Ay fotoda yine pek belli olmadi flas patlamis gibiSen bize niye atmadın bebetoyu anası
Sevinçten insanın her yeri aynı oynar djdjdj benim de 10.hafta randevu cumartesi bakalım sakin kalmaya çalışıyorunggAyy seni unuttum, dogru dedinbugun iq um ekstra dustu ona ver sekerim sjdjfj
Normalbu normal mi yani
güzel canım bağışıklığın var, şuan vücudunda hastalık da yok. Temizbu normal mi yani
Normalbu normal mi yani
Ahahaha neyse sağlıklı olsun da bekleriz biz ana kız seviyonuz bekletmeyi ay kız yazasım geldi öyle yazdım. Sende sözde hemen çıkınca yazcam dedin döner yemişinAy fotoda yine pek belli olmadi flas patlamis gibiesim diyor ki BUNU BUZDOLABINA ASMASAK MI ahahahahah
vallahi kalkip obur klinige gidicem bidahakine, ordaki ultrason efso
Normalbu normal mi yani
Ahahaha neyse sağlıklı olsun da bekleriz biz ana kız seviyonuz bekletmeyi ay kız yazasım geldi öyle yazdım. Sende sözde hemen çıkınca yazcam dedin döner yemişinAy fotoda yine pek belli olmadi flas patlamis gibiesim diyor ki BUNU BUZDOLABINA ASMASAK MI ahahahahah
vallahi kalkip obur klinige gidicem bidahakine, ordaki ultrason efso
Bir sey kalmadi seninkine deSevinçten insanın her yeri aynı oynar djdjdj benim de 10.hafta randevu cumartesi bakalım sakin kalmaya çalışıyorungg
Sadece sabahları bulantım oluyor o da kahvaltıya kadar. sonrasında çok nadir gelip gidiyor bulantı ama yememe engel değilAy alin benden de o kadarprilam bulantilarimi baskiladigindan beri istahim geri döndü bugun yine kg alma diyor, dedim aldim bir kg, onu da alma diyor cildirdim ajdjdjdj
Ay kıyamamm insan kafada o kadar kuruyor ki gerçektenBir sey kalmadi seninkine deafedersin doktordan cikinca totom basim ayri oynadi bugun sesim bile farkli civiltida cikti ajdjdjd. Nasil sismisim meger
ben bunu hiç sormadım bi de bunu takıntı yapmıyım diye sanki az takıntım varmış gibiBişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler
Ben de sormuyorum da kendi söylüyor sağolsunben bunu hiç sormadım bi de bunu takıntı yapmıyım diye sanki az takıntım varmış gibi
Mide yanması için kız bebek derler bilemedim ben de çok az olmuştukızlarr mide yanmasının başlaması normal miiçim yanıyo resmen ayyy
Ya sabır ya selamet ahahshhs 5 numerooo değer anlık bile azabilir güzel hamiş annem niye gece gece kendine sıkıntı yaratıyorsun çiçeğim cnxnxBişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler
Ahahahaha yaaaa kiz miiiiggghNormal
Ahahaha neyse sağlıklı olsun da bekleriz biz ana kız seviyonuz bekletmeyi ay kız yazasım geldi öyle yazdım. Sende sözde hemen çıkınca yazcam dedin döner yemişinbiz bekleriz nolcak ki
En guzeli vallahiSadece sabahları bulantım oluyor o da kahvaltıya kadar. sonrasında çok nadir gelip gidiyor bulantı ama yememe engel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?