- 26 Temmuz 2018
- 7.040
- 8.102
- 198
- 32
Ayyy hadi hayırlı güzel haberler insallahevet evet yazdım aşağıda %70 kız dedi 10 güne fetal çıkınca kesinleşicek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hadi hayırlı güzel haberler insallahevet evet yazdım aşağıda %70 kız dedi 10 güne fetal çıkınca kesinleşicek![]()
Ay bense şöyle 20 Kasım gibi doğsa biraz daha işlerime zaman ayırsam modundayım yaHayir madem ille akrep olacak bari ekim bebesi olsun anasi gibi diyorum ben de![]()
Bebekte sıkıntı olmasında inşallah en önemlisi o. Bizim bi akrabamız doğurana kadar kanama yaşamış geçen gün bende lekelenip acile koşunca annem anlatmıştı. Herşeyi kafana takıp çocuğa zarar vercen diye kızmıştı.Bizi çok özlüyor heralde kızbugün gittim ben ama bebem iyi çok şükür büyümüş teyzesi kanama alanı yok şükürler olsun arada birşeyler oluyor ama yatıyorum işte vajinal muayene etmediği için de bakamadı vajinal birşeymi diye istirahat edip bekliyoruz bakalım
sıra eizde
![]()
Çilekkkkk korkmak yok artık bebeğimmm çok güzel ilerledik ve son 2haftamız kaldı ondan sonra daha da rahatlayacağız olumsuz düşünmek yok bebeğimEşimde morfoloji problemi var, o yüzden içimde bi yerlerde hep bi kuşku var ya bu sefer de bebeğim sağlıksızsa diye3 kaybım var daha önce ama onlar erken haftalardaydı
Ne bileyim korkuyorum işte kötü bişeyle karşılaşmaktan![]()
Doguran ben elendim yazsin grubaAy bense şöyle 20 Kasım gibi doğsa biraz daha işlerime zaman ayırsam modundayım yaon gün on gündür. Ayayayay çok heyecanlı ya neler olacak buradan birer birer kayıp doğuma gideceğiz
bi süre bi şey yazmayanı elendi bu diye gruptan atmak da bi seçenekDoguran ben elendim yazsin gruba![]()
Hayatım ben bundan öncede toplam 4gebelik yaşadım bu 5.gebeliğim inşallah güzel devam ediyor ve hiçbirinde midem bulanmadı her bünye çok farklı sakın kimseyle kıyaslayıp kendini üzmeGece psikolojim iyiydi hatta göbeğim hafif büyüdü galiba yada ben öyle hissettim rahattım. Sabah bi açıp okuyayım dedim burayı pişman oldum. Kimsenin kötü niyetli yazdığımı düşünmüyorum, kötü deneyimi olanların yorumlarını da okudum malesef bulantım olmayan gebeliklerin kalbi durdu vs yorumları görünce içime sıkıntı oturdu geçmedi. Bidaha iki hafta beklemicem ya şu yarınki kontrolü atlatırsam her hafta doktorun kapısındayım![]()
Benim önceki düşüğümde göğüs hassasiyetim gidince anlamıştım bişeyler olduğunu ki öyle de oldu ondan kalma bi travma galibaKiz siz bu meme acisina niye bu kadar takildinibenim cok normal minicik aciyor sadece
![]()
Valla ponçik şu 2 hafta geçtikten sonra şehzade anası moduna girmezsem ayıp banaÇilekkkkk korkmak yok artık bebeğimmm çok güzel ilerledik ve son 2haftamız kaldı ondan sonra daha da rahatlayacağız olumsuz düşünmek yok bebeğim![]()
Ekmek ya da ağzıma damlatıyorum bebişim. Ocean damla mıKizlar bu arada ben hic bu formda d vit kullanmamistim, damlalikli sivi hal. Bildigin agzima damlattim dumduzboyledir di mi, uzerinde ekstra bir ibare yok prospektus zaten yok vitamin oldugu icin. Eczaci da iki damla gunluk yazmis o kadar
![]()
Evet canım benim de çevremde çok var böyle öyküler şükür kanama alanım yok içim rahat ne yapalım elimizden gelen herşeyi yaptık tevekkül ile bekleyeceğizValla ponçik şu 2 hafta geçtikten sonra şehzade anası moduna girmezsem ayıp banabittim artık daa
Bu arada bugün ilmine bilgisine çok güvendiğim bi arkadasımla tesadüfen denk geldik. Konu hamileliğe geldi. Oğluna hamileyken sürekli ped dolduracak kanaması oluyormuş, oğlu 4 kilo doğmuşneden öyle oldu sebebi neydi dedim bilmiyorum doktorlar bisey demedi dedi. Havuç suyunu elma suyuyla karıstırıp içiyormuş hep bebeğin suyu çok olsun diye.
