Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Yarın gidecektik beraber seninki yine beklemedi mi😅
Bizi çok özlüyor heralde kız 😂😂 bugün gittim ben ama bebem iyi çok şükür büyümüş teyzesi kanama alanı yok şükürler olsun arada birşeyler oluyor ama yatıyorum işte vajinal muayene etmediği için de bakamadı vajinal birşeymi diye istirahat edip bekliyoruz bakalım 😊 sıra eizde 😍😍

Bende öyleyim kolaylıkla hamile kalıp doğuramadık ki kafamız rahat olsun. Hepimizin kendince sıkıntıları yaşanmışlıkları var.. Ben bugün bıçak atsan kan çıkmaz vaziyetteyim kimseyle konusmadım bile doğru düzgün. Yarın bebiklerimizi bi görsek 1 hafta idare eder bizi. Ama 2 hafta muayene arası cok uzun bence bizim gibiler için
Ben peşin peşin söyledim her hafta gelsem sizin için bir sakıncası varmı dedim önceki süreçlerimden dolayı paniğim ve yakın takip etmek istiyorum dedim haklısın elbette gel sorun yok dedi

Ben en son ultrasona 7. Haftada gittim galiba sonraki kontrolümde 9 olmuş yani 8. Haftayı hiç görmedim 2 gün önce de 10+4 olmuştu. Bu arada ben çok kaju yiyorum kaju bebeğin gelişmesinde çok etkili demişti doktorum çiğ olarak ye demişti sürekli ondan yedim

🧿 ya ne güzel yarın 11 haftalık o zaman. Bundan sonra bende kajuya ağırlık vereyim. avakado ve yaban mersini tüketmeye çalışıyorum sık sık. İlk trimester bitti sayılır gözünüz aydın 🥰

Bende daha raporum bitmedi evdeyim Eşim de çalışıyor dedim ben akşam dışarı çıkcam evde duramıyorum. Gidip sahilde falan bişeyler içip oturcam vakit geçsin diye. Yaşamayan anlamıyor bence benim doktorum da anlamıyor Kalp atışı için istememe rağmen vajinal bakmamıştı o stresle sabahı sabah edip başka doktora gitmiştim. Bende haftaya bidaha isticem gitmeyi inşallah bakar.
Aaa bende sahile iniyorum akşam keşke aynı yerde olsaydık kız bide yüz yüze endişelenirdik ahajjas

🧿 ya ne güzel yarın 11 haftalık o zaman. Bundan sonra bende kajuya ağırlık vereyim. avakado ve yaban mersini tüketmeye çalışıyorum sık sık. İlk trimester bitti sayılır gözünüz aydın 🥰
Valla inşallah biter elim sürekli göğüslerimde eşim diyor ki yeter bak tik olacak artık dışarıda da yapacaksın ahajajna

Ben peşin peşin söyledim her hafta gelsem sizin için bir sakıncası varmı dedim önceki süreçlerimden dolayı paniğim ve yakın takip etmek istiyorum dedim haklısın elbette gel sorun yok dedi
Bi video var ya instada
Ben buraya (doktora) gelince bütün derdimi tasamı unutuyorum Allah çarpsın diyo🤣🤣

Bende ilk kez hamileyken öğrendim yoksa çoktan yaptırmıştım. Zaten zar zor bitane tutmuş riske atmamak için. Tüp bebekte de ben hem coraspin hem oksapar kullanmıştım transferden sonra tabi negatif çıktı da tedbir için heralde kullandırmıştı.
Aspirin hala devam benim de🥰 ya ben de bunun bu kadar onemli oldugunu transfere bir kac gun kala ogrendim acikcasi. Umarim bundan sonrasi sorun olmaz diye dua ediyorum🙏🏼

Mantıklı olan bu zaten stres daha zararlı bizler için. Ben bu 2 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum yani son 1 haftadır dakikaları sayar oldum

kızlar kontrolden geliyorum gayet iyi gidiyormuş gelişimi 11+0 ama ultrasona göre 11+2
Fetal yaptırdım ama yine de sonucu çıkana kadar burun kemiği ense kalınlığı baktı gayet iyi hiçbir sorun yok dedi çok şükür 😍Eki Görüntüle 3574477
ohhh masallah 🧿🧿 cinsiyet tahmininde bulundu mu kıza benziyor sanki 😍❤️

Back
X