Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ya bence allah yüzümüze baktı ve sağlıklı sperm denk geldi ki bugünlere kadar geldik. Öyle kromozomal bi sorun olduğunda ilk 6 haftada düşük oluyor zaten. Biz simdiye kadar sağlıklı ilerledik daha bisey olmaz
Sadece pıhtılaşma testi trombofili panelini yaptırmadım onu da bilmiyordum. Hamileyken öğrendim o testi hemen sonucu çıkacağını bilsem yaptıracaktım. Benim delilik öyle böyle değil 🙈

Sadece pıhtılaşma testi trombofili panelini yaptırmadım onu da bilmiyordum. Hamileyken öğrendim o testi hemen sonucu çıkacağını bilsem yaptıracaktım. Benim delilik öyle böyle değil 🙈
Onu ben de yaptirmadim. Doktor oksapari keserken bir korktum hatta yedinci haftada🙈 elimizde bunu destekleyecek bir öykün olmadigi icin su noktada baktirmamizin bir anlami yok demisti🙈 dusunmemeye calisiyorum onu. Yoksa inan hep kiziyorum kendime bunca didik didik nelere bakildi para doktum bir onu akil edemedim zaman bulamadim diye

Gece psikolojim iyiydi hatta göbeğim hafif büyüdü galiba yada ben öyle hissettim rahattım. Sabah bi açıp okuyayım dedim burayı pişman oldum. Kimsenin kötü niyetli yazdığımı düşünmüyorum, kötü deneyimi olanların yorumlarını da okudum malesef bulantım olmayan gebeliklerin kalbi durdu vs yorumları görünce içime sıkıntı oturdu geçmedi. Bidaha iki hafta beklemicem ya şu yarınki kontrolü atlatırsam her hafta doktorun kapısındayım 😕

Evet ben seni çok iyi anladım. Daha öncede yine benzer bir şey okumuştum burda. İşte bulantısı olan gebelik sağlıklıdır tarzında. O gün göğüs hassasiyetim de kaybolmuştu ve benim için çok kötü geçti. Sonrasında annem hep gebelikleriniz benim gibi geçer inş diyordu. Onu aradım ve 3 gebeliğindede hiç bulantı yaşamadığını ve gayet sağlıklı doğduğumuzu hatırlattı.
Her gebelik kişiye özel. İçinizi ferah tutun 🌸

Onu ben de yaptirmadim. Doktor oksapari keserken bir korktum hatta yedinci haftada🙈 elimizde bunu destekleyecek bir öykün olmadigi icin su noktada baktirmamizin bir anlami yok demisti🙈 dusunmemeye calisiyorum onu. Yoksa inan hep kiziyorum kendime bunca didik didik nelere bakildi para doktum bir onu akil edemedim zaman bulamadim diye
Bende ilk kez hamileyken öğrendim yoksa çoktan yaptırmıştım. Zaten zar zor bitane tutmuş riske atmamak için. Tüp bebekte de ben hem coraspin hem oksapar kullanmıştım transferden sonra tabi negatif çıktı da tedbir için heralde kullandırmıştı.

Evet ben seni çok iyi anladım. Daha öncede yine benzer bir şey okumuştum burda. İşte bulantısı olan gebelik sağlıklıdır tarzında. O gün göğüs hassasiyetim de kaybolmuştu ve benim için çok kötü geçti. Sonrasında annem hep gebelikleriniz benim gibi geçer inş diyordu. Onu aradım ve 3 gebeliğindede hiç bulantı yaşamadığını ve gayet sağlıklı doğduğumuzu hatırlattı.
Her gebelik kişiye özel. İçinizi ferah tutun 🌸
Buraya yazınca rahatladım biraz. Teşekkür ederim 🙏

Kızlar siz yine iyisiniz artık 10.-11. Haftaları bitirmek üzeresiniz biz 7-8de olanlar ne yapsın yaa

Vallahi napalım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ gebelikte bırakın ay ay ayırmayı hafta hafta bile ayrılsa olurmuş. 🙃 kasımın ilk haftası doğum gözükenlerle aramda 4 hafta var. Ben kalp atışını yeni duyarken birçok arkadaş cinsiyet için heyecanlanmaya başladı bile ☺️