Aslında yaşadığımız hersey olağan şeyler böyle duydukça insanları dinledikçe kendimle dalga geçiyorum ama sonra yine korkularımın esiri oluyorum![]()
Aslında biz var ya prenses gibi hamilelik yaşıyoruz da kıymetini mi bilmiyoruz nedir benim arkadaşım da 4 ay adet kanaması yaşadı doktorlar umutlanma düşecek dedi bide ona ne günler geçirdi hergün ağladı ama sapasağlam oğlu oldu.Valla ponçik şu 2 hafta geçtikten sonra şehzade anası moduna girmezsem ayıp banabittim artık daa
Bu arada bugün ilmine bilgisine çok güvendiğim bi arkadasımla tesadüfen denk geldik. Konu hamileliğe geldi. Oğluna hamileyken sürekli ped dolduracak kanaması oluyormuş, oğlu 4 kilo doğmuşneden öyle oldu sebebi neydi dedim bilmiyorum doktorlar bisey demedi dedi. Havuç suyunu elma suyuyla karıstırıp içiyormuş hep bebeğin suyu çok olsun diye.
Aslında yaşadığımız hersey olağan şeyler böyle duydukça insanları dinledikçe kendimle dalga geçiyorum ama sonra yine korkularımın esiri oluyorum![]()
O nerden çıktı şimdi kızBen 17 ekimde doğuruyorum bacılar manifestin kralını yaptım aha buraya da yazıyorum ahajjss siz de görün![]()
Ama canikom belli bi haftadan sonra o şiddetli göğüs acısı kalmıyor ki. Ben 8. Haftaya kadar göğüs acısından eğilip kalkamıyodum bile ama 8den sonra göğüslerimde bi rahatlama oldu. Dolgunluğu kaldı sadece, birde uçlarında top top sivilceye benzeyen şeyler oluştu genişlediBenim önceki düşüğümde göğüs hassasiyetim gidince anlamıştım bişeyler olduğunu ki öyle de oldu ondan kalma bi travma galiba![]()
Ahaha tam 38 oluyorum bide memur olduğumuzdan hayatım 15 i maaş 17 si iyidirO nerden çıktı şimdi kız![]()
Hakkaten gebeliklerimiz de güzel geçiyor aslında ama biz durup durup kuduruyoruz djdhjdAslında biz var ya prenses gibi hamilelik yaşıyoruz da kıymetini mi bilmiyoruz nedir benim arkadaşım da 4 ay adet kanaması yaşadı doktorlar umutlanma düşecek dedi bide ona ne günler geçirdi hergün ağladı ama sapasağlam oğlu oldu.
OyyyBenim önceki düşüğümde göğüs hassasiyetim gidince anlamıştım bişeyler olduğunu ki öyle de oldu ondan kalma bi travma galiba![]()
Ya benim öncekinde sürekli acıdı ya çilek hiç azalmamıştı işte kalbi durunca hassasiyette gitti amaan kötü anılar boşverelimAma canikom belli bi haftadan sonra o şiddetli göğüs acısı kalmıyor ki. Ben 8. Haftaya kadar göğüs acısından eğilip kalkamıyodum bile ama 8den sonra göğüslerimde bi rahatlama oldu. Dolgunluğu kaldı sadece, birde uçlarında top top sivilceye benzeyen şeyler oluştu genişledi
Benim de nadiren göğsüm sızlıyor mesela bende sadece aşırı gaz var tam bir gazman oldum inanın ömrümde bu kadar gaz çıkarmamışımdırAma canikom belli bi haftadan sonra o şiddetli göğüs acısı kalmıyor ki. Ben 8. Haftaya kadar göğüs acısından eğilip kalkamıyodum bile ama 8den sonra göğüslerimde bi rahatlama oldu. Dolgunluğu kaldı sadece, birde uçlarında top top sivilceye benzeyen şeyler oluştu genişledi