Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Canım benim seni asla üzmek istemem ama ertelemek hem psikolojik hem de bedenen insanı aşırı yıpratıyor bence hemen gitmelisin. Sağlıklı olduğu bir gün sonra bile anlaşılıyor çünkü. Biz bugün gittik iki günde hiç gelişim göstermemiş her şey hala aynı istersen bekleyelim seni şuan için zehirlemez dedi ama ben beklemek istemediğim için dörtten sonra kürtaj olacağım. İnşallah sen bu durumu yaşamazsın ama bugün gidersen belli olur zaten bir mm bile büyümüş olsa bekle derim ama büyümüyosa aldırmaktan başka elimizden hiçbir şey gelmez ne yazık ki.
Senin kesinleşti mi kuzum ya :(

ben de modumu düşüren bir şey paylaşmak istedim. 9. haftadayım. sağlıklı beslenen biriydim zaten ama hamilelikle canım bir şey çekebiliyor paketli mesela. Gören hemen aaa paketli gıda mı yiyorsun ben hamileyken hiç yemedim diyor. aferin sana diyesim geliyor. Sigara çok uzun zamandır içiyorum, hamile olursam kesin bırakırım diyordum büyük konuşmuşum başaramadım ama elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum. Sigara içtiğimi görenler öyle şeyler söylüyor ki rüyalarıma giriyor kötü bir anneymişim ve çocuğuma iyi bakmıyormuşum gibi vicdan yapıyorum. Ve acaba çok su içmiyor muyum kötü şeyler mi yapıyorum bebeğime bir şey oldu mu kaygısı yükleniyor. Kendimi rahatlatıyorum ama bu insanların her şeyi söyleme hakkına nerden sahip olduklarına inanamıyorum sinir oluyorum
senin HAYATIN senin BEDENİN senin BEBEĞİN afedersin ama kimseye laf söylemek düşmez. herkes kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyor elbet kimseden icazet almana gerek yok. hiç kafana takma böyle insanları. Sigara da kullanabilirsin bu senin sorunun, kimseyi bağlamaz. Elbette her anne bebeğini düşünür sağlıklı olması için elinden geleni yapar sen de aynı şekilde hassasiyet gösteriyorken dışarıdan birilerinin senin canını sıkmasına izin verme. MUHATTAP OLMA bence . Ben buna çok kızıyorum ya senin ne yaşaşdığını bilmeden apır sapır konuşuyorlar ya ağızlarına kürekle vurmak geliyor böyle durumlarda içimden 🤣 sen bebeğin ve kendin için en doğrusunu bilirsin arkadaşım güzel kalbini ferah tut 🤗

Öncelikle herkeess hayatının her döneminde birşeyler söyler. İnan doğurcaksın o zaman bambaşka level e taşıcaklar. Cocuk büyücek bambaşka şeyler söyleyecekler. Paketli gıda? Evet normalde de yememiz lazm belki ama canm cok isterse bende 1 tane atıyorum browni intense yiyorm önceki gebeliğimde de yedim. Bi sorun problem varmı? Yok yani. Sigara konusu, ona birşey diyemiyorum ben hamilelikten önce içiyordum. Ana suan öide bulantısından içemiyorum yani canm istemiyor kokusundan kaynaklı. Midem bulanmasa içermiyim bilemem yani o konuda bi ahkam kesme hakkmda yok tabiki. Her annenin bebeği KENDİNİNDİR. Ben kimseyi dinlemem, dinlemeyeceğim gibi muhataplığı keserim, eğer kafamda doğru bi yere konumlandırırsam bu söylenenleri belki dinlerim. Kimseyi dinlemeden sen kendin bi kendinle konuş, yargılamadan tabiki. Şunu şunu yapıyorum doğrumu yanlış mı diye, araştır gerekirse kimse birley söylemeden aen kendi araştırmanla karar ver.
bu yorumu ancak alkışlarım 👏👏👏

Zeytinyagi yiyormusum gibi oldum, bi baktim zaten d ve k vitamini yagda cozulen grup oldugu icin zeytinyagindaymis🤣 tadi evet garip. Yuttum gitti🙈 yarin su veya ekmekle deniyeyim tesekkur ederim canim😍
Yemekle birlikte tüketmen en doğrusu, d vitaminin emilimi en iyi o şekilde oluyor. Akşam veya öğle yemeğinin sonunda tüket :)

Canım benim seni asla üzmek istemem ama ertelemek hem psikolojik hem de bedenen insanı aşırı yıpratıyor bence hemen gitmelisin. Sağlıklı olduğu bir gün sonra bile anlaşılıyor çünkü. Biz bugün gittik iki günde hiç gelişim göstermemiş her şey hala aynı istersen bekleyelim seni şuan için zehirlemez dedi ama ben beklemek istemediğim için dörtten sonra kürtaj olacağım. İnşallah sen bu durumu yaşamazsın ama bugün gidersen belli olur zaten bir mm bile büyümüş olsa bekle derim ama büyümüyosa aldırmaktan başka elimizden hiçbir şey gelmez ne yazık ki.
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda rabbim sana bu mutluluğu yaşatsın 🙏

