Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Benim babaannemde etli yaprak sarması yapmış telefonda söyledi annemi aradım çok canım çekti diye bayrama gelirken sarıp getirmiş kıyamam girip çıkıp yedim evde kimseye vermedim🤣
Ooyy ona da bayilirim kiz iyi yapmissin vallahi 🥰🥰 anneanne babanne sarmasi dolmasi hayattaki en guzel yemek degil mi ya

Ahahahahaha sus kiz yine canim cekecek ajdjdjd. Oglen anneannemi aramistim, bos bulunup kabak dolmasi pisirdim dedi laf arasi. Sen ben bir kudur ama mumkun degil kalkip yapamam. Allahtan getiren bir restoran buldum. Bir yemisim ekmek yogurt banarak🤣esim diyor ki bogulucaksin almicam onunden sakin ol 🤣🤣 benim istah bugun vitaminlerle daha da mi acildi nedir kahribela yaaaa
Senin yemelerine o kadar özeniyorum ki bide iştahlı iştahlı anlatıyorsun 🤣

Ahahahahaha sus kiz yine canim cekecek ajdjdjd. Oglen anneannemi aramistim, bos bulunup kabak dolmasi pisirdim dedi laf arasi. Sen ben bir kudur ama mumkun degil kalkip yapamam. Allahtan getiren bir restoran buldum. Bir yemisim ekmek yogurt banarak🤣esim diyor ki bogulucaksin almicam onunden sakin ol 🤣🤣 benim istah bugun vitaminlerle daha da mi acildi nedir kahribela yaaaa
Ohhhh yarasın bacımın yavrusuna kan olsun can olsun 😂😂😂
Ben de yarın hastanede altıma s.cmayı garantiledim. Zaten bağırsaklarım davul çalıyodu, bide eve gelirken erik gördüm manavda. Aldım geldim 40 dkdır sizle konusurken hepsini bitirmişim. O da ishal yapıyormuş girdim baktım hamilelikte erik yenir mi diye dkdjdjjd yemek aklıma bile gelmedi şunu manavda görünce djhdjd

kızlar aranızda fetal dna yaptıran var mı hangi hastanelerde yapılıyor merak ediyorum özel hastanelerin hepsinde yok sanırım

Senin yemelerine o kadar özeniyorum ki bide iştahlı iştahlı anlatıyorsun 🤣
Sen gel bi de yanimda benle otur ben yerken, kendine bir bucuk siparis verirsin yemedigin yemekten bile🤣 teyzem cocuklarinin istahi kapali diye hep sofrada filan benim yanimda oturtur cok guzel yerim insanin cani ceker diye🤣🤣

Ohhhh yarasın bacımın yavrusuna kan olsun can olsun 😂😂😂
Ben de yarın hastanede altıma s.cmayı garantiledim. Zaten bağırsaklarım davul çalıyodu, bide eve gelirken erik gördüm manavda. Aldım geldim 40 dkdır sizle konusurken hepsini bitirmişim. O da ishal yapıyormuş girdim baktım hamilelikte erik yenir mi diye dkdjdjjd yemek aklıma bile gelmedi şunu manavda görünce djhdjd
Eşim manava gidiyo çilek 🤣🤣

Benim için lahana sarması baş tacıdır ama bi kere bile yapmadım annem yapar. İnşallah önümüzdeki günlerde canım çekmez yoksa prenses kişiliğimden ödün verip sarıcam
Ayyyy ben karadenizliyim bana lahana dedin mi biterim🤣 hem karalahana bayilirim hem bildigin beyaz lahana zeytinyagli sarmasina buz gibi bol eksili😁😁 etli de cok severim gerci. Ay benim sevmedigim bi sey var mi ki ya🥹🥹 off

Sen gel bi de yanimda benle otur ben yerken, kendine bir bucuk siparis verirsin yemedigin yemekten bile🤣 teyzem cocuklarinin istahi kapali diye hep sofrada filan benim yanimda oturtur cok guzel yerim insanin cani ceker diye🤣🤣
Geçen hamburger yediğin günün sonraki günü hamburger istedim eve🤣 yedikten sonra bir mide bulantısı hissi geldi anlatamam neden yedim diye kızdım kendime 🤣 valla çok imreniyorum maşallah 🧿

Geçen hamburger yediğin günün sonraki günü hamburger istedim eve🤣 yedikten sonra bir mide bulantısı hissi geldi anlatamam neden yedim diye kızdım kendime 🤣 valla çok imreniyorum maşallah 🧿
Kız o yemeden önce prilam içiyo 🤣

Back
X