Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Valla ben bu topikte müthiş bi sadakat ve bağlılık görüyorum artık ayrılamayız siz mutluysanız bende mutluyum siz stresliyseniz ben daha beterim hahahahhahhahahahsh
Benim de sindirim sistemim senden hallice ne zaman doktora gidecek olsam sabahında bağırsaklarım harekete geçiyor yarın ikimizin de randevusu var Allah yardımcımız olsun

Kızlar muayene öncesi çikolata yeyince bebek daha çok hareket ediyormuş ve cinsiyetini gösteriyormuş az önce öğrendim ama ben yapmam sanırım ya çocuğun dopamin dengelerini daha oradayken bozmiyim
Benim de dün önüme düştü bu bilgi ama sadece 1 dakikada etki ediyomş sonra geçiyomş yani doktor bakarken yemek gerekiyomş evde yiyip gelince kapıda yiyip gelince olmuyo dedi bayan bi doktordu dinlediğim

Ben önceki bulantı mesajınızı okudum. Size şöyle diyeyim benim maşallah ilk gebeliğimde ne bulantı ne kusma hiçbir belirtim yoktu. Göğüslerim de küçük olunca öyle hassasiyet falan da hissetmiyordum. Valla karnım büyüyüp de hareketleri hissedince hamile olduğumu anlamıştım. Nasılda enerjiktim. Benim annem de hep öyle olurmuş. Ancak bu gebelikte erkenden mide yanması bulantı baş ağrısı göğüste hassasiyet oldu. Hiçbir şey yapasım yok. Keyfim yok. Arada bir ağlama atağı geliyor. Enerjim düşük. Allahın izniyle geçecek hepsi. Sağlıkla mutlulukla kavuşacağız. Herşey güzel olacak. Yani her insanda illa aynı belirtiler olacak diye bişe yok. Hepimizin yaşam tarzı yaşı vücudu Hormonu stresi farklı. Hiç endişelenmeyin Allahın izniyle. Duamızı edip akışa bırakıcaz. Anı yaşayıp tadını çıkarıcaz

Kız lastik içeriyor diye okudum ne lastiği diyorum

Ben önceki bulantı mesajınızı okudum. Size şöyle diyeyim benim maşallah ilk gebeliğimde ne bulantı ne kusma hiçbir belirtim yoktu. Göğüslerim de küçük olunca öyle hassasiyet falan da hissetmiyordum. Valla karnım büyüyüp de hareketleri hissedince hamile olduğumu anlamıştım. Nasılda enerjiktim. Benim annem de hep öyle olurmuş. Ancak bu gebelikte erkenden mide yanması bulantı baş ağrısı göğüste hassasiyet oldu. Hiçbir şey yapasım yok. Keyfim yok. Arada bir ağlama atağı geliyor. Enerjim düşük. Allahın izniyle geçecek hepsi. Sağlıkla mutlulukla kavuşacağız. Herşey güzel olacak. Yani her insanda illa aynı belirtiler olacak diye bişe yok. Hepimizin yaşam tarzı yaşı vücudu Hormonu stresi farklı. Hiç endişelenmeyin Allahın izniyle. Duamızı edip akışa bırakıcaz. Anı yaşayıp tadını çıkarıcaz

Evet ben en son 7.haftada görmüştüm nokta kadardı 5 haftada insan olmuş resmen çok duygusalım

Benim de sindirim sistemim senden hallice ne zaman doktora gidecek olsam sabahında bağırsaklarım harekete geçiyor yarın ikimizin de randevusu var Allah yardımcımız olsun
Kız ultrasonda utanıyorum artık o kadar tuvalete cıktığım halde gazlarım bilmemnelerim bebeğin önüne geçiyor bu çok acayip bisey ya annem ben cocukken hep sızlanırdı daha yemeden cıkarıyor diye dkdjfj

Kizim biz senin gibi edebimizle diyet yapamiyoruz ki biz itlik serserilik hep ben de sana ozeniyorum gunluk kalori hesapliyorsun beyaz un yemiyorsun veeeee bulantin yok
Ama ben de size özeniyorum meyve desen seçerek yiyorum şekerden dolayı makarna mesela tam buğday yiyebiliyorum ayda 1 yada 2 defa poğaçam bile karabuğday yada tambuğday o da nadireeenn yan bu tarafta pek de özenilecek birşey yok ama kilo vermişim yine 1kilo artık 71im

Sen bes hafta nasil dayandin ya bize ders versene biz iki hafta duramadik olduk dirildik
valla her hafta gitsem mi dedim zor durdum Fetal sonucu alıp gidicektim 10-15 gün dediklerinde aaa yeter artık diyip randevu aldım bende hiç belirti de yok içim içimi yiyordu yaşıyor mu diye

Yok artık ilk kez duydum. Eşimin ailesinde de pek erkek yok he. Yani bizim oğlumız olursa kocamın soyadını devam ettirecek tek kişi olacak dkdjjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…