Aile hekiminde mi baktılar canımBenim yedinci haftada genel kan sayimi idrar tahlili tum vitaminler vs hepsine bakilmisti bir de bazi bulasici hastaliklar, o yuzden sordum canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile hekiminde mi baktılar canımBenim yedinci haftada genel kan sayimi idrar tahlili tum vitaminler vs hepsine bakilmisti bir de bazi bulasici hastaliklar, o yuzden sordum canim
Ay ben 2 haftadır aşırı kustum günde 3 4 kere midem çok kötüydü ama bugün iyiyim endişelendim birden kesilince yaBenim bes haftalikkenden beri bulantim var, ama hep topu 2 kez kustum. Herkeste bulantinin seyri farkli oluyor. Zamanla da hepsi azalip bitebiliyor![]()
Gece psikolojim iyiydi hatta göbeğim hafif büyüdü galiba yada ben öyle hissettim rahattım. Sabah bi açıp okuyayım dedim burayı pişman oldum. Kimsenin kötü niyetli yazdığımı düşünmüyorum, kötü deneyimi olanların yorumlarını da okudum malesef bulantım olmayan gebeliklerin kalbi durdu vs yorumları görünce içime sıkıntı oturdu geçmedi. Bidaha iki hafta beklemicem ya şu yarınki kontrolü atlatırsam her hafta doktorun kapısındayımGonlunu ferah tut lutfen canim, hicbir sey cikmayacakartik gunu de baya ilerledi cok sukur testleriniz de temizmis bak. Bizler gercekten fazladan evhamlaniyoruz yonetemiyoruz stresimizi. Zor da kavustugumuz icin ekstra kaygilaniyoruz bence
Yok canim kendi doktoruma baktirdim ama aile hekiminde devlette de yaptirabilirsin demisti doktorum da. O liste olarak bakilacaklari yazdi bana verdi.Aile hekiminde mi baktılar canım
Iyi olduysaniz sevinin bence, demek ki gecmissiniz o evreyiAy ben 2 haftadır aşırı kustum günde 3 4 kere midem çok kötüydü ama bugün iyiyim endişelendim birden kesilince ya
sana diyorumda kendime carem yokDoğru söylüyorsun düşünüp durmanın insana hiçbir faydası yok zaten yaşayıp görcez. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama ben yarınki kontrole kadar nefesimi tutup beklicem galiba![]()
Yok canim kendi doktoruma baktirdim ama aile hekiminde devlette de yaptirabilirsin demisti doktorum da. O liste olarak bakilacaklari yazdi bana verdi.Aile hekiminde mi baktılar canım
Iyi olduysaniz sevinin bence, demek ki gecmissiniz o evreyiAy ben 2 haftadır aşırı kustum günde 3 4 kere midem çok kötüydü ama bugün iyiyim endişelendim birden kesilince ya
Sakin ol kuşum vallahi ya, bak artik haftalarimiz iyice ilerledi uygulama bile mide bulantin asermelerin azalacak diyordu. Senin de bitti demek ki ne guzel mutlu ol buna benceGece psikolojim iyiydi hatta göbeğim hafif büyüdü galiba yada ben öyle hissettim rahattım. Sabah bi açıp okuyayım dedim burayı pişman oldum. Kimsenin kötü niyetli yazdığımı düşünmüyorum, kötü deneyimi olanların yorumlarını da okudum malesef bulantım olmayan gebeliklerin kalbi durdu vs yorumları görünce içime sıkıntı oturdu geçmedi. Bidaha iki hafta beklemicem ya şu yarınki kontrolü atlatırsam her hafta doktorun kapısındayım![]()
bende oyle olmustu 5 gun bulantim kesildi korkarak gitdim ama bisey cikmadi her sey iyiydi tahmini 7haftanin ortalari . sonra doktordan ciktigim gun basladi bulanti tekrar. simdide 3 4 gundur azaldi 2 gun tam kayb oluyor 1 gun 1 defa bulaniyor 1 gun 3 defa bulaniyor bu gun 1 defa oldu kusmuyorum bende bulanti ogrtu oluyorBide 2 haftadır afedersiniz kusuyodum sürekli ama bugün olmadı bişi 2 haftada geçer mi bu belirti siz yaşadınız mı bu sorunu
boşuna evham yapıyoruz aslında bu aşamaya kadar geldik artık kritik zamanları atlatmak üzereyiz. yarın kontrolden çıkınca güzel şeyler yazıcam inşallah.. sen de gönlünü ferah tut kanama olmadığı sürece bu triplere girmememiz lazımsana diyorumda kendime carem yokbenim kontrol gelecek haftaya bu hafta gitmemek icin kendimi zor tutuyorum her gun bir sorun cikartiyorum insallah buyuk bir sorun olmazsa kendimi tutuyorum bu defa doktor dediyi vakitde gitmek istiyorum. hayirlisi olsun insallah sende yarin burda guzel haberle bizi sevindiriceksin
