Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Pacandan akarak muayene olursun ajsjdjdjdjdjd allah seni cilek be neyse sifa olsun diyelim aksam icinizi tutucak seyler ye kati kati

Gözün aydın canım Bu görüntüler beni çok duygulandırıyor yaa.. Bu kadar kısa zamanda resmen bir insan oluşmuş oluyor içimizde Bu görüntüleri gördükçe bir sonraki kontrolüm için daha çok sabırsızlanıyorum.

Geçen hamburger yediğin günün sonraki günü hamburger istedim eve yedikten sonra bir mide bulantısı hissi geldi anlatamam neden yedim diye kızdım kendime valla çok imreniyorum maşallah
Ahahaha afiyet olsun dicem de pek olmamis sonrasi yavrum kusura bakma sjdjkffj. Bu kadar istah da iyi degil maddi manevi bakma sen bana

Geçmiş olsun canım ben de kürtaj oldum 5 ay sonra yeniden hamile kaldım öyle teselli et kendini yeniden sağlıklı bi şekilde olur inşallah burda yaşayan çok kişi var çok yaygın bi durum artık herkesin başına gelebiliyor kendine dikkat et güzel beslen

Benim ilk gebelik olduğu için bide yakınımda yeni doğum yapmış kimse de olmayınca burdan her okuduğuma kendime pay çıkardım galiba. İki haftadır da muayene olmayınca psikolojik olarak kendini kötüye de hazırlıyorsun, kafada senaryolar oluşuyor hemen.

Allah kocana güç kuvvet versin
Adam surekli yeni proje aliyor napsin ahdjdjdjd. Bugun fetal e bi anda 22 bin odedim diyor bizim cocuk milyonu zorlayacak bu gidisle zaten tedaviyle oldu ya
Bana doktorum yedinci haftamda vermisti ilaci bu arada, ben ama niyeyse icmemek icin on gun direndim. Sonra bayramda cok ziyaret yapilacak iceyim dedim voilaaaaa o gun bugundur asigim bu ilaca jdjfjf

Haklısın o eğilimde oluyoruz ister istemez. Normalde ben de evham yapma potansiyeli olan biriyim ama bu konuda içime bi ferahlık geldi ben de şaşırdım Bir de uzun zamandır gerçekten zor şeyler yaşıyorum, bu benim için yeni bir başlangıç olacak, belki bu yüzden sürece tutunup kıymetini bilmeye çalışıyorum. Gebelik ve doğum dünyanın en doğal şeyi, inşallah bize de nasip oluyor, olacak

Hemen kasım bebeleri grubu açılsın ki biraz da orada kafayı yiyelim Çünkü anne olunca manyaklık bakî oluyor.
Ben dün 2024 kasım annelerini stalkladım doğurduktan sonra da aynı topikte devam etmişler
Ve neredeyse hepsi bebeklerinin çok sebepsiz ağladığını yazmıştı , iptal iptal deyip cıktım hemen ordan djdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…