Senin kesinleşti mi kuzum ya :(
Daha fazla stres yapmaya dayanamayıp gittim bugün. Ne olacaksa olsun belirsiz kalmak daha çok yıprattı beni çünkü. İki günde birazda olsa gelişim görmemiz lazımdı dedi doktor, ama hiç gelişim göstermemiş kese de bebekte hala aynı yerinde duruyor beklemek her açıdan mantıksız geldiği için kürtaj olacağım maalesef 😔 inşallah hepiniz sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirir minişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız 🧡 çok teşekkür ederim destekleriniz için

Öncelikle herkeess hayatının her döneminde birşeyler söyler. İnan doğurcaksın o zaman bambaşka level e taşıcaklar. Cocuk büyücek bambaşka şeyler söyleyecekler. Paketli gıda? Evet normalde de yememiz lazm belki ama canm cok isterse bende 1 tane atıyorum browni intense yiyorm önceki gebeliğimde de yedim. Bi sorun problem varmı? Yok yani. Sigara konusu, ona birşey diyemiyorum ben hamilelikten önce içiyordum. Ana suan öide bulantısından içemiyorum yani canm istemiyor kokusundan kaynaklı. Midem bulanmasa içermiyim bilemem yani o konuda bi ahkam kesme hakkmda yok tabiki. Her annenin bebeği KENDİNİNDİR. Ben kimseyi dinlemem, dinlemeyeceğim gibi muhataplığı keserim, eğer kafamda doğru bi yere konumlandırırsam bu söylenenleri belki dinlerim. Kimseyi dinlemeden sen kendin bi kendinle konuş, yargılamadan tabiki. Şunu şunu yapıyorum doğrumu yanlış mı diye, araştır gerekirse kimse birley söylemeden aen kendi araştırmanla karar ver.
ayy öyle iyi geldi ki şunları okumak çok teşekkür ederim çok

Aaa yemin ederim ben. 2-3 gün önce yaşadım. Annem miden atıyordur dedi ne alaka bilmiyorum ama. Damar atması gibi tam sol göğüste kaburga bitiminde. Sindirimle ilgili bir şey olduğunu düşündüm ben de sonraki gün sabah geçmişti zaten. Bence sindirimle alakalı.
acaba neden endiselendim bende damar atmasi kalpla ilgilidir belki diye. sindirim olsa iyi o zaman doktorada hemen sormak istemedim

senin HAYATIN senin BEDENİN senin BEBEĞİN afedersin ama kimseye laf söylemek düşmez. herkes kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyor elbet kimseden icazet almana gerek yok. hiç kafana takma böyle insanları. Sigara da kullanabilirsin bu senin sorunun, kimseyi bağlamaz. Elbette her anne bebeğini düşünür sağlıklı olması için elinden geleni yapar sen de aynı şekilde hassasiyet gösteriyorken dışarıdan birilerinin senin canını sıkmasına izin verme. MUHATTAP OLMA bence . Ben buna çok kızıyorum ya senin ne yaşaşdığını bilmeden apır sapır konuşuyorlar ya ağızlarına kürekle vurmak geliyor böyle durumlarda içimden 🤣 sen bebeğin ve kendin için en doğrusunu bilirsin arkadaşım güzel kalbini ferah tut 🤗
karşımdakilere böyle yazdığın gibi çatır çutur söyleyesim geldi şu an benim bebeğim benim hayatım sana ne diye. Aynen zaten insana koyan bu oluyor. ben ne kadar savaş veriyorum içimde biliyor musun sen konuşuyorsun zaten üzülüyorum. teşekkürler yazdığınız için içim ferahladı

Yemekle birlikte tüketmen en doğrusu, d vitaminin emilimi en iyi o şekilde oluyor. Akşam veya öğle yemeğinin sonunda tüket :)
Kahvalti sofrasindan kalkmadan damlatmistim 😬
Hahsjdjdjf ben zatne keremde aldıgım kiloları veremedm kuşum 78 le hamile kaldm suan 79 olmusum 🙂↕️🙂↕️ shiitt
yuvarlanarak dogururuz canimiz sagolsun ya 🤣🤣🩷🩷

Canim cok uzuldum, allah tez zamanda tekrar nasip etsin saglikla insallah🙏🏼

acaba neden endiselendim bende damar atmasi kalpla ilgilidir belki diye. sindirim olsa iyi o zaman doktorada hemen sormak istemedim
Yani aynı şeyi yaşadım birkaç gün önce sizi yanıltmak istemiyorum ben de tedirgin oldum ne atıyor içerde kalp gibi diye. Oralarda mide bağırsak falan var sanırım, sindirimle alakalıdır dedim öğleden sonra başlamıştı bende sonraki gün sabah uyandığımda yoktu gece uyumadan önce de hissediyordum hala yani. Sizi çok tedirgin ederse bir sorun isterseniz başka bir şeyse falan bilemiyorum

karşımdakilere böyle yazdığın gibi çatır çutur söyleyesim geldi şu an benim bebeğim benim hayatım sana ne diye. Aynen zaten insana koyan bu oluyor. ben ne kadar savaş veriyorum içimde biliyor musun sen konuşuyorsun zaten üzülüyorum. teşekkürler yazdığınız için içim ferahladı
karşında boş boş konuşmalarına müsaade etme canım, ver cevaplarını sussunlar bugünlerin geri gelmez tadını çıkart 🥰

Back
X