Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ohhhh yarasın bacımın yavrusuna kan olsun can olsun 😂😂😂
Ben de yarın hastanede altıma s.cmayı garantiledim. Zaten bağırsaklarım davul çalıyodu, bide eve gelirken erik gördüm manavda. Aldım geldim 40 dkdır sizle konusurken hepsini bitirmişim. O da ishal yapıyormuş girdim baktım hamilelikte erik yenir mi diye dkdjdjjd yemek aklıma bile gelmedi şunu manavda görünce djhdjd
Pacandan akarak muayene olursun ajsjdjdjdjdjd allah seni cilek be🤣🤣 neyse sifa olsun diyelim aksam icinizi tutucak seyler ye kati kati

kızlar kontrolden geliyorum gayet iyi gidiyormuş gelişimi 11+0 ama ultrasona göre 11+2
Fetal yaptırdım ama yine de sonucu çıkana kadar burun kemiği ense kalınlığı baktı gayet iyi hiçbir sorun yok dedi çok şükür 😍Eki Görüntüle 3574477
Gözün aydın canım 😍 Bu görüntüler beni çok duygulandırıyor yaa.. Bu kadar kısa zamanda resmen bir insan oluşmuş oluyor içimizde 🥹 Bu görüntüleri gördükçe bir sonraki kontrolüm için daha çok sabırsızlanıyorum.

Geçen hamburger yediğin günün sonraki günü hamburger istedim eve🤣 yedikten sonra bir mide bulantısı hissi geldi anlatamam neden yedim diye kızdım kendime 🤣 valla çok imreniyorum maşallah 🧿
Ahahaha afiyet olsun dicem de pek olmamis sonrasi yavrum kusura bakma sjdjkffj. Bu kadar istah da iyi degil maddi manevi bakma sen bana🤣🤣

Daha fazla stres yapmaya dayanamayıp gittim bugün. Ne olacaksa olsun belirsiz kalmak daha çok yıprattı beni çünkü. İki günde birazda olsa gelişim görmemiz lazımdı dedi doktor, ama hiç gelişim göstermemiş kese de bebekte hala aynı yerinde duruyor beklemek her açıdan mantıksız geldiği için kürtaj olacağım maalesef 😔 inşallah hepiniz sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirir minişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız 🧡 çok teşekkür ederim destekleriniz için
Geçmiş olsun canım ben de kürtaj oldum 5 ay sonra yeniden hamile kaldım öyle teselli et kendini yeniden sağlıklı bi şekilde olur inşallah 🙏🏻 burda yaşayan çok kişi var çok yaygın bi durum artık herkesin başına gelebiliyor kendine dikkat et güzel beslen 🤲🏻

Canım benim ya beni de biraz üzdü bu dediklerin ama doğru olduğunu düşündüğümden değil, sonuçta bulantısı olmayan o kadar kişi olduğu halde böyle düşünülmesine üzüldüm. Zaten doğru da değil, kadınların dörtte biri yaşamaz bilimsel olarak. Ablamın dört çocuğu var hiçbirinde bulantı yaşamadı ben ondan rahatım. Üstelik sonuncuda yaşı kırktı. Bulantı ile ilgili iki teori var biri şöyle bir şey: kadını zararlı şeyleri yemekten koruyor. Bu yönüyle içgüdüsel evrimsel tarafı var. Midesi bulanan her şeyi yiyemez öyle düşün. Ama şimdi her şey biliniyor zaten şanslı dönemdeyiz😊 Diğeri de hormonal değişiklikleri göstermesi, bu açıdan tamam belirti ama sık sık muayeneye gidiyoruz her şeyi anında öğreniyoruz zaten ne hacet. Artık anne olucaz biraz dayanıklı olmamız lazım😎
Benim ilk gebelik olduğu için bide yakınımda yeni doğum yapmış kimse de olmayınca burdan her okuduğuma kendime pay çıkardım galiba. İki haftadır da muayene olmayınca psikolojik olarak kendini kötüye de hazırlıyorsun, kafada senaryolar oluşuyor hemen.🙈

Allah kocana güç kuvvet versin 🤣🤣
Adam surekli yeni proje aliyor napsin ahdjdjdjd. Bugun fetal e bi anda 22 bin odedim diyor bizim cocuk milyonu zorlayacak bu gidisle zaten tedaviyle oldu ya🤣🤣
Bana doktorum yedinci haftamda vermisti ilaci bu arada, ben ama niyeyse icmemek icin on gun direndim. Sonra bayramda cok ziyaret yapilacak iceyim dedim voilaaaaa🤣 o gun bugundur asigim bu ilaca jdjfjf

Benim ilk gebelik olduğu için bide yakınımda yeni doğum yapmış kimse de olmayınca burdan her okuduğuma kendime pay çıkardım galiba. İki haftadır da muayene olmayınca psikolojik olarak kendini kötüye de hazırlıyorsun, kafada senaryolar oluşuyor hemen.🙈
Haklısın o eğilimde oluyoruz ister istemez. Normalde ben de evham yapma potansiyeli olan biriyim ama bu konuda içime bi ferahlık geldi ben de şaşırdım🫠 Bir de uzun zamandır gerçekten zor şeyler yaşıyorum, bu benim için yeni bir başlangıç olacak, belki bu yüzden sürece tutunup kıymetini bilmeye çalışıyorum. Gebelik ve doğum dünyanın en doğal şeyi, inşallah bize de nasip oluyor, olacak🥹🥹🥹

Hemen kasım bebeleri grubu açılsın ki biraz da orada kafayı yiyelim 🤪 Çünkü anne olunca manyaklık bakî oluyor.
Ben dün 2024 kasım annelerini stalkladım😁 doğurduktan sonra da aynı topikte devam etmişler 😁😁
Ve neredeyse hepsi bebeklerinin çok sebepsiz ağladığını yazmıştı , iptal iptal deyip cıktım hemen ordan djdjdjdj

Back
X