Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Ay evet ya benim de 3 hafta var özeldeki randevuma. Gittiğimde böyle olacağını görünce şimdi çok daha fazla heyecanlandım yaa

Benim bugün 9+6 ydı ama baksana kocaman olmuş önden gittiği için sanırım. Sende böyle göreceksin, heyecanla neşeyle çıkacaksın o kontrolden hiçç merak etme

Ya kızlar ne güzel fotolar atmışsınız. Randevusu olanlar heyecanlandırdı ben de gidecektim bugün nerdeyse rüyamda da şahane bir kızım olmuştu onunla uğraşıyordum bir zeki teyzeleri görseniz (daha önce oğlum olmuştu rüyamda, sanırım şimdi yüzümdeki inatçı sivilceleri kabullendim onun etkisiyle kızımı gördüm )

Eşim dev gibi iri yarı ona çekti demek ki Çok sağol canımın içi nabzım tansiyonum normale döndü rabbime bin şükür. Haber bekleyen herkes aynı mutlulukla dönsün oralardan
Ahahaha erkek bence ya bak benimki bir gun onde cikti sadece, ve o gun eli kolu cok kiz gibi nazli salinma halindeydi ajdjdjdj

Evet teyzesi yaaa o kadar narin o kadar tatlıydı kiiiUsgde 1 hafta kadar önde gidiyor, doktor uzun boylu olacak dedi ne yedin kız büyütmüşün bu bıdığı böyle diyor
Oyy maşallah canım gözün aydın

Kizlar fetaldna icin hemsire geldi iki tup kanimi aldi gitti insallah guzel hayirli saglikli haberlerini alirim minigimin bunu yaptirdigimiz icin artik 2/3/4lu tarama testlerine gerek kalmayacakmis allahim hepimizin bebislerine saglik versin guzelce buyusunler insallah icimizde

Benim de haftaya cuma ayy sizi gördükçe heveslendim

Ultrason kağıdının kalitesi düşmüş mat olmuş ya doktora söylesem mi eskisi çok netti

Bizim doktor ikili tarama yapacağını söyledi. İki hafta sonra çağırdı, fetal dna testini de o zaman yaptıralım dedi

Kızlar çok mutluyummm. Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım
Ay gözün aydınnn çok sevindimmm minnoşların hareketlerini görünce çok şaşırdım ben de ama göz yaşlarımız pıt alıştırıyorlar kendilerine iyice

Kızlar çok mutluyummm. Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım
Maşallah kuzum böyle güzel devam etsin annesi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…