim onu yaaaYaaaa Kıvanç mı geliyorrrrAhh hep böyle sağlıklı olsun güzel güzel büyüsün miniğim ama bugün ilk kez kız gibi hissettim. Ultrasonda çok nazlı nazlı salınıyordu
Oyy hiç farketmez yaa cinsiyetini o anda merak bile etmedim o kadar tatlıydı ağladım ve onu yemek istedimAhahaha erkek bence yabak benimki bir gun onde cikti sadece, ve o gun eli kolu cok kiz gibi nazli salinma halindeydi ajdjdjdj
Bizim doktor ikili tarama yapacağını söyledi. İki hafta sonra çağırdı, fetal dna testini de o zaman yaptıralım dediKizlar fetaldna icin hemsire geldi iki tup kanimi aldi gittiinsallah guzel hayirli saglikli haberlerini alirim minigimin bunu yaptirdigimiz icin artik 2/3/4lu tarama testlerine gerek kalmayacakmis allahim hepimizin bebislerine saglik versin guzelce buyusunler insallah icimizde
Ben Erdal Candan a gidiyorum ama kadın dr olarak Hale Erbaş ı ve Ebru Tarımı da tavsiye edebilirim. Arkadasimlarım onlara gitmişti cok memnunlardıAdanada bayan dr onerisi olan varmi hala bulamadim dr kendime
Ay gözün aydınnn çok sevindimmm minnoşların hareketlerini görünce çok şaşırdım ben de ama göz yaşlarımız pıt alıştırıyorlar kendilerine iyiceKızlar çok mutluyummm.Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım
çilek şimdi baktım benimkine de biz erko doğurucaz kanki 10+4 de benim de 3.74 cm çıkmışÇok sağol teyzesii
Maşallah kuzum böyle güzel devam etsin annesi inşallahKızlar çok mutluyummm.Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım
benim de 9+6da öyle çıktı iri olunca erkek mi oluyorrçilek şimdi baktım benimkine de biz erko doğurucaz kanki 10+4 de benim de 3.74 cm çıkmış
Yaaaa canımm tebrik ederimmmm harika duygular ya maşallahhKızlar çok mutluyummm.Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım
Bilmem kızların irisini duymadım hiçbenim de 9+6da öyle çıktı iri olunca erkek mi oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?