![]()
Bacım siz bütün tuşlara basmışsınız kromozom analizi de yapılmış bence senin daha rahat olman lazımKızlar benim de kontrolüm yarın 11.30 gibi. Sata göre 9+4 olucam galiba ama benim iki gün geriden geliyor hep ultrasonda geç yumurtladığım için. O kadar stresliyim ki çünkü hiç bir belirtim yok kalmadı. Hamile değilmişim gibi yani böyle olan varmı. Ben yarına kadar kalpten gitmem inşallah.
Bu arada biz eşimle tüp bebekten sonra embriyolarımız yaşamadığı için ayrıntılı genetik test,karyotip kromozom analizi falan herşeyi yaptırmıştık normaldi yine de sorun çıkar mı ki sonradan. Araştırdığım kadarıyla sonradan kalp durması falan bebekte kromozomal genetik rahatsızlık varsa oluyormuş.
Benim eşim de öyle malesef riskleri benim kadar bilmiyor boşuna stres yapıyorsun diyor. Bende ona anlatıyorum bak böyle şeyler de oluyor her ihtimal var diye. Bide daha önce tüp bebekde opudan sonra telefonla aranıp tüm embriyolarımız öldü diye haber verilmiştim o kadar beklemiyordum ki günlerce yemek yiyemedim uyuyamadım o dönem. Şimdi de o yüzden galiba savunma haline girip en kötüye kendimi hazırlıyorum. Eşimde hayal kırıklığı yaşamasın diye onu da üzüyorumYok canim kendi doktoruma baktirdim ama aile hekiminde devlette de yaptirabilirsin demisti doktorum da. O liste olarak bakilacaklari yazdi bana verdi.
Iyi olduysaniz sevinin bence, demek ki gecmissiniz o evreyi
Sakin ol kuşum vallahi ya, bak artik haftalarimiz iyice ilerledi uygulama bile mide bulantin asermelerin azalacak diyordu. Senin de bitti demek ki ne guzel mutlu ol buna benceburada olumsuz yazilan seylerden ben de etkileniyorum malesef, pzt sali gunku buhranlarim biraz da ondandi. Esim hatta dun yine anneme sikayet ediyordu beni forumda okuyup okuyup bizim bebege de bisey olur mu diyor beni de uzuyor diyordu
allahim korusun hepimizi de bebelerimizi de insallah
kotuyu dusunmemeye calismak zorundayiz sanirim, dusundukce stres bebekleri etkiliyor. Dun doktorum da dedi strese sen alisiksin ama ona yazik degil mi daha on haftalik ve senden oturu stresi hissediyor diye. Oyle diyince vicdan yaptim hemen
![]()
Valla o dönem tüp bebekte benden 19 yu urta toplandı hepsi döllendi bide hepsi 3.güne kadar geldi 5.gün hepsi öldü diye aradılar. İki tanesini 3.gün dondurmuştuk dediler onu da ya tutarsa diye denemek için transfer olmuştum. Genetik bir sorun mu var diye doktorlar üstüne düştü ondan yaptırdık valla yoksa bende bilmiyordum hiç birini. İnşallah dediğin gibi olur ya Yarın yazalım buraya güzel haberleri.Bacım siz bütün tuşlara basmışsınız kromozom analizi de yapılmış bence senin daha rahat olman lazım
Muayene öncesi insan böyle deliriyor ya yarın arka arkaya muayenemiz var buraya rahatlamış olarak geri döncez. Kanama yok şiddetli ağrı yok hiçbişey yok neden böyle deliyiz biz ya
Canim bak tum o olumsuzluklara ragmen bugun dogal gebesin allah ne kadar buyukBenim eşim de öyle malesef riskleri benim kadar bilmiyor boşuna stres yapıyorsun diyor. Bende ona anlatıyorum bak böyle şeyler de oluyor her ihtimal var diye. Bide daha önce tüp bebekde opudan sonra telefonla aranıp tüm embriyolarımız öldü diye haber verilmiştim o kadar beklemiyordum ki günlerce yemek yiyemedim uyuyamadım o dönem. Şimdi de o yüzden galiba savunma haline girip en kötüye kendimi hazırlıyorum. Eşimde hayal kırıklığı yaşamasın diye onu da üzüyorumAllahım daha fazla sınamasın inşallah bundan sonra hep güldürsün hepimizi.
Eşimde morfoloji problemi var, o yüzden içimde bi yerlerde hep bi kuşku var ya bu sefer de bebeğim sağlıksızsa diye3 kaybım var daha önce ama onlar erken haftalardaydı
Ne bileyim korkuyorum işte kötü bişeyle karşılaşmaktan![]()
Ben annemin art arda üç düşüğünden sonra dünyaya gelmişim. Bana hamileyken de kanamaları olmuş sonra hep yatmış. Ve ters dünyaya gelmişim. Üstelik de, eski toprak işte, düşüklere rağmen sadece doğumda gitmiş hastaneye. Ben o şartlarda doğmuşumyaa senle ben ayni gibiyiz benimde 2 dusuk oldu bende kan pihtilasmasi cikti. sonra tekrar hamilelik dusundukte esimde hareketlililer ve adini unutdugum biseyde sorun cikmisti tedavi oluyordu alerji oldu diye tedaviyi birakti sonra hamile oldum. saglikli ve hayirli bebeklerse kismetimizde varlarsa kucagimizada aliriz insallah biz elimizden geleni her seyi yapiyoruz oyle dusun
Oyyy masallah minigekızlar kontrolden geliyorum gayet iyi gidiyormuş gelişimi 11+0 ama ultrasona göre 11+2
Fetal yaptırdım ama yine de sonucu çıkana kadar burun kemiği ense kalınlığı baktı gayet iyi hiçbir sorun yok dedi çok şükürEki Görüntüle 3574477
Maşallah darısı başımızakızlar kontrolden geliyorum gayet iyi gidiyormuş gelişimi 11+0 ama ultrasona göre 11+2
Fetal yaptırdım ama yine de sonucu çıkana kadar burun kemiği ense kalınlığı baktı gayet iyi hiçbir sorun yok dedi çok şükürEki Görüntüle 3574477
Ya bence allah yüzümüze baktı ve sağlıklı sperm denk geldi ki bugünlere kadar geldik. Öyle kromozomal bi sorun olduğunda ilk 6 haftada düşük oluyor zaten. Biz simdiye kadar sağlıklı ilerledik daha bisey olmazValla o dönem tüp bebekte benden 19 yu urta toplandı hepsi döllendi bide hepsi 3.güne kadar geldi 5.gün hepsi öldü diye aradılar. İki tanesini 3.gün dondurmuştuk dediler onu da ya tutarsa diye denemek için transfer olmuştum. Genetik bir sorun mu var diye doktorlar üstüne düştü ondan yaptırdık valla yoksa bende bilmiyordum hiç birini. İnşallah dediğin gibi olur ya Yarın yazalım buraya güzel haberleri.
Biz en başından beri böyleyiz malesef tam gaz devam ediyoruz tedirginlikteKızlar siz yine iyisiniz artık 10.-11. Haftaları bitirmek üzeresiniz biz 7-8de olanlar ne yapsın yaa
Bizim o hatalarınızı bi görseydiniz cümbüş vardı burdaKızlar siz yine iyisiniz artık 10.-11. Haftaları bitirmek üzeresiniz biz 7-8de olanlar ne yapsın yaa