- 11 Nisan 2024
- 347
- 304
- 23
Bebeler doğunca da böyle olmayız di miBen zaten sizden başka kimseyle konuşmaz oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeler doğunca da böyle olmayız di miBen zaten sizden başka kimseyle konuşmaz oldum![]()
Valla ben bu topikte müthiş bi sadakat ve bağlılık görüyorum artık ayrılamayızBebeler doğunca da böyle olmayız di mi![]()
Benim de sindirim sistemim senden hallice ne zaman doktora gidecek olsam sabahında bağırsaklarım harekete geçiyor yarın ikimizin de randevusu var Allah yardımcımız olsunValla ben bu topikte müthiş bi sadakat ve bağlılık görüyorum artık ayrılamayızsiz mutluysanız bende mutluyum siz stresliyseniz ben daha beterim hahahahhahhahahahsh
Benim de dün önüme düştü bu bilgi ama sadece 1 dakikada etki ediyomş sonra geçiyomş yani doktor bakarken yemek gerekiyomşKızlar muayene öncesi çikolata yeyince bebek daha çok hareket ediyormuş ve cinsiyetini gösteriyormuş az önce öğrendimama ben yapmam sanırım ya çocuğun dopamin dengelerini daha oradayken bozmiyim
![]()
Ben önceki bulantı mesajınızı okudum. Size şöyle diyeyim benim maşallah ilk gebeliğimde ne bulantı ne kusma hiçbir belirtim yoktu. Göğüslerim de küçük olunca öyle hassasiyet falan da hissetmiyordum. Valla karnım büyüyüp de hareketleri hissedince hamile olduğumu anlamıştım. Nasılda enerjiktim. Benim annem de hep öyle olurmuş. Ancak bu gebelikte erkenden mide yanması bulantı baş ağrısı göğüste hassasiyet oldu. Hiçbir şey yapasım yok. Keyfim yok. Arada bir ağlama atağı geliyor. Enerjim düşük. Allahın izniyle geçecek hepsi. Sağlıkla mutlulukla kavuşacağız. Herşey güzel olacak. Yani her insanda illa aynı belirtiler olacak diye bişe yok. Hepimizin yaşam tarzı yaşı vücudu Hormonu stresi farklı. Hiç endişelenmeyin Allahın izniyle. Duamızı edip akışa bırakıcaz. Anı yaşayıp tadını çıkarıcazBenim ilk gebelik olduğu için bide yakınımda yeni doğum yapmış kimse de olmayınca burdan her okuduğuma kendime pay çıkardım galiba. İki haftadır da muayene olmayınca psikolojik olarak kendini kötüye de hazırlıyorsun, kafada senaryolar oluşuyor hemen.![]()
Kokusu cidden oyle kavunun karpuzun al parfum yapDört gözle kavun bekliyorum şimdi de bildiğin ağzım sulandı kokusu yine geldi burnuma![]()
Kizim biz senin gibi edebimizle diyet yapamiyoruz kiYemek yedim geldim hala daha siz yemek konuşuyorsunuz hahahaha
Kız lastik içeriyor diye okudum ne lastiği diyorumKız inşallah bulursunuz manavda yaa bulamazsanız sanal marketlerde kesin vardır![]()
Nebileyim2328
Puxhu
Canınızı çektirdim diye üzülmüştüm ama üzülmiyim bağırsaklarınıza iyi gelirAğrılara da iyi geliyomuş laktik asit içerdiği için dkfjkd
Ben önceki bulantı mesajınızı okudum. Size şöyle diyeyim benim maşallah ilk gebeliğimde ne bulantı ne kusma hiçbir belirtim yoktu. Göğüslerim de küçük olunca öyle hassasiyet falan da hissetmiyordum. Valla karnım büyüyüp de hareketleri hissedince hamile olduğumu anlamıştım. Nasılda enerjiktim. Benim annem de hep öyle olurmuş. Ancak bu gebelikte erkenden mide yanması bulantı baş ağrısı göğüste hassasiyet oldu. Hiçbir şey yapasım yok. Keyfim yok. Arada bir ağlama atağı geliyor. Enerjim düşük. Allahın izniyle geçecek hepsi. Sağlıkla mutlulukla kavuşacağız. Herşey güzel olacak. Yani her insanda illa aynı belirtiler olacak diye bişe yok. Hepimizin yaşam tarzı yaşı vücudu Hormonu stresi farklı. Hiç endişelenmeyin Allahın izniyle. Duamızı edip akışa bırakıcaz. Anı yaşayıp tadını çıkarıcazBenim ilk gebelik olduğu için bide yakınımda yeni doğum yapmış kimse de olmayınca burdan her okuduğuma kendime pay çıkardım galiba. İki haftadır da muayene olmayınca psikolojik olarak kendini kötüye de hazırlıyorsun, kafada senaryolar oluşuyor hemen.![]()
Evet ben en son 7.haftada görmüştüm nokta kadardı 5 haftada insan olmuş resmen çok duygusalımGözün aydın canımBu görüntüler beni çok duygulandırıyor yaa.. Bu kadar kısa zamanda resmen bir insan oluşmuş oluyor içimizde
Bu görüntüleri gördükçe bir sonraki kontrolüm için daha çok sabırsızlanıyorum.
Sen bes hafta nasil dayandin ya bize ders verseneEvet ben en son 7.haftada görmüştüm nokta kadardı 5 haftada insan olmuş resmen çok duygusalım![]()
Kız ultrasonda utanıyorum artık o kadar tuvalete cıktığım halde gazlarım bilmemnelerim bebeğin önüne geçiyorBenim de sindirim sistemim senden hallice ne zaman doktora gidecek olsam sabahında bağırsaklarım harekete geçiyor yarın ikimizin de randevusu var Allah yardımcımız olsun![]()
Ama ben de size özeniyorumKizim biz senin gibi edebimizle diyet yapamiyoruz kibiz itlik serserilik hep
ben de sana ozeniyorum gunluk kalori hesapliyorsun beyaz un yemiyorsun veeeee bulantin yok
![]()
valla her hafta gitsem mi dedim zor durdum Fetal sonucu alıp gidicektim 10-15 gün dediklerinde aaa yeter artık diyip randevu aldım bende hiç belirti de yok içim içimi yiyordu yaşıyor mu diyeSen bes hafta nasil dayandin ya bize ders versenebiz iki hafta duramadik olduk dirildik
Kız 5 tanesine 400 lira dedi yaa manavÇilek asla yememeliyiz ya duyduklarımdan sonra göz ucuyla bile bakamaz oldum kalbimin sahibine.. dkdjjdjd
E harfiyle başlayandan yiyin o da güzel