Vallahi napalım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ gebelikte bırakın ay ay ayırmayı hafta hafta bile ayrılsa olurmuş. 🙃 kasımın ilk haftası doğum gözükenlerle aramda 4 hafta var. Ben kalp atışını yeni duyarken birçok arkadaş cinsiyet için heyecanlanmaya başladı bile ☺️
Aslında Kasım değilde Ekim annesi olacak ilk hafta olanlar da. Benim doktor bile Ekim sonu alırız demişti. 😂

Bende öyleyim kolaylıkla hamile kalıp doğuramadık ki kafamız rahat olsun. Hepimizin kendince sıkıntıları yaşanmışlıkları var.. Ben bugün bıçak atsan kan çıkmaz vaziyetteyim kimseyle konusmadım bile doğru düzgün. Yarın bebiklerimizi bi görsek 1 hafta idare eder bizi. Ama 2 hafta muayene arası cok uzun bence bizim gibiler için

Bende öyleyim kolaylıkla hamile kalıp doğuramadık ki kafamız rahat olsun. Hepimizin kendince sıkıntıları yaşanmışlıkları var.. Ben bugün bıçak atsan kan çıkmaz vaziyetteyim kimseyle konusmadım bile doğru düzgün. Yarın bebiklerimizi bi görsek 1 hafta idare eder bizi. Ama 2 hafta muayene arası cok uzun bence bizim gibiler için
Bende daha raporum bitmedi evdeyim Eşim de çalışıyor dedim ben akşam dışarı çıkcam evde duramıyorum. Gidip sahilde falan bişeyler içip oturcam vakit geçsin diye. Yaşamayan anlamıyor bence benim doktorum da anlamıyor Kalp atışı için istememe rağmen vajinal bakmamıştı o stresle sabahı sabah edip başka doktora gitmiştim. Bende haftaya bidaha isticem gitmeyi inşallah bakar.

Valla tahmin edebiliyorum. Ama size bakınca diyorum ki keşke ben de 10-11. Haftamda olsaydım 🤣 size imrenenlerde var bilin
Gelirsiniz ya şöyle söyleyim 7 den sonrası biraz hızlı akıyor bence

Kizlar aksamustu jinekologumla konustuk, aile dostumuz ayni zamanda kendisi cok cok guvenip sevdigim bir ablamdir. Tup bebek doktorumu da kendisinin tavsiyesiyle okul arkadasi oldugu icin secmistim. Fetal dna icin iki firma onerdi, bakilacak gen sayisina gore fiyat veriliyor dedi. Tup bebek doktoruma da sorup hepsini arayip fiyat alacagim.

Embriyom genetik olarak saglikli oldugu halde yine de yaptirsam mi diye sorunca boyle yazdi direkt iletiyorum,

“PGD normal olsa da fetal DNA öneriyoruz. Çünkü PGD normal olup kromozom anomalisi olan bebek nadiren oluyor
Bu kadar emek ve masraf ettiniz, fetal DNA da yaptırın”

Firmalar icin de soyle malesef piyasada cok fazla art niyetli isinin ehli olmayan insan oldugunu soyledi. Fetaldna da saglikli rapor cikarilip downlu dogan bebek bizzat taniyorum malesef dedi… yani o piyasa da her seyde oldugu gibi kirlenmis malesef.

Ben iki doktorum da onerdigi icin aklimda kalmamasi icin yaptiracagim fetal dna.
Dileyen olursa bana yolladigi iki firmanin kartvizitinin fotografini mesajlardan yollayabilirim 🌸
Merhaba bana da gönderirseniz firma isimlerini sevinirim

Yarın tam 7 olucam bu beni motive etti ☺️☺️
Ben en son ultrasona 7. Haftada gittim galiba sonraki kontrolümde 9 olmuş yani 8. Haftayı hiç görmedim 2 gün önce de 10+4 olmuştu. Bu arada ben çok kaju yiyorum kaju bebeğin gelişmesinde çok etkili demişti doktorum çiğ olarak ye demişti sürekli ondan yedim

Ve ek olarak et kırmızı et bulanmayanlar tiksinmeyenler yesin sonra seyredin ahajajs

Back
X