- 14 Aralık 2024
- 4.032
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.037
- 48
- 31
Evet cnm ocean d3k2 agzima laps diye damlattim bugun ajdjdjdEkmek ya da ağzıma damlatıyorum bebişim. Ocean damla mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm ocean d3k2 agzima laps diye damlattim bugun ajdjdjdEkmek ya da ağzıma damlatıyorum bebişim. Ocean damla mı
Erkek bebolarda oluyor hep bu lekelenme öyküsü farketttin miEvet canım benim de çevremde çok var böyle öyküler şükür kanama alanım yok içim rahat ne yapalım elimizden gelen herşeyi yaptık tevekkül ile bekleyeceğiz![]()
Allah iyiliğini versin yahuAhaha tam 38 oluyorum bide memur olduğumuzdan hayatım 15 i maaş 17 si iyidir![]()
19 unda dogursana benle ayni gun olsun be egin ajdjdjfjfj.Ben 17 ekimde doğuruyorum bacılar manifestin kralını yaptım aha buraya da yazıyorum ahajjss siz de görün![]()
Döner ısırırcasına sjdhdjhdhdhdhdEvet cnm ocean d3k2 agzima laps diye damlattim bugun ajdjdjd
Hahaha aman biz iflah olmayız yaHakkaten gebeliklerimiz de güzel geçiyor aslında ama biz durup durup kuduruyoruz djdhjd
Ben zaten hissediyorum kesin erkekErkek bebolarda oluyor hep bu lekelenme öyküsü farketttin mi![]()
Yok kanka tam 17 ye hazırladım kendimi19 unda dogursana benle ayni gun olsun be egin ajdjdjfjfj.
Bana da seninki erkekmiş gibi geliyorBen zaten hissediyorum kesin erkek![]()
Canım benim ya beni de biraz üzdü bu dediklerin ama doğru olduğunu düşündüğümden değil, sonuçta bulantısı olmayan o kadar kişi olduğu halde böyle düşünülmesine üzüldüm. Zaten doğru da değil, kadınların dörtte biri yaşamaz bilimsel olarak. Ablamın dört çocuğu var hiçbirinde bulantı yaşamadı ben ondan rahatım. Üstelik sonuncuda yaşı kırktı. Bulantı ile ilgili iki teori var biri şöyle bir şey: kadını zararlı şeyleri yemekten koruyor. Bu yönüyle içgüdüsel evrimsel tarafı var. Midesi bulanan her şeyi yiyemez öyle düşün. Ama şimdi her şey biliniyor zaten şanslı dönemdeyizGece psikolojim iyiydi hatta göbeğim hafif büyüdü galiba yada ben öyle hissettim rahattım. Sabah bi açıp okuyayım dedim burayı pişman oldum. Kimsenin kötü niyetli yazdığımı düşünmüyorum, kötü deneyimi olanların yorumlarını da okudum malesef bulantım olmayan gebeliklerin kalbi durdu vs yorumları görünce içime sıkıntı oturdu geçmedi. Bidaha iki hafta beklemicem ya şu yarınki kontrolü atlatırsam her hafta doktorun kapısındayım![]()
Ben 22 ekimde doğurcam aşko öyle karar verdimAhaha tam 38 oluyorum bide memur olduğumuzdan hayatım 15 i maaş 17 si iyidir![]()
Ahahahahaha sus kiz yine canim cekecek ajdjdjd. Oglen anneannemi aramistim, bos bulunup kabak dolmasi pisirdim dedi laf arasi. Sen ben bir kudur ama mumkun degil kalkip yapamam. Allahtan getiren bir restoran buldum. Bir yemisim ekmek yogurt banarakDöner ısırırcasına sjdhdjhdhdhdhd
Akrep olcak yani hadi bakalım evde 2 kova var kendime yandaş doğurmam lazım benim 20 sini geçememBen 22 ekimde doğurcam aşko öyle karar verdim
Bütün travmatikler aynı ay hamile kalıp nasıl buluştuk ya, istesen denk gelmezBenim önceki düşüğümde göğüs hassasiyetim gidince anlamıştım bişeyler olduğunu ki öyle de oldu ondan kalma bi travma galiba![]()
Ohh yarasın canım şifa olsunAhahahahaha sus kiz yine canim cekecek ajdjdjd. Oglen anneannemi aramistim, bos bulunup kabak dolmasi pisirdim dedi laf arasi. Sen ben bir kudur ama mumkun degil kalkip yapamam. Allahtan getiren bir restoran buldum. Bir yemisim ekmek yogurt banarakesim diyor ki bogulucaksin almicam onunden sakin ol
benim istah bugun vitaminlerle daha da mi acildi nedir kahribela yaaaa
Aslında biz var ya prenses gibi hamilelik yaşıyoruz da kıymetini mi bilmiyoruz nedir benim arkadaşım da 4 ay adet kanaması yaşadı doktorlar umutlanma düşecek dedi bide ona ne günler geçirdi hergün ağladı ama sapasağlam oğlu oldu.
Kızlar ben demiştim di mi NORMALİZ KIZLAR diyeHakkaten gebeliklerimiz de güzel geçiyor aslında ama biz durup durup kuduruyoruz djdhjd
Tmm ben 19 unda pirtlatiyorum o zamanYok kanka tam 17 ye hazırladım kendimi![]()
Benim babaannemde etli yaprak sarması yapmış telefonda söyledi annemi aradım çok canım çekti diye bayrama gelirken sarıp getirmiş kıyamam girip çıkıp yedim evde kimseye vermedimAhahahahaha sus kiz yine canim cekecek ajdjdjd. Oglen anneannemi aramistim, bos bulunup kabak dolmasi pisirdim dedi laf arasi. Sen ben bir kudur ama mumkun degil kalkip yapamam. Allahtan getiren bir restoran buldum. Bir yemisim ekmek yogurt banarakesim diyor ki bogulucaksin almicam onunden sakin ol
benim istah bugun vitaminlerle daha da mi acildi nedir kahribela yaaaa
Sagol canim en azindan doner kadar zararli degil sjdjfjfj bunla avunuyorumOhh yarasın canım şifa olsun![]()
Kız bırak çocuğun kaderiyle oynama kendisi karar versin ne zaman geleceğineAkrep olcak yani hadi bakalım evde 2 kova var kendime yandaş doğurmam lazım benim 20 sini geçemem![]()