Pacandan akarak muayene olursun ajsjdjdjdjdjd allah seni cilek beOhhhh yarasın bacımın yavrusuna kan olsun can olsun
Ben de yarın hastanede altıma s.cmayı garantiledim. Zaten bağırsaklarım davul çalıyodu, bide eve gelirken erik gördüm manavda. Aldım geldim 40 dkdır sizle konusurken hepsini bitirmişim. O da ishal yapıyormuş girdim baktım hamilelikte erik yenir mi diye dkdjdjjd yemek aklıma bile gelmedi şunu manavda görünce djhdjd
Gözün aydın canımkızlar kontrolden geliyorum gayet iyi gidiyormuş gelişimi 11+0 ama ultrasona göre 11+2
Fetal yaptırdım ama yine de sonucu çıkana kadar burun kemiği ense kalınlığı baktı gayet iyi hiçbir sorun yok dedi çok şükürEki Görüntüle 3574477
Hatalı manifest yapmadık inş djdbdjjd tövbeee dkdnj20sinden sonra dönüyor diye biliyorum
Bi ara da hep birlikte ayran içiyoduk senin yüzündenAhahahahah of cok ozur ya
Ahahahahaha nasil da biliyor beniKız o yemeden önce prilam içiyo
Ben hala likir likir iciyorum adam ozerhisar almaya yetisemiyor heryerde de yok meretBi ara da hep birlikte ayran içiyoduk senin yüzünden
Ahahaha afiyet olsun dicem de pek olmamis sonrasi yavrum kusura bakma sjdjkffj. Bu kadar istah da iyi degil maddi manevi bakma sen banaGeçen hamburger yediğin günün sonraki günü hamburger istedim eveyedikten sonra bir mide bulantısı hissi geldi anlatamam neden yedim diye kızdım kendime valla çok imreniyorum maşallah
Geçmiş olsun canım ben de kürtaj oldum 5 ay sonra yeniden hamile kaldım öyle teselli et kendini yeniden sağlıklı bi şekilde olur inşallahDaha fazla stres yapmaya dayanamayıp gittim bugün. Ne olacaksa olsun belirsiz kalmak daha çok yıprattı beni çünkü. İki günde birazda olsa gelişim görmemiz lazımdı dedi doktor, ama hiç gelişim göstermemiş kese de bebekte hala aynı yerinde duruyor beklemek her açıdan mantıksız geldiği için kürtaj olacağım maalesefinşallah hepiniz sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirir minişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız çok teşekkür ederim destekleriniz için
Benim ilk gebelik olduğu için bide yakınımda yeni doğum yapmış kimse de olmayınca burdan her okuduğuma kendime pay çıkardım galiba. İki haftadır da muayene olmayınca psikolojik olarak kendini kötüye de hazırlıyorsun, kafada senaryolar oluşuyor hemen.Canım benim ya beni de biraz üzdü bu dediklerin ama doğru olduğunu düşündüğümden değil, sonuçta bulantısı olmayan o kadar kişi olduğu halde böyle düşünülmesine üzüldüm. Zaten doğru da değil, kadınların dörtte biri yaşamaz bilimsel olarak. Ablamın dört çocuğu var hiçbirinde bulantı yaşamadı ben ondan rahatım. Üstelik sonuncuda yaşı kırktı. Bulantı ile ilgili iki teori var biri şöyle bir şey: kadını zararlı şeyleri yemekten koruyor. Bu yönüyle içgüdüsel evrimsel tarafı var. Midesi bulanan her şeyi yiyemez öyle düşün. Ama şimdi her şey biliniyor zaten şanslı dönemdeyizDiğeri de hormonal değişiklikleri göstermesi, bu açıdan tamam belirti ama sık sık muayeneye gidiyoruz her şeyi anında öğreniyoruz zaten ne hacet. Artık anne olucaz biraz dayanıklı olmamız lazım
Benim direkt bodoslama dalmamKız o yemeden önce prilam içiyo
Allah kocana güç kuvvet versinAhahaha afiyet olsun dicem de pek olmamis sonrasi yavrum kusura bakma sjdjkffj. Bu kadar istah da iyi degil maddi manevi bakma sen bana
AhahhaValla inşallah biter elim sürekli göğüslerimde eşim diyor ki yeter bak tik olacak artık dışarıda da yapacaksın ahajajna
Adam surekli yeni proje aliyor napsin ahdjdjdjd. Bugun fetal e bi anda 22 bin odedim diyor bizim cocuk milyonu zorlayacak bu gidisle zaten tedaviyle oldu yaAllah kocana güç kuvvet versin
Bi de öyle bi anlatışın var ki insanın karnı gurulduyorBen hala likir likir iciyorum adam ozerhisar almaya yetisemiyor heryerde de yok meretsiz beni banlicaksiniz ondan korkuyorum
Hemen kasım bebeleri grubu açılsın ki biraz da orada kafayı yiyelimDoguran ben elendim yazsin gruba
Haklısın o eğilimde oluyoruz ister istemez. Normalde ben de evham yapma potansiyeli olan biriyim ama bu konuda içime bi ferahlık geldi ben de şaşırdımBenim ilk gebelik olduğu için bide yakınımda yeni doğum yapmış kimse de olmayınca burdan her okuduğuma kendime pay çıkardım galiba. İki haftadır da muayene olmayınca psikolojik olarak kendini kötüye de hazırlıyorsun, kafada senaryolar oluşuyor hemen.
Ohaaaaaaa bu bi işaret mi yaaaaC cilekcanavari bana bak uygulama 10.hafta icin bebeginiz cilek kadar diyorgün senin günün bacim. 10.haftanin tadini cikar cilek cilek ana ogul
Ben dün 2024 kasım annelerini stalkladımHemen kasım bebeleri grubu açılsın ki biraz da orada kafayı yiyelimÇünkü anne olunca manyaklık bakî oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?