Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Gece psikolojim iyiydi hatta göbeğim hafif büyüdü galiba yada ben öyle hissettim rahattım. Sabah bi açıp okuyayım dedim burayı pişman oldum. Kimsenin kötü niyetli yazdığımı düşünmüyorum, kötü deneyimi olanların yorumlarını da okudum malesef bulantım olmayan gebeliklerin kalbi durdu vs yorumları görünce içime sıkıntı oturdu geçmedi. Bidaha iki hafta beklemicem ya şu yarınki kontrolü atlatırsam her hafta doktorun kapısındayım 😕
Canım benim ya beni de biraz üzdü bu dediklerin ama doğru olduğunu düşündüğümden değil, sonuçta bulantısı olmayan o kadar kişi olduğu halde böyle düşünülmesine üzüldüm. Zaten doğru da değil, kadınların dörtte biri yaşamaz bilimsel olarak. Ablamın dört çocuğu var hiçbirinde bulantı yaşamadı ben ondan rahatım. Üstelik sonuncuda yaşı kırktı. Bulantı ile ilgili iki teori var biri şöyle bir şey: kadını zararlı şeyleri yemekten koruyor. Bu yönüyle içgüdüsel evrimsel tarafı var. Midesi bulanan her şeyi yiyemez öyle düşün. Ama şimdi her şey biliniyor zaten şanslı dönemdeyiz😊 Diğeri de hormonal değişiklikleri göstermesi, bu açıdan tamam belirti ama sık sık muayeneye gidiyoruz her şeyi anında öğreniyoruz zaten ne hacet. Artık anne olucaz biraz dayanıklı olmamız lazım😎

Döner ısırırcasına sjdhdjhdhdhdhd
Ahahahahaha sus kiz yine canim cekecek ajdjdjd. Oglen anneannemi aramistim, bos bulunup kabak dolmasi pisirdim dedi laf arasi. Sen ben bir kudur ama mumkun degil kalkip yapamam. Allahtan getiren bir restoran buldum. Bir yemisim ekmek yogurt banarak🤣esim diyor ki bogulucaksin almicam onunden sakin ol 🤣🤣 benim istah bugun vitaminlerle daha da mi acildi nedir kahribela yaaaa

Ahahahahaha sus kiz yine canim cekecek ajdjdjd. Oglen anneannemi aramistim, bos bulunup kabak dolmasi pisirdim dedi laf arasi. Sen ben bir kudur ama mumkun degil kalkip yapamam. Allahtan getiren bir restoran buldum. Bir yemisim ekmek yogurt banarak🤣esim diyor ki bogulucaksin almicam onunden sakin ol 🤣🤣 benim istah bugun vitaminlerle daha da mi acildi nedir kahribela yaaaa
Ohh yarasın canım şifa olsun 😆

Aslında biz var ya prenses gibi hamilelik yaşıyoruz da kıymetini mi bilmiyoruz nedir benim arkadaşım da 4 ay adet kanaması yaşadı doktorlar umutlanma düşecek dedi bide ona ne günler geçirdi hergün ağladı ama sapasağlam oğlu oldu.
Hakkaten gebeliklerimiz de güzel geçiyor aslında ama biz durup durup kuduruyoruz djdhjd
Kızlar ben demiştim di mi NORMALİZ KIZLAR diye😂

Benim babaannemde etli yaprak sarması yapmış telefonda söyledi annemi aradım çok canım çekti diye bayrama gelirken sarıp getirmiş kıyamam girip çıkıp yedim evde kimseye vermedim🤣

Back
X