- 3 Nisan 2023
- 2.494
- 2.331
- 63
- 38
Bizi çok özlüyor heralde kızYarın gidecektik beraber seninki yine beklemedi mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizi çok özlüyor heralde kızYarın gidecektik beraber seninki yine beklemedi mi![]()
Ben peşin peşin söyledim her hafta gelsem sizin için bir sakıncası varmı dedim önceki süreçlerimden dolayı paniğim ve yakın takip etmek istiyorum dedim haklısın elbette gel sorun yok dediBende öyleyim kolaylıkla hamile kalıp doğuramadık ki kafamız rahat olsun. Hepimizin kendince sıkıntıları yaşanmışlıkları var.. Ben bugün bıçak atsan kan çıkmaz vaziyetteyim kimseyle konusmadım bile doğru düzgün. Yarın bebiklerimizi bi görsek 1 hafta idare eder bizi. Ama 2 hafta muayene arası cok uzun bence bizim gibiler için
Ben en son ultrasona 7. Haftada gittim galiba sonraki kontrolümde 9 olmuş yani 8. Haftayı hiç görmedim 2 gün önce de 10+4 olmuştu. Bu arada ben çok kaju yiyorum kaju bebeğin gelişmesinde çok etkili demişti doktorum çiğ olarak ye demişti sürekli ondan yedim
Aaa bende sahile iniyorum akşam keşke aynı yerde olsaydık kız bide yüz yüze endişelenirdik ahajjasBende daha raporum bitmedi evdeyim Eşim de çalışıyor dedim ben akşam dışarı çıkcam evde duramıyorum. Gidip sahilde falan bişeyler içip oturcam vakit geçsin diye. Yaşamayan anlamıyor bence benim doktorum da anlamıyor Kalp atışı için istememe rağmen vajinal bakmamıştı o stresle sabahı sabah edip başka doktora gitmiştim. Bende haftaya bidaha isticem gitmeyi inşallah bakar.
Valla inşallah biter elim sürekli göğüslerimde eşim diyor ki yeter bak tik olacak artık dışarıda da yapacaksın ahajajnaya ne güzel yarın 11 haftalık o zaman. Bundan sonra bende kajuya ağırlık vereyim. avakado ve yaban mersini tüketmeye çalışıyorum sık sık. İlk trimester bitti sayılır gözünüz aydın
![]()
Bi video var ya instadaBen peşin peşin söyledim her hafta gelsem sizin için bir sakıncası varmı dedim önceki süreçlerimden dolayı paniğim ve yakın takip etmek istiyorum dedim haklısın elbette gel sorun yok dedi
Ya buna çok güldümValla inşallah biter elim sürekli göğüslerimde eşim diyor ki yeter bak tik olacak artık dışarıda da yapacaksın ahajajna
Ahaha gün içinde 1500 kere elliyorumYa buna çok güldümherkesin aynı olması. Sabah gözünü açar açmaz göğüsleri kontrol ederek başlıyorum güne
![]()
Aspirin hala devam benim deBende ilk kez hamileyken öğrendim yoksa çoktan yaptırmıştım. Zaten zar zor bitane tutmuş riske atmamak için. Tüp bebekte de ben hem coraspin hem oksapar kullanmıştım transferden sonra tabi negatif çıktı da tedbir için heralde kullandırmıştı.
Mantıklı olan bu zaten stres daha zararlı bizler için. Ben bu 2 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum yani son 1 haftadır dakikaları sayar oldumBen peşin peşin söyledim her hafta gelsem sizin için bir sakıncası varmı dedim önceki süreçlerimden dolayı paniğim ve yakın takip etmek istiyorum dedim haklısın elbette gel sorun yok dedi
ohhh masallahkızlar kontrolden geliyorum gayet iyi gidiyormuş gelişimi 11+0 ama ultrasona göre 11+2
Fetal yaptırdım ama yine de sonucu çıkana kadar burun kemiği ense kalınlığı baktı gayet iyi hiçbir sorun yok dedi çok şükürEki Görüntüle 3574477
9.30daAhahahahahah arabesk night baslasinyarin kacta randevun ona gore pozisyon alalim sitede ajsjdjd
Kendi göğsünü ellemek zaten kadına dopamin salgılatan bi şeymiş win-win hahaAhaha gün içinde 1500 kere elliyorum![]()
Ahahahaha evet ya. Biz neden bu uygulamalara inanip 40 haftayi devirecegimize inandik kiAslında Kasım değilde Ekim annesi olacak ilk hafta olanlar da. Benim doktor bile Ekim sonu alırız demişti.![]()
Ben az önce anne güldüğünde karnındaki yavru ne yaşar diye bi video izledim. Yayık ayranı gibi çalkalanıyor yavrucak ve o kadar komikti ki aynısını yaşattımBi video var ya instada
Ben buraya (doktora) gelince bütün derdimi tasamı unutuyorum Allah çarpsın diyo![]()
Amin canimAman arkadaşlar iyi olun lekeniz olmasın da ayda 1 gidin![]()
Hazırlığı Ekim ayına göre yapmak lazımAhahahaha evet ya. Biz neden bu uygulamalara inanip 40 haftayi devirecegimize inandik ki![]()
evet evet yazdım aşağıda %70 kız dedi 10 güne fetal çıkınca kesinleşicekohhh masallahcinsiyet tahmininde bulundu mu kıza benziyor sanki
![]()
Kiz siz bu meme acisina niye bu kadar takildiniAhaha gün içinde 1500 kere elliyorum![]()
Hayir madem ille akrep olacak bari ekim bebesi olsun anasi gibi diyorum ben deHazırlığı Ekim ayına göre yapmak lazım